Бютовские вредители: Немыря и «Батькивщина» подстрекают Европу к бойкоту Евро 2012

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 2 кві 2012.

1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Україна така, як є. Країна третього світу з набитими маршрутками замість нормального міського транспорту, розкраданням мільярдів на будівництві різних нсколімпійських, міліцією, яка обкраде п'яного громадянина, і т.д, і т.п. А ще з політичними в'язнями, які сидять у харківській колонії. І я не хочу, щоб іноземці побачили її у якомусь кращому світі, у вигляді "потьомкінських дєрєвень". Хай знають, що таке Україна.

2. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Но и меня тоже.:sad:
    Я тоже считала, что ЧЕ для Украины - это шанс "показаться" Европе и показать самим себе, что мы можем...построить дороги, гостиницы, "подтянуть" сервис, гражданам подучить языки и т.д.
    И я же видела, КАК это делала и сделала маленькая и бедная Португалия - вначале Экспо-98, потом ЧЕ 2004! Они смогли, а мы - пока получается, что "как всегда".

3. Семен Семеныч

Семен Семеныч Well-Known Member

EURO 2012: собачий «вальс»

...

4. Gidra

Gidra Well-Known Member

Наверное, хотели сказать- с бандитским душком....

Фашистами у нас и не пахнет....

5. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

рУССКИЕ В пОЛЬШЕ ИГРАЮТ

6. Gidra

Gidra Well-Known Member

Было бы хорошо...если бы это мероприятие отменили ( для Украины )...
    Это позволило бы избежать ..ну, практически национального позора, так старательно подготовленного бандюками....

7. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Евро по большому счету для Украины ничего не решает. Решает отстранение от власти Яника и Компашки.

8. Gidra

Gidra Well-Known Member

Этим плюнь в глаза- скажут, что Божия роса.....

9. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Цитата из интервью:
    http://www.epravda.com.ua/publications/2012/04/3/320518/

10. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Не будем мелочиться...:o

11. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

ЗАПИШІТЬ і мене у врєдітєлі, бо я теж не проти , що б це євро накрилося мідним тазом

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для звичайного українського постколоніального жлоба, який далі "бабло+шоу" не заглядує, шоу Євро-2012 важливіше за стан держави, стан суспільства... Ці виховані на невіглаському ХТЗ Баярди в екстазі вболівають за роль крадених грошей Ярославського під назвою "Металіст" в Європі, вони в своїй сліпоті не бачать, що український футбол на грані знищення, що в їхній команді вже майже не залишилося українців. Але вони в цій своїй сліпоті стають на якусь сторону барикад протистояння Суркісів, Колойських, Ахметових, Ярославських, вони навіть в своїх культурних реп'яхах мріють стати чемпіонами.
    А ось про крадені мільярди з бюджету злиденної держави під час цього хіпешу Євро-2012 Баярди не хочуть згадувати, бо це "омрачает" їх суть.

13. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Поставила вам "согласен, но не совсем", потому что этот ЧЕ лично меня не интересует, а вот ЧЕ по баскетболу в 2015, который будет в У. - очень и очень! Какое это зрелище! (2007г., смотрела в Севилье.) И баскетбольные фаны - это "интеллигенция"...
    Да, и еще один подарок киевлянам - с мая закрывают Крещатик, будут "украшать" его кафешками и пивнушками.:sad:

14. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

По одёжке протягивай ножки. От у нас все настільки гарно, що зосталося повеселитися. Взяти на себе це ярмо, яке стільки країн з радістю зкинули. кому це треба? По 2000 грн з кожного мешканця (уключаючи немовлят і геть старих) тільки у цьому році пішло на цю дурню , за офеційною статистикою. Що у кожного українця знайшлося по 2000 грн зайвих ?

15. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Где тут про кафешки и пивнушки:

16. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

А меня интересует. Впрочем как и любой праздник спорта. Но все таки я больше футбольный болельщик...Но такие мероприятия это в первую очередь праздник для гостей и хозяев но не тот позор что намечается. Пир во время чумы. Это же надо додуматься с голым задом вляпаться в проведение ЧЕ....

17. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Записал....

18. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Так давайте отменим все муждународные матчи по футболу на Украине!Чо позорится?
    Аль на Украину иностранные фанаты совсем не ездят?

19. olegp

olegp миється в бані

киивский сабвей готов до евро

20. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

А когда Украина выиграла проведение ЧЕ 2012 Вы то же так возмущались?Или думали все нахаляву сделается?Или просто тогда власть другая была?

а де твій аватар? :)