Відповідь: бізнес на людському тілі чесно - читаю, бо маю дуже чутливу шкіру і взалалі найкраща косметика, імхо, з екстрактів трав Додано через 1 хвилину щасливо
Відповідь: бізнес на людському тілі Хм... додаткові запитання в мене виникли. Як знаєте досягнення в генній інженерії досить великі. Можливо в майбутньому вчені навчуться модифікувати гени таким чином що середня тривалість життя людини збільшиться на років 50 . Жінки довше будуть зберігати свою красу . Люди будуть менше хворіти. Звідси питання. Дозволили би ви модифікувати деякі гени своєї дитини. ?
Відповідь: бізнес на людському тілі ніколи про це не думала колись правда чула, що в майбутньому батьки будуть мати можливіть вибирати колір очей, волосся, тілобудову дитини і т.д. мабуть це і є генна інженерія люди вирішити виправити роботу Бога чи природи? я проти проти!!! Додано через 1 хвилину може фізично а на голову тільки більше
Відповідь: бізнес на людському тілі Я чула, що зараз існує "Банк крові". Кров беруть з пуповини при народженні дитинию. Бригада спеціалістів приїжджає на роди. В тій крові містяться стовбурові клітини(не знаю чи правильно я запам"ятала), які можуть допомогти вилікувати майже всі хвороби. При чому не тільки тій людині, яка народилася, але і її родичам!!! Може хтось про це знає щось більше? Хотілося би знати чи це дійсно правда, чи новий вид бізнесу?
Відповідь: бізнес на людському тілі Навіть якби знали що від цього Ваша дитина прожила б при повному здоров"ї років під 150?
Відповідь: бізнес на людському тілі так, навіть тоді головне жити щасливо, а не довго, імхо чим більше людина відділяється від природи - тим менше вона щаслива цивілізація і наука більше забрали в людини, ніж дали на жаль...
Відповідь: бізнес на людському тілі Так,але не дай бог,коли у 25-30 років помирає молода людина через невиліковну хворобу,це теж дає мало щастя.І мені здається,що будемо ми того хотіти,чи не будемо а всетаки це будуть робити,тому що багаті люди в основному пожилого віку і вони заплатять любі гроші за лишніх 15-20років життя.
Відповідь: бізнес на людському тілі чула про це. і кажуть, що то дуже складана процедура і немає умов це робити. а чи бізнес, чи ні незнаю. не дочитувалася.
Відповідь: бізнес на людському тілі Хороша штука, ось тільки у Львові такого ще немає. Я цікавилась свого часу. Щодо плаценти. Якщо це піде комусь на користь, то чому б ні? Інша справа, що це моя власність і мене, принаймні, мали б запитати згоди на використання моєї плаценти. Мене непокоїть інше. Косметичні засоби з абортованого матеріалу. Як на мене, то це просто дико.
Відповідь: бізнес на людському тілі Чесно кажучи, не чув ніколи. Але якщо правда, - дійсно дикість. Залишки плода - то не плацента. Повинна бути межа.
Відповідь: бізнес на людському тілі піде комусь на омолодження за великі гроші на крем, наприклад я би не хотіла знати, що десь на прилавку стоїть крем для виготовлення якого використали мою плаценту Додано через 35 секунд я не кажу що або-або
Відповідь: бізнес на людському тілі Гелено, де вибачення! Не хотів би, щоб моя дружина користувалася такою "парфюмерією". Я ж її цілую!!!
Відповідь: бізнес на людському тілі Не знаю наскільки правда, але колись потрапила на кусок якоїсь передачі про це. Розповідали, що лікарі мали добре налагоджений бізнес, мало того, робили абсолютно здоровим жінкам аборти, аби запастися матеріалом для косметичних цілей. До кінця не додивилася, не можу я такого жахіття слухати. Згадала ще таке, лікарі зобов"язані запитати у породіллі дозволу забрати плаценту або віддати її жінці на вимогу.
Відповідь: бізнес на людському тілі Та у нас зараз цих передач... Не знаю. Поцікавлюсь. Взагалі то нісенітниця. Плацента - це, кажучи щиро, "відходи". Як навколоплідні води. Їх теж мусять берегти і питати дозволу?
Відповідь: бізнес на людському тілі Навіть не спиталася, за що! За оффтоп вибачте, модераторе! Але така щира дівчинка!
Відповідь: бізнес на людському тілі ге-ге :D :D :D а я думала за нашу попередню розмову Додано через 2 хвилини п.с. все - жарти в сторону. знайшли тему для жартів