Блеф?????

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mota_boy, 29 бер 2007.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Блеф?????

Анді,
    Вам подобаються "помаранчові" політики і не подобаються "біло-голубі"? Поважаю Вашу думку. Мені не подобаються ні ті, ні інші. Але якщо "помаранчові" не здатні ні на що, то другі хоть щось толкове роблять. То що Ви пропонуєте? Знову привести до влади Ваших кумирів? Тільки тому, що вони Вам, Данилі етс подобаються?

2. zenyk

zenyk Well-Known Member

шо ж вам то НАТО так поперек-горла?!!!! шо ж воно вам зробило?!!! за шо ви на нього такі настовбурчені?!!!!

Питання НАТО не є питання абривіатури, яку рускі від часу її створення розпіарили в негативному світлі. Питання полягає в забзпеченні гарантій безпеки та недоторканності України як держави. І, як бачимо, люди, що створили і об'єднались в таку організацію - дотримуються укладеного договору, поважають суверенітет кожного з учасників.

Я голосую за такий і саме такий варіант безпеки, оскільки досить добре вивчав історію, і тому мені не складно зробити висновки чим закінчуються всі союзи з Росією: перший, коли Хмельницький повівся на таку глупість - Росія підступно зруйнувала січ і повиселяла всіх українців на глухі степи кубані, другий раз, коли молода українська держава не встигла сформувати своєї армії, а думки в Україні були подібні: нащо нам боронитись, нащо нам союзи з ким іншим як є ближчі рускі...... - то обернулось трьома голодоморами, де загинули десятки мільйонів (!) українців, виселенням і репресіями тільки за ідентифікацію себе як українця і тотальну русифікацію України.....

Я думаю, що не потрібно в котре наступати на одні і тіж граблі.....треба таки мудрішати - росія не та держава що поважає закон чи домовленості. Росія - джерело і осередок "беспридела". І ні при чім тут спільне коріння, а може якраз і навпаки - коли брат з іншим братом поступає настільки підло - він заслуговує навіть більшої кари ніж чужинець, від якого можна чекати такої підлості

3. andi

andi Well-Known Member

Ні!!
    з чого це Ви взяли, що мені подобаються помаранчики?
    не пропоную їх приводити до влади, тому і задав питання:
    що РЕАЛЬНО можна зробити?
    залишати, так як є, тобто той дєрібан, беспредел, і т.п. - нізащо!
    мені особисто не імпонує їхати на мітинг під прапори НУ, БЮТ,
    хіба під НС.
    А з іншого боку-відчуття, що не мовчатиму і не сидітиму, склавши руки!
    чомусь мені не віриться, що уряд сам себе "закопає", що перегризуться і дадуть нам, українцям, спокій...

4. Степаныч

Нічого не зробило. І не хочу, щоб щось робило.
    Ви серьозно вважаєте, що сучасна Росія становить загрозу для України?

І ще одне запитання: Ви настільки довіряєте США, наскільки не довіряєте Росії? Є якісь підстави для цього?

5. Степаныч

Я українець. Мій спокій сьогоднішній Уряд не порушує. Навпаки, більше неспокою було при Уряді ЮВТ.

6. zenyk

zenyk Well-Known Member

вона становила, становить і буде становити загрозу! і вона це довела багатьмя століттями історії, незалежно від влади яка там формувалась відношення до України було і є одне: зробити Україну малоросією, українців асимілювати, розширивши свої кордони, українську еліту знищити, щоб не було кому протестувати.

І на відміну від гіпотетичного: "....нічого не зробила, але не хочу щоб шось зробила...." росія реально нищила Україну, руйнувала культуру, знищувала українців впродовж багатьох століть!!!! і це факт а не припущення!!!!

7. andi

andi Well-Known Member

воля ваша...
    не хотілося би одного: шкодувати потім за..., та ЗА УКРАЇНОЮ!
    тільки не кажіть, що держава Вас також не турбує,
    хай собі роблять, що хочуть

• Подобається Подобається x 1
  8. andi

andi Well-Known Member

вважаю, що становить, але в економічному плані. там все по сценарію:
    Путін В. - гендиректор ДП "РФ" ЗАТ "Газпром" :),
    і звичайно всі пов'язані інтереси і є посяганням на Україну в різний доступний спосіб.

9. zenyk

zenyk Well-Known Member

в економічному плані - не загроза, а реальність - руский капітал в Україні не дає можливості розвиватись українському, оскільки захопив мало не 80% ринку. А от в політичному і війському - становить загрозу, і сучасна росія продемонструвала це і недавміми пострілами в криму і посяганням на тузлу і деструктивною діяльністю спрямованою на від'єднання криму і розкол України на регіони! сперечатись з такими фактами означає проявити свою некомпетентність, або просто властивість сперечатись заради того щоб сперечатись, а не досягти істини в спорі!

10. andi

andi Well-Known Member

але: гроші всьому голова! :)
    в Росії всі потуги керівництва спрямовані на створення поліцейської держави, а техніка, флот і т.д. не обновляються, не закуповуються нове обладнання... всі резерви йдуть на спецслужби, на силові відомства (внутрішні війська!). Хто в Криму зуби скалить? ті ж спецпідрозділи.

11. zenyk

zenyk Well-Known Member

та Степанич сперечається: НАТО йому заважає..... а от мільйони українців, які загинули від "братської" політики росії під час штучно створеного голодомору - для нього нич варте!!!!

Для нього НАТО страшне, хоч воно йому нічого злого не зробило, але він (віддаючи належне рускій пропаганді про імовірного нападника) очікує і далі від НАТО військового удару!!!

він навіть не задумується про те, що якби в НАТО існували загарбницькі плани щодо України, то їм не потрібно приймати Україну в свої лави - а лише привести сюди кілька своїх підрозділів (навіть не треба авіанальоти робити) і ослабла українська армія сама здасться.

І навпаки - вступ України до НАТО означає для Росії, що вона не зможе в недалекому майбутньому знову ж таки "побратньому" навязати нам свою армію "для наведення безпеки" на Україні - і знову вся політична еліта в кращому випадку буде замордована по сибірських таборах, а Україна знову буде в спогадах!

Я не хочу повторення історії, яку пережили мої батьки, діди, прадіди, пращури!!!! Досить!!!!!

12. Відповідь: Блеф?????

К счастью, у Вас устаревшая информация.

13. Степаныч

Да, да! Зараз часу не маю, ввечері продовжу сперечатися! Впевнений, дійдемо згоди. От побачите.;)

14. Відповідь: Блеф?????

andi:
    http://www.finmarket.ru/z/nws/hotnews.asp?id=582101

http://top.rbc.ru/index.shtml?/news/policy/2005/11/03/03140130_bod.shtml

И это правильно.

15. zenyk

zenyk Well-Known Member

ну от бачите! а ви з таким агресором брататися! ні в якому разі!

16. Відповідь: Блеф?????

Не... :) Расходы пока растут на гособоронзаказ. Про средства нападения пока речи не идёт. ;)

17. andi

andi Well-Known Member

поживемо - побачимо ;)
    це щодо російської оборонки...

а там не за горами Китай, що до 2015 року точно розпочне третю, якщо не четверту :) хвилю заселення просторов Великой и могучей...
    :)

18. zenyk

zenyk Well-Known Member

Оце Ви праильно зауважили: "....пока...."

19. Відповідь: Блеф?????

Путин в Мюнхене прямо об этом сказал, и не только я заметил :) (хотя, надо сказать, долго же до америкосов доходит...)

http://www.apn.ru/news/article16788.htm

20. zenyk

zenyk Well-Known Member

про що сперечатись?!!!! про те, що то все не росія зробила, а окремі нехороші люди, які підступно прорвались до влади?!!! та Ви ще заспівайте стару пісню, що ті окремі люди навіть не етнічні рускі!

чи про те, що і самі рускі страждали так само?!!!!

Не ламайте комедію!!!

А з іншої сторони: якшо в росії такий "беспредел" чиниться, що і самі рускі страждають і що весь час якісь підступні в них до влади приходять (навмисно щоб дескридитувати "добре" ім'я росії:D ) - нащо нам такий непевний нестабільний партнер, а тим більше союзник????????????????!!!!!!!! ( чи якзавжди виходить - союзник силою бере на себе роль старшого брата і починає обділяти меншого)

Такого союзника цілком доречно порівняти з мавпою з гранатою: не зрозумієш захистить вона тебе цією гранатою, чи навпаки в тебе метне.....

а де твій аватар? :)