Блеф?????

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mota_boy, 29 бер 2007.

1. Відповідь: Блеф?????

Ну, а на какую ж вам ещё смотреть остаётся...

Продав последнюю украинскую подводную лодку на металлолом, они уселись перед телевизором, налили горилки, нарезали сальца с лучком и стали ждать крах российской оборонки... :)

2. andi

andi Well-Known Member

Відповідь: Блеф?????

дійсно :) :) :)
    з жахом!!! спостерігати!

3. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Цікаво було би побачити хоч одну країну з формулюванням витрат:"госНАПАДзамовлення"

4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Неплохо было бы ...за одним и историю США...подучить...на всякий случай...для сравнения....:cool:
    Там тоже ...много чо можно вспомнить...а надо ли?:cool:

5. zenyk

zenyk Well-Known Member

Чоловіче добрий!!!! до чого ти постійно америку згадуєш? при чому тут америка?????? чи ти натякаєш шо ми бажаєм з америкою об'єднуватись?

Якщо це висновок виплив з того, що я голосую за НАТО, то хочу нагадати всім невігласам, що в НАТО більше 20 членів з рівними правами і одним з членів є США!!!!

Тоді як росія пропонує об'єднуватись тільки на умовах розподілу голосів за так-званим "економічним потенціалом", наперед визначивши собі кількість голосів близько 80% (!).

То скажіть будь-ласка що це за "братські" обійми неволі??????!!!!

• Подобається Подобається x 3
  6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

По-перше, я не співаю, слуху немає.
    По-друге, я не комедіант.
    Ці дві речі прошу запам"ятати. Інакше яка розмова? Чи Ви вважаєте, що у такому тоні можна розмовляти?

А тепер моя думка. Є НАША країна. Суверенна, незалежна. МИ САМІ У СВОЇЙ ДЕРЖАВІ ПОВИННІ НАВЕСТИ ЛАД. Мені особисто пофіг Росія, Захід, США... Я опікуюсь проблемами СВОЄЇ ДЕРЖАВИ. Я не сприймаю позицію: або ми з Росією, або ми з США. Не сприймаю! У мене є моя держава, я хочу зробити її комфортною для того, щоб у ній КОМФОРТНО жили мої онуки, діти, я з дружиною, батьки. І я САМ повинен навести лад! І я можу це зробити! Мене принижує, коли мені говорять, що за мене це зроблять НАТО, ЄС, СОТ етс. Я можу це зробити сам! Я не хочу, щоб принижували мене та народ, членом якого я маю честь бути!
    Виходячи з викладеного, я категорично проти того, щоб щось випрашувати у будь-кого і будь-що. І люди, які покладаються на "забугор", мені не зрозумілі. Я їх не підтримую!

• Подобається Подобається x 4
  7. andi

andi Well-Known Member

згідний з Вами, Степанич!
    але дозволю собі повернутися до вже заданих питань і перефразувати:
    1.чи на Вашу думку теперішній уряд Я. не загрожує нашій державі (з середини)?
    2.що ж можна, по Вашому, зробити?

8. Степаныч

1. Ні, не загрожує. Нинішня коаліція орієнтована на НАЦІОНАЛЬНИЙ капітал, на Українських товстосумів. Вони в першу чергу зацікавлені у існуванні суверенної держави. Тут вони хазяї. Якщо вони пустять Російських чи будь-яких інших конкурентів, вони їм завідомо програють, ті багатші. Їм це потрібно? Їхні опоненти, навпаки, покладаються на закордонні інвестиції, на допомогу ззовні. Це як раз і є прямий шлях до втрати державності де-факто.
    2. Я вже писав, повторюся. З моєї точки зору, сьогодні ситуація оптимальна. Ми маємо сильну владу і потужну опозицію. Нехай вони між собою борються, ми тільки виграємо. Якщо ж до влади повернуться помаранчові, оце і буде диктатура. Біло-голубі в опозиції слабкі як, даруйте, марлеві труси. Тому ми повинні намагатися підтримати статус кво. Своєю підтримкою то одних, то інших.
    Я наведу один приклад. У моєму місті тарифи на ЖКГ підняли БЮТ і НУ. А фракція ПР як раз була категорично проти. Але вони опинилися в меншості. То в цьому питанні кого я повинен підтримати? З іншого боку, зараз мусується ідея ввести нормативи споживання електроенергії, за надмірно спожиту прийдеться платити набагато більше. Очевидно, що опозиція не буде це підтримувати. Кого я підтримаю? Ну і т.д.

9. zenyk

zenyk Well-Known Member

Шановний Степанич! з приводу постійного згадування США я вже писав свою думку, можете прочитати вище у відповіді Читачу обкому.

А з приводу "самі справимось": то хочу наголосити, що оскільки суперечку Ви обіцяли вести щодо НАТО, то давайте сперечатись в цьому напрямку. В НАТО ніхто нічого не просить, ніхто не сподівається, що ця організація щось може зробити для України в економічному плані! Це організація воєннл-політична. А відтак, беручи участь в цій організації Україна матиме військово-політичний захист, а не економічну допомогу чи якусь іншу "добру послугу".

Впевнений, що і Ви це знаєте. Але чомусь умисно підмінюєте поняття, виводите суперечку на тему, що зовсім не стосується НАТО і разом з тим є болючими для кожного українця (непевно розраховуєте, що будуть відходити від теми, про яку Ви самі бажали сперечатись!)

Ще раз хочу нагадати не таку далеку історію України: 1918-1922 рр., коли директорія, розраховуючи на дружність сусідніх держав відмовилась від своєї армії за що і була знищена.

Для чого нам повторювати помилки наших предків????!!!

Жодного питання про воєнні союзи не могли б стояти так гостро, якби в України була сильна (хоча б дієздатна) армія, яка здатна протистояти державам, які мають на сьогоднішній день територіальні претензії до України - зокрема росії, яка претендеє (відкрито (!)) на крим!

А з приводу того, що ми самі здатні навести лад в Україні - я повністю Вас підтримую. Впевнений, що ми самі зможемо зробити власне життя достойним. Навіть якщо кожен з нас окремо повисить свій особистий добробут - наша Україна розквітне!

10. Степаныч

Я висловив свою точку зору по фундаментальних, як я їх розумію, питаннях. Виходячи з викладеної позиції зрозуміле моє ставлення у тому числі і до вступу в НАТО.

Я так розумію, захист від Росії? Ну тут хто у що вірить. Я переконаний, що Росія ніякої воєнної загрози для України не несе. Звісно, якщо Україна не ввійде у військовий блок, який протистоїть Росії. Тому, як на мене, вступати в НАТО не потрібно, якщо це тільки для захисту від Росії.

Знову ж таки у нас різні точки зору на ті події. Ви, напевне, вважаєте, що тоді Росія окупувала Україну. Я ж так не вважаю. Про це вже багато переговорено.

З приводу армії - це очевидно, навіть нема про що дискутувати. А от з приводу Криму - звідки інформація? От якщо продовжиться примусова українізація Криму, якщо постійно проживаючих там людей будуть вважати людьми другого сорту, нав"язувати їм те, чого вони не хочуть, от тоді не виключений варіант Придністров"я. До речі, як Ви думаєте, чому Придністров"я досі не Росія? Невже бояться Молдовської армії?

Золоті слова! Я ж казав, порозуміємося!;)

11. в.непутин

в.непутин миється в бані

Экие Вы,братцы,свинтусы! до сих пор скулите о пятидесятилетнем "гноблэнни вид росии",а сами мой крым нагибаете и причмокиваете при этом,и приговариваете "нэмаэ мовнои проблемы",и президент - вслед за вами - "Дэ!? Яки мовни проблэми в Криму?Якэ этничне протистояння? Цэ пидбурювання!Провокации недолугих политыкив-банкрутив!"...Скока не говори халва - во рту слаще не станет... Народ не обманешь.И пока в табеле моих младшеньких вместо слов "русский язык" будет стоять издевательское "мова нацменшини",пока гаишник,выписывая мне штраф не будет стыдливо просить"допишите вот здесь - протокол прошу вести на русском языке" и т.д. и т.п. -до этого времени - "не порозумиемось"...Простите,что не по шерсти...

• Подобається Подобається x 1
  12. Степаныч

zenyk,
    ну вот! Глас крымчанина! Россия виновата?

13. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Шановний ну хто ж таке казав, що немає, є звичайно, тільки не російської а української і татарської, ви коли там появились, ану нагадайте, щось так давно було що я аж забув, а хто там сотнями років жив, росіяни чи татари, хто корінне населення, кого треба захищати?

P.S. А даішник Ваш просто тупий валянок.
    P.S.S. А те що заклики подібно вашим лунають, так ми самі в тому винні, починати ще 91 році потрібно було. Знову приведу приклад прибалтику

це витяг з закону про набуття громадянства

2) которые владеют латышским языком;
    3) которые знают основные положения Конституции Латвийской Республики и Конституционного закона «Права и обязанности человека и гражданина»;
    4) которые знают текст Государственного гимна и историю Латвии;

повний текст тут http://www.dialogi.lv/article.php?id=715&t=18&rub=0&la=1

От і нам треба було прийняти щось подібне, тоді б сиділи тихо-тихенько, бо ж без громадянства, які права маєш - ніяких, і довелося б Вам шановний і мову вивчити, і ВІРНУ історію України і т.д., а то розкричалися...

14. Читатель_Обкома

:D :D :D :D
    Ги-ги-ги.......попробовал бы кто нибудь..в 1991 году подобное вякнуть...
    :D :D :D

15. Читатель_Обкома

По перше...прошу мне не "тыкать"...я с Вами гусей вместе не пас
    ....
    Во вторых...Вы же сами постоянно натякаете на Россию....сами же знаете что такое "колониальное ярмо"...а сейчас всеми фибрами хотите одеть,
    другой хомут...но по красивее....
    Если Вы пишите про историю России ..то за одним и в контексте расматривайте историческую сущность будущего ..якобы партнера...
    И в это верите? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
    Хочу напомнить Вам "Кто платит,тот и девочку танцует"
    Угу-угу... и что ?Где тут речь о политическом давлении?
    Вы что же хотите что бы все было поровну?Или все таки по честному?
    Кстати...всю эту фигню...вам Тимошенко наплела?
    А может Вы етот документик в руках держали?
    Во первых надо все взвесить...что Украина теряет в экономическом плане..от ЕЭП и от ЕС....
    Мне допустим абсолютно не хочется..что бы ЕС указывало Украине...скоко нужно вырубить виноградников в Крыму или Закрпатье...
    как ето она сделала с Болгарией...
    Ну конечно...лучше бы и газ по добрососедским ценам иметь...и в то же время...дулю в кармане держать...понимаем-с..:cool:

16. mota_boy

Дістали вже тим газом, газ треба мати по тій ціні що і всі інші, СПОЖИВАТИ ТРЕБА МЕНШЕ, 15 років нічого не робилося для того щоб зменшити споживання, думали що завжди халява буде з газом, ми самі винні, що тут скажеш

17. mota_boy

В 91р. ці речі пройшли б на УРА, а тепер пізно ((((
    Можливо я і помиляюсь, але в голові сидять такі цифри - в Латвії після отримання незалежності 20% населеня залишилось без громадянства, в Естонії 30%. І нічого живуть добре, швидко розвиваються.
    І сиділи б дорогенькі русскоговорящіє тихенько і не патякали, а читали б книжечку "рідна мова"

18. zenyk

zenyk Well-Known Member

так, так.... з хворої голови на здорову - то вам дуже вміло вдається....
    А якшо слідувати вашим хворобливо-переляканим висновкам - то Великобританія, Франція, Німеччина, Італія ( і т.д. 20 країни) то лише колонії США, без власної політничної еліти, без власної політичної волі), а Європейський союз зі своїм євро зовсім не конкурує з США і їх доларом, а створений США, шоб більше грошей з Європи качати..... я не можу вести розмову де застосовується хибний закон логіки: Вася товстий, свитя також товста, тому вася є свиня....так ми не зможемо зрозуміти один одного.

Будьте розумні, не моліть різну дюрню, коли претендуєте на серйозну розмову!

19. zenyk

zenyk Well-Known Member

про рівень освідченості дописувача можна судити вже з перших ількох слів. Хотів би наголосити, що не 50, а 350-річне гноблення росії пережила Україна, а подруге: корінним населенням криму є татари, у них є більше прав говорити про такі речі, як "мій крим". Однак якшо вже так нехтувати істиною, то давайте я продовжу:

корінні кримічани Жириновський, Затулін, Лужков, говорячи про приєднання криму до росії насправді мали наувазі дотримання прав громадян криму і більш широкі права для криму, як політичного утворення. (сарказм)

Пишу таке і сміюсь: невже, люди, ви не аналізуєте подій в комплексі?
    А я раніше думав, що тільки "свідки єгови" здатні виривати з контексту біблії окремі слова і перекручувати її зміст.....

20. Mattilainen

Mattilainen Well-Known Member

Может он про галичан говорил?

Право говорить "мой Крым" есть у каждого, кто живет в Крыму на законных основаниях.
    Выяснять сейчас у кого больше или меньше прав говорить "мой Крым" есть, имхо, гнилое занятие.

а де твій аватар? :)