16.03.2010. ПАСПОРТ ГР. УКРАЇНИ 1.Дудар М.І. 2.Куренна С.П. 3.Джуман Т.І. 4.Мазур М.З. ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ 1.Мандзій В.О. 2.Бендик Т.М. ПЕНСІЙНЕ ПОСВІДЧЕННЯ 1.Вороніна Ф.О. СЛУЖБОВЕ ПОСВІДЧЕННЯ 1.Пономарьова І.о. ПОСВІДЧЕННЯ"ЗАХИСТ ДІТЕЙ ВІЙНИ" 1.Довганик Н.В. 2.Стасьо Г.В. ПЕРЕПУСТКА 1.Мандзій В.О. ЧИТАЦЬКИЙ КВИТОК 1.Дудар М.І. 2.Бухній І.М. МЕДИЧНА КНИЖКА 1.Мазур М.З. СТУДЕНТСЬКИЙ КВИТОК 1.Петлак М.Б. 2.Бухній І.М. 3.Винарчик Ю.А. 4.Мандзій В.О. 5.Дудар М.І. ПЕРЕГЛЯНЬ, ПОВІДОМ ІНШИХ...
23.03.2010. ПЕНСІЙНЕ ПОСВІДЧЕННЯ 1.Гуменчук А.О. НОМЕРНИЙ ЗНАК А/М КЛЮЧІ "ЛАДА" З БРЕЛКОМ АВТОСИГНАЛІЗАЦІЇ Приєднані картинки
Якщо знайдете гаманець червоного кольору з карткою "Ощадбанку", карткою "Клубу Сімейного Дозвілля" на прізвище Швець і близько 150 гривнями(яких там точно не буде), - я прибіжу по тому снігу і льодоватій бруківці так швидко, як тільки зможу. 02.12.2010 р. близько 17.00 у Львові, їдучи трамваєм № 9 (відтинок маршруту від зупинки по вул. Дорошенка до зупинки біля готичного костелу) я загубила або ж мені вкрали гаманець червоного кольору з описаними вище речами. Буду надзвичайно вдячна, якщо хтось знайде, повідомить або якимось чином поверне згубу.Контактний тел. - 0662270712 ПеС. Чи є тут розділ "Хто знайшов?", може перемістіть туди мій пост. Дякую.