Бізнес за 5 тисяч євро...?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем night, 23 бер 2010.

1. sentinel

sentinel Member

Прошу пробачення за підняття старої гілки, проте цікавить чи дійсно варто спробувати бізнес з "форнетті"? Заздалегідь вдячний.

2. kontra

kontra Well-Known Member

Начать эти деньги давать в долг, притом на 3-4% в месяц, и с залогом. Не пыльно и выгоднее чем депозит)

• Подобається Подобається x 1
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Непыльно? А вы знаете процент невозврата кредитов в банках, которые имеют целые структуры для работы с неблагонадежными заемщиками? Тем более в кризис. Можно возврат денег не увидеть.

• Подобається Подобається x 3
  4. kontra

kontra Well-Known Member

Я с начала кризиса защищаю заемщиков, от того знаю все ходы выходы.
    Касательно гарантий
    1. Обязательства на себя берет основной кредитор (пример ломбард), т.е. есть возврат - нет возврата, деньги все равно отдаются.
    2. Если вглубь - стоимость залога гораздо дороже нежели сумма выданных денег.
    3. Эта ну я бы сказал маленькая альтернатива банкам т.к. при наличии чего-то ценного можно в очень короткий срок получить деньги

Просто нужно иметь хорошего знакомого из того же ломбарда или правильного ростовщика. И все О.К. денежка будет работать.

• Подобається Подобається x 2
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Под черным флагом?

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А ви пораxуйте. З ваших 5 тисяч ви таким чином отримаєте 15-50 % на рік. Це 1-2,5 тисячі Євро на рік, або 90-200 Євро на місяць. Ви впевнені, що такі доходи перекриють ваші ризики, навіть для життя і здоров"я? Банк має охорону. Ви при таких доходах - не матимете. А позичальники різні бувають. Та й взагалі... Позичати під великі проценти, це якось... Аморально, чи що... Хоч в ринковій економіці, як дехто стверджує, моралі немає, та все ж... Я б не став.

Пропоную інший бізнес. Абсолютно неризикований, бо рано чи пізно це продасте. :)))

Я найшов в Інтернеті креслення мангала (бо хочу замовити). Ось це креслення - ховати не буду. :)))

http://readabout.info/3952

Купуєте нержавіючу сталь (лист), знаходите завод, де є лазерне різання листового металу (у Львові мусить бути - в Києві точно є), замовляєте на ці гроші партію мангалів (спочатку 1, перевірити, чи все ОК).
    На 5000 євро вийде біля 180-200 штук. Їх вам виготовлять за 2-3 тижні. Розставляєте сваіх людєй вздовж доріг з табличками "МАНГАЛ НЕРЖАВ", і весною нехай продають ці мангали. Може, ще й деревне вугіллячко...
    Неважливо, що це вже виготовляють і продають інші. Он автомобілі виготовляють десятки фірм, і всім вистачає покупців. :)

Продасте свої мангали ви за місяць максимум. Отже, за 2-3 місяці ви свої 5000 євро потроїте, мінімум - подвоїте. Чесно і без моральних компромісів. Ризику ніякого, бо мангали не ржавіють і зберігатимуть товарний вигляд вічно, "не зіпсуються". Продасте обов"язково.

Кому сподобалося - пришлете мені нержавіючий мангал, за бізнес-ідею. :)))

Останнє редагування: 14 вер 2010
    • Подобається Подобається x 4
  7. kontra

kontra Well-Known Member

Позика у нас законом не заборонена

---------- Додано в 17:22 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

DIDIO, +1.
    ідеї пішли в хід))

8. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Свою адресу для висилання мені мангалу - шлю негайно після того, як 1-й екземпляр буде успішно випробуваний. :nyam2::yahoo:

:))) :)))

• Подобається Подобається x 5
  9. Ома

Ома Дуже важлива персона

А ваш дохід буде обкладатися усіма податками?

10. kontra

kontra Well-Known Member

А ось про мої доходи тут попрошу не висловлюватись)))
    Усе в офіціалці, але детальні схеми малювати не маю бажання.

Стосовно мангалів, трохи не по сезону, хоча поки все розкрутиться то і весна буде.
    Вдачного мангального початку.

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Чому ви відразу у контри? Я ж не про вас конкретно, а взагалі.

То добре, що придумали схеми, щоб ніхто не причепився.

• Подобається Подобається x 2
  12. thinkers

thinkers Well-Known Member

Заправкам і супермаркетам дуже сподобалось. Там тепер мангалів, решіток, шампурів, грилів, дров, розпалок... оооо.... Якість, звичайно, кака. Але беруть, мабуть, раз така пропозиція велика.

З таким оборотом капіталу на біляшах буде той самий заробіток, тільки без 5к ойро

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Саме так. Хоча при добрій організації та сьогоднішніх технологічних можливостях можна запросто зробити першу партію та продавати можна через тиждень. Але зараз дійсно "не сезон".

Так ото ж. На цьому і основується нечесний бізнес. Але більшості людей завжди подобалася цяця. :) А ось на цьому базується чесний бізнес. :)))

14. thinkers

Чесний бізнес вздовж доріг не торгує:)))
    Хоча, насправді торгує, але довести що чесний ресурсу не вистачає:)

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Малося на увазі - "солідний" бізнес? Але солідний бізнес не оперує сумами в 5 тисяч Євро. Це справа малого бізнесу. І він торгує там, де найвигідніше, і найближче до покупця.

А чесний - то інша категорія. Чесний - той, хто не обманює, в тому числі не виготовляє мангали з тонкої листової чорної сталі, яка швидко прогоряє, коробиться при нагріванні та ржавіє. Всього-навсього. А де він там торгує, той чесний дрібний бізнес - то таке. Звичайно, держава може "протестувати" проти такого місця торгівлі. Але краще держава нехай би протестувала проти свого рішення необгрунтовано піднімати людям ціни.

16. thinkers

Ні, саме чесний:)

Продавець мангалів на узбіччі або буде "башляти" кому треба, автоматично переводячи свій бізнес в ранг нечесного, або цитувати ваші слова:)))

17. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Можна пробувати "бавитися" з цінними паперами, але то також треба знайти людину, щоби в тому розбиралася. Також є свої ризики.

Варіант №2 валютні ринки "форекс"

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

Цілком згідний, а от порадьте, куди краще вкласти таку суму (3-5 тис. доларів чи у.о.)? Щоб не лежали "мертвим грузом", а "працювали на тебе" і давали, хоть невеликий, але якийсь відсоток (не такий мізерний як у банках).
    Бо ж як казав Д.Трамп, гроші не мають права лежати, вони повинні завжди "заробляти на вас"!!! З цим я цілком погоджуєся!

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Бізнес за 100-500 Євро.

Виготовлення силіконових (гумових) форм і лиття в них.

Можна використати для тиражування
    - декоративних, облицювальних та будівельних виробів з бетону, гіпсу,
    - для виготовлення харчових силіконових форм для шоколаду та виробів з нього, тістечок, кексів, карамелі тощо;
    - для виготовлення і тиражування керамічних виробів методом шлікерного лиття у гіпсові форми чи ліплення у формі,
    -для виготовлення скульптурних та архітектурних елементів чи виробів;
    -виготовлення карнавальних масок, кіно- чи театрального спецгриму чи спецефектів

і всього іншого, наскільки вистачить фантазії.

Вартість матеріалів:

двокомпонентні силіконові гуми - від 80 до 160 (найчастіше) грн\кг, харчові - 300-400 грн за кілограм, спецматеріали - до 1000 грн\кг, найпоширеніші вільно продаються в Києві, Харкові та інших містах. Можливо, і у Львові - не цікавився.

Гіпс, цемент - ціну самі взнаєте.

Крім цього, для роботи потрібно... Тільки бажання і голову на в"язах!

http://www.youtube.com/watch?v=ZCIO_2J1gF0
    http://www.youtube.com/watch?v=ysJQmS7UHXk
    =============================================================

http://www.youtube.com/watch?v=r8AO_oFhO6Q

Про технологію дивіться відео ще тут (також англійською):

http://www.youtube.com/user/SmoothOnInc

Думайте головою і не лінуйтесь!
    І кидайте думати про "валютні спекуляції". В такий спосіб чесно великих грошей ви не заробите. Тут треба ДУРИТИ людей, знайомих, родичів, незнайомих, старих, молодих і недосвічених... І тільки тоді ви отримаєте "копійку". Подумайте, чи воно вам треба.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

А скільки ви хочете заробляти. В день...в місяць...в рік??

20. Ravin

Ravin Well-Known Member

:haha::haha::haha:

---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

10% и более, сейчас банк вроде бы дает?
    А вы хотите в бизнесе, чистыми (после всего налогооблажания), вынести больше?о_О:crazy:
    Наркотики, проституция, оружие...:mocking:

а де твій аватар? :)