БЮТ здає схід заради перенесення дати виборів ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 14 кві 2014.

?

БЮТ здає схід?

1. НІ

1 голосів
    7,1%
  2. ТАК

13 голосів
    92,9%
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну не знаю, може воно й краще так.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Путін на тому не зупинеться. Йому все буде мало.

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так ви ж сказали шо все вирішено. Значить не все?

4. avatarwin

Вельмишановні тролі Львівського форуму перестаньте тролити, і зрозумійте про те що я писала ще три місяці тому , що в країні почалася кланова війна між БЮТ і ПР. Розберіться спочатку ,хто до якого клану входить, і які цілі кожен з них переслідує( а також кожного з їхнім минулим , і хто з ким як був повязаний). В кожному разі ці цілі, ні як не співпадають з цілями громади. Друга справа хто з них і які сили застосовує у цій боротьбі. Повіртне Росії ці дотаційні занедбані регіони не дуже і потрібні ( як потрібно то набагато більше, але це неможливо , і також під сумнівом) а то що використовуються в них деякі російські сили це справа добровільна тих людей за відповідно проплачені гроші , того клану який у цьому має інтерес і ви них заінтересований. Єдиний вихід з цієї ситуації це відсторонити від влади і корита як одних так і других---арестувати---і на тому усе закінчиться. Але це вже повинен зробити сам народ. А в країні достатньо як теперішніх так і колишніх кваліфікованих працівників які можуть їх усіх замінити і які з ними не дуже повязані. Більше тлумкам не збираюся пояснювати.

5. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ахаххаах
    Арестувати?!!
    Як Царьова?!!

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Соболєв: Українські БМП під російським прапором – це спецоперація
    Середа, 16 квітня 2014, 13:21
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/16/7022631/

На машинах БМП із російськими прапорами в Краматорську й Слов'янську пересувалися замасковані українські військові, щоб у такий спосіб проникнути в частини, контрольовані збройними сепаратистами.

Про це, заявляє в.о. глави фракції "Батьківщини" Сергій Соболєв.

"Була відкрита заява… Це наші збройні підрозділи використовували партизанський метод проникнення безпосередньо в ті частини, які на сьогоднішній день контролювалися військовими підрозділами Російської Федерації й тими сепаратистами, які ними фінансуються", - заявив Соболєв на брифінгу в середу.

"Я думаю, що про цей захід дуже скоро буде відомо, буквально, протягом години-трьох, і ви зрозумієте що це, фактично, був прорив, який у такий спосіб був забезпечений нашими підрозділами", - додав він.

За словами Соболєва, ця інформація офіційна, яку надав в.о. міністра оборони.

Інтерфакс-Україна
    -----------------------------------------

далі ми здамо київ, щоб легше було потрапити в середовище сепаратистів - це теж дуже мода тактика.

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я теж чув цю заяву...
    І вона мені теж видалась підозрілою...
    Але... все може бути. Алягер ком алягер.

8. Rentari

Rentari руде дурко

незнаю, тільки мені здається,що кращеб ця мадама з косою, котра юля була б десь на пенсії,не в Україні, а десь в заполяр"ї. Бо це вже так дістало

9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

https://www.facebook.com/LlutsenkoYuri

Юрій Луценко

2 годин(-и) тому

Події в Одесі - це перш за все результат партійних квот. Я відразу казав, що призначати екс даішника Закарпаття Луцюка начальником Одеського УМВС - абсолютна дурня. З цим всі ( в тому числі й Аваков ) погоджувалися. Але депутат Батьківщини Дубовий вирішив, що Одеса - його квота за вірність.
    В результаті міліція злочинно бездіяла, споглядаючи на накопичення приїжджих колорадів у центрі Одеси. Жодн
    ого нового зама пан Луцюк так і не призначив. Начальником міськуправління стала людина місцевого кримінального авторитета, по сумісництву - депутата ПР. Три з чотирьох начальників міських райвідділів поїхали у відпустку закордон. Жодних планів сил і засобів на заплановані масові мітинги розроблено не було. Негласно всім у ручному режимі керував заступник по гром. безпеці Фучетжі. Під його керівництвом міліція фактично стала на захист терористів, які камінням, а потім і автоматами убивали проукраїнських демонстрантів. Явна демонстрація вседозволенності екстремістів-колорадів, які убивали одного за одним проукраїнських активістів, стала основною причиною вибуху насилля ультрасів. Десятки смертей людей - на совісті одеського міліцейського начальства.
    Міністр Аваков правильно зняв недолугого Луцюка. Хоч мав це зробити давним давно. Проте, вже наступного ранку в Одесі висадився партійний десант на чолі з Дубовим. Спочатку вони намагалися добитися перекваліфікації наказу:замість зняти- тимчасово відсторонити. Коли це не вдалося - пробили наказ про призначення одіозного Фучеджі виконувачем обов'язків!
    Це він буде зупиняти вже проанонсований реванш колорадів?
    Це він не допустить відбудови сепаратистського табору на Куликовому полі?
    Чи все простіше? Він допоможе захопити ринок "7 км", де вже вчора почалася рейдерська атака. Він забезпечить перемогу мера від мафії, який пообіцяв скинути 20% у потрібну партійну скриньку.
    Час припинити партійні ігрища! Депутати повинні писати закони, а не призначати начальників міліції та губернаторів.
    Міліція повинна захищати людей і знешкоджувати злочинців.
    Глава мафії Півдня "Ангел" ( який при мені був у міжнародному розшуку) не повинен встановлювати свої правила. Його ставленник не повинен керувати Одесою.
    Час пішов на години.

------------------------

...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)