Відповідь: бізнес на людському тілі Ніколи не розумів людей, які хизуються тим, що здавали кров. Раніше, "при совітах", то було як свято. Студентські роки, перші роки роботи... Здав кров, накрили стіл, попопили-попоїли... Ще й відгули заробили. Лєпота! Пізніше здавав кров, коли було потрібно. Ніколи навіть думки не спадало, що щось заплатять! Тому не можу зрозуміти людей, яким шкода плаценти. Багато чого з організму виводиться. Все оцінювати? Далеко можна зайти.
Відповідь: бізнес на людському тілі я би дала і кров і плаценту, щоб когось врятувати (не за гроші) інша справа - крем ви би своєї крові на крем від зморшок теж не шкодували?
Відповідь: бізнес на людському тілі Неприємна тема... Найкраще вважаю спалювати, а не закопувати, чи продавати. Так безпечніше для здоров"я і життя.
Відповідь: бізнес на людському тілі якби робили мед препарати від хворіб - хай би ще було а то креми і шампуні для відновлення краси для мене є різниця Додано через 2 хвилини я би ніколи не продавала я писала, що лікарі часом продають інакше звідки беруть ту плаценту???
Відповідь: бізнес на людському тілі Хороше запитання! Навіть не знаю... Скоріше за все, якби знав, що на такі цілі, то не дав би. В усякому разі безкоштовно. Але плацента - не кров. Її хоч-не хоч, а з організму потрібно видалити.
Відповідь: бізнес на людському тілі в мене інша думка людські тканини несуть в собі певну інформацію, мають енергетику власника: і кров, і плацента і обрізані нігті я за те щоб їх знищувати, а не використовувати і само собою не продавати, є речі які не продаються
Відповідь: бізнес на людському тілі І знову не знаю. Вірніше, з приводу енергетики, інформації, - то туфта. А от щодо принципів... Кожен сам повинен вирішувати для себе, ІМХО. Особисто я ТАК цнотливо до свого тіла і його відходів не ставлюся. Але у кожного своя точка зору.