Бізнес за 5 тисяч євро...?

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем night, 23 бер 2010.

1. Чупага

Чупага Well-Known Member

Ось ще "бізнес". Орендувати кілька квартир або особняк з обстановкою і здавати їх на добу з заміною білизни й прибиранням , можна з сніданком.Менi таке цікавіше ніж магазин містити, гостей приймати.Добре при цьому мати свій транспорт для зустрічі в аеропорту.
    Важливо де цим займатися ,не скрізь вийде повинна бути привабливість ( туристична або гандльова) району.

2. SEVENFOLD

SEVENFOLD Member

5 000 євро вважаю капіталом цілком достатнім для своєї власної справи і варіантів тут підібрати можна вдосталь.

Звичайно це не буде бізнесом, яким за рік можливо вийти на рівень доходів їзди на Лексусі, але таки і справді працювати на себе - просто кайф.

Є ж люди, які в перші місяці обмежують себе у всьому щоб якнайбільше збільшити основний капітал своєї фірми. Деякі звикають до цього обмеження і живуть все своє життя так, на вигляд бідно, а от фірми величезні :)

3. DelaemDengi

DelaemDengi Member

5000 євро цілком достатньо для відкриття якогось вуличного фастфуду типу "форнетті" або "живого" пива. Або для вікриття міні-ферми по вирощуванню перепелиць. Або для дрібногуртової торгівлі, наприклад, з Китаєм..

• Подобається Подобається x 1
  4. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Звичайно що реально! Але все залежить який бізнес ... і чи є у вас голова на плечах,бо гроші в бізнесі легко не даються,та й спочатку дуже важко і не потрібно чекати великих прибутків.
    Не сумнівайтесь грошей вистарчить точно,бо знаю що таке відкрити перукарню!Багато перукарень здають в оренду вже готовими,тільки потрібно зробити дозвола санепідемстанцію і пожежну,а це і не так вже й дорого... Більше часу піде на те щоб знайти хороших працівників.
    А якщо відкрити ремонт взуття або виготовлення ключів,то 1000 євро вистарчить,але великих доходів можна не чекати:sorry:

5. SEVENFOLD

SEVENFOLD Member

Основною причиною банкрутства бізнес-проектів - нестача обігових коштів, тому при плануванні бізнесу потрібно ще мати і запас окрім самих інвестицій у бізнес, або мати гаранта, щоб підтримав штани коли клієнти не платять.

• Подобається Подобається x 2
  6. kontra

kontra Well-Known Member

1. За 2000 доларів відкрив сезонну туристичну агенцію, просто є моменти де можна обійти ліцензійні вимоги і непогано заробити.
    2. Порядком за 3000 створив юридичну контору (хоча і сам юрист).

ТС, 5000 євриків я можу запустити пару справ, голова потрібна та трохи досвіду.

---------- Додано в 11:41 ---------- Попередній допис був написаний в 11:40 ----------

+1
    Праильно

7. Antirus

Antirus Well-Known Member

За 5 тисяч можна відкрити непоганий бізнес в інтернеті,наприклад відкрити інтернет магазин,закупити товарів,ну і добре потратити грошиків на рекламу того магазину.

8. Ravin

Ravin Well-Known Member

Потратить или открыть своё дело? Потратить - не надо далеко ходить.

9. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

На цьому проколюється багато бізнесів, і не тільки малих. Є навіть поняття таке - норматив обігових коштів. Багато бізнесменів не має економічноі освіти і думає, що якщо "поперло", то так буде завжди. Перш ніж кудись влазити, потрібно спробувати цей бізнес вивчити. Наприклад, спробувати хоча б порахувати клієнтів перукарні на протязі тижня. Правильно зроблений бізнес-план допоможе. У Канаді при придбанні бізнесу через брокера можна довідатись абсолютно всі економічні показники у залежності від виду бізнесу і навіть району. Тільки тут купа малих бізнесів працює на кеш і реальну ситуацію теж не дізнаєшся. Деякі бізнесмени "типа круті" приіжджають і, не розібравшись, пробують займатись бізнесом. До року часу банкрутство гарантоване.

---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ----------

Ви уявляєте, скільки коштує розкрутка інтернет-магазину? До такоі суми одного нуля, скоріше всього, не вистачить

10. sani

sani Well-Known Member

В Україні ця ніша не зайнята (тільки якщо це не комп"ютерна чи фото-відео техніка) тому космічних ціни поки нема - це так по секрету ;)

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

А как по другому...?
    Люди специализируются на таких вещах...
    Открывают ночной клуб и раскручивают за месяц- два, потом находится лох (как правило, сынок ...)и они на пике продают.. всё. Молодёжь любит тусовать ... но на долго в одном не задерживается и идёт во вновь открывшийся...
    И так до бесконечности, пока ...
    А они и не ..., как жизнь показывает.
    До недавна лохотроны стояли, поверте, через пару лет опять ...

12. Templar

Templar Дуже важлива персона

є взагалі класний бізнес
    Купляєш в італійця або німця мот. за 1000₴ переганяєш на Україну, а він собі подає заяву про викрадення і всі у виграші
    а на Україні кому втикаєш той мот за 2500₴
    во такий то навар))
    Ну це чисто так...
    апаССний бізнес

13. Mamont

Mamont миється в бані

Ха... За тысячу долларов в инете можно поставить свое дело на такой уровень, что через год вы можете смело заявить окружающим, что вы не нуждаетесь в пенсии. Это я по себе знаю...

14. poetka

poetka Дуже важлива персона

Равіне,ви мені ну так вже нагадуєте Полковника,він напевне б так само відповів,є страшенна схожість,а мо то ви Полковник?

15. Ravin

Ravin Well-Known Member

о_О
    :haha::haha:

Сколько Вам до пенсии осталось, год, два, пять?
    Сколько лет живу, так и не могу понять двух вещей:
    - откуда пыль берется, и куда деньги деваются.

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

о_О
    Тогда уж, генерал.
    Просто, когда люди пожили, повидали... – юношеская самоуверенность просто иногда смешит.
    Расскажу историю из своей жизни:
    Мой сын, как-то,пришел и говорит:
    - хочу, пока каникулы, открыть на "пивдэнном" точку с попкорном.
    Я ему
    -ну и открывай.
    Он
    -надо купить оборудование..., то да сё...
    Объясняю ему
    -оборудование или на прокат или бери в долю того кто уже имеет его, дело ведь, только на время каникул.
    Он, подумал, нашел себе оборудование на прокат и согласился.
    После, попросил денег на раскрутку..., купить кукурузу (она там какая-то специальная и т.д.) всего на 100-120$, сейчас не помню точно, давно было. Я дал.
    Через месяц приходит и говорит
    -всё класс, дай денег на следующую партию кукурузы и т.д....
    Я в шоке.
    - шо за бизнес такой?
    Он
    - ну я всё продал, всё нормально…
    Я ему
    - так и вкладывай, то, что выручил.
    Он тормозит, и говорит
    - и, что, больше не дашь?
    Я ему
    - Малый, а зачем такой изощрённый способ получать у меня каждый месяц по 100$
    Просто приходи тогда и бери, зачем этот транзит через попкорн.

Он ещё подумал и ушел обиженный.
    Потом у него всё наладилось, но с этого случая новоиспеченного бизнесмена я ещё долго хохотал и рассказывал знакомым, Малый сейчас и сам с себя тогдашнего смеется, как вспомнит.

• Подобається Подобається x 9
  16. kontra

kontra Well-Known Member

5000 у.е. хватит для открытия маленького ганделя, правда контингент дурной и персонал нужно чтоб не обманывал.

17. Ravin

Ravin Well-Known Member

:mocking:
    Извините.
    Чтоб не обманывал, надо раз в месяц, как минимум, самому с утра до вечера отстоять.

18. kontra

kontra Well-Known Member

У моего друга как раз такое дело. Он персонал набрать не может и сам зависает с 8-00 до 23-00, зато хорошо в сезон они наворачивают, пиво, квас и т.д.

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Передавайте, Вашему другу, пламенный привет, от такого же... участника капиталистического труда.:pardon:

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Бачив цікаву штуку. Координатно-фрезерний станок з ЧПУ. Фрезерує майже все, що намалюють та передадуть з комп"ютера. Переваги - універсальність, і вписується в 5 тисяч євро. Недоліки - треба мати приміщення, комп"ютер, сканер та вміти малювати, або користуватись чужими картинками, та працювати головою та руками, розуміти, що потрібно на ринку в той чи інший момент.

Ось це вирізано таким фрезером з дерева, а креслення зроблено з малюнка на комп"ютері.

а де твій аватар? :)