Бізнес за 5 тисяч євро...?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем night, 23 бер 2010.

1. Lack

Lack миється в бані

Читав статтю про Джеремі Кларксона у вікіпедії і натрапив на цыкаву ідею:

Наприклад, хто живе у особняку, пошити (чи замовити) якусь оригінальну іграшку, наприклад, до Різдва чи Великодня, поставити на подвір"ї з номером телефону. Думаю, такий фокус міг би і в нас "піти":)

• Подобається Подобається x 1
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Хіба що піти і привести всіх тих хто "збирає" гроші та море жартів по телефону з "липовими" замовленнями.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Одна людина запропонувала виробництво, решту - купи-продай, ломбард-шмомбард, форекс-шморекс. Ось витоки нездалої економіки, що дивуватися.

• Подобається Подобається x 1
  4. Aoki

Aoki миється в бані

Мені ця ідея дуже подобається. Зараз мало добрих тирів, і мала конкуренція, якщо ви підійдете до цього питання належним чином, то у вас усе вийде! Доречі, чи можна там купувати пневматику для індивідуального використання??

5. Pavley

Pavley миється в бані

Попробуй открыть СТО, занимайся заменой покрышек и заклеиванием пробитых камерю 15 тыщ зелени.

6. fafeliya

fafeliya миється в бані

Я как раз знаю такую типографию, находится она по адресу ул. Джерельна 38 , DPI называется ( dpi.ua ) там широкий спектр услуг, приветливый персонал, я бывает захаживаю туда по работе, может и вам одна из и услуг подойдет.

7. inforesource

inforesource New Member

Залежить від того, який саме бізнес Ви бажаєте розпочати. Це надання послуг чи виконання робіт? В якій сфері? Цілком можливо 5 тисяч євро, може й менше (враховуючи теперішній курс)

8. Regserv

Regserv Member

Допоможемо відкрити бізнес, купити готовий бізнес по всій Україні. Також допоможемо підібрати оптимальні для вас варіанти, мінімізувати податкове навантаження
    http://regserv.biz/

9. rata

rata New Member

Може яку франшизу взяти...

10. Твердо переконаний, що на 5 тисяч євро можна відкрити бізнес. Можна і на 5 тис гривень відкрити, якщо ідея хороша. Найпростіший варіант - створити інтернет-магазин (обійдеться в 10-12 тис гривень) + витрати на товар. Також плюс варіанту з інтернет-магазином, що перший час можна не сплачувати податки, поки не захочете вийти на новий рівень бізнесу.

а де твій аватар? :)