Бізнес по львівськи, або я замовляв двері в торговому центрі "Шувар"

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем львівянин, 25 лис 2007.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Бізнес по львівськи, або я замовляв двері в торговому центрі "Шувар"

Гадаю, що у цьому випадку Львів'янине, має місце звичайна жадібність до грошей. Підприємець не може з об'єктивних звісно причин встановлювати велику кількість дверей, а гроші... це ж зрозуміло, ментальність така, ніколи не відказуватися від грошей, ніколи не віддавати якщо вже взяв задаток. Вони кажуть: "нічто так нє сбліжаєт, как аванс"
    Ці хвороби тимчасові. Не був у Польщі, але впевнений на 100%, там перехворіли. Буде більше підприємців, в умовах конкуренції все владнається.

А я особисто вирішив проблему наступним чином. Поїхав у "Нову лінію", відібрав соснові полотна, коробки та лиштву (все погонажом), фурнітуру, деякий інструмент, там пилку, струбцини, піну монтажну, дюбелі, фарбу для тону, та лак таке інше. Сам все доставив на власному авто, благо воно в мене не дуже презентабельне , облаштоване багажником зверху. Дві ходки робив. Далі власноруч все зібрав та встановив по вихідних влітку. Не дуже швидко, визнаю, але доволі якісно, у порівнянні з "майстрами". Довелося ще зробити гіпсокартонну перегородку, теж доречі власноруч (без шуруповерту на акумуляторі, не зробите!) До того ж економія на монтажу, десь 170-200 грн. за двері. Робота цікава і приємна, бачиш результати. Але буває і доволі важка.
    Проте уявіть собі який я гордий тепер як хто прийде, хизуюсь що Вам казати...:radist:

• Подобається Подобається x 3
  2. Відповідь: Бізнес по львівськи, або я замовляв двері в торговому центрі "Шувар"

Тут можна Вам тільки позаздрити :y: , нажаль у мене руки трішки "в іншу сторону ростуть" :shy: та й часу невистачає, якби був професіоналом - із задоволенням би взявся за роботу :)

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

На вушко: я не столяр, робив це вперше в житті, але вийшло майже ідеально, якось вставлю світлину.

4. matvs

matvs миється в бані

Проблема Львівських торгашів те що вони своїх потенційних клієнтів вважать за "ЛОХІВ"

а де твій аватар? :)