Бізнес дружини Олега Сала пікетує Львівський Автомайдан

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 29 січ 2014.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Не зовсім так - бо в країні відсутнє правосуддя.
    Але по духу - саме так.
    Партія регіонів існує давно, але бойкот почався тільки тоді, коли ПР почала прикривати очевидні і нахабні злочини, насамперед побиття людей на Майдані Незалежності вночі з 29 на 30.
    Тобто причина - не ідеологія партії, а наявність злочинних дій.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Двадцять тисяч, це тільки у Львівській області і тільки членів партії. По Україні їх мабуть трохи більше. І всі вони громадяни України. Більше того, земля їхніх пращурів якраз тут.
    Але це я в якості ілюстрації.
    А по суті маю питання. Звозити на станцію будемо ночами, ну щоби не ловити по вулицях, а зразу з ліжка забирати? І куди подінемо сім'ї членів партії? Разом із партійцем, чи лишемо тут?

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

Я не про це.
    В світлі теперішніх подій саме партійна належність являється причиною бойкоту.
    Бо бізнеси деяких представників інших політсил теж не відрізняються прозорістю і чесністю. Але заклику бойкотувати ці бізнеси саме через нечесність не видно.
    То що тоді у нас первинне, закон чи партійна належність?
    Тепер щодо правосуддя.
    Виходячи із вищесказаного приходимо до простого висновку - пропагуємо використання беззаконня задля торжества справедливості.
    Нічого в цій фразі не бентежить?

3. Bambook

Дванадцять, але суті це не міняє.
    Від цитованої пані ще адекватних коментарів не бачив.
    Щоб вона брала участь в акціях бойкоту - не чув.
    Відповідно, виразником поглядів бойкотувальників її вважати навряд чи доречно.
    І ніфіга ніхто нікого вивозити не має наміру.
    Навіть ця екзальтована пані.

4. VasMT

Ну хоч тут розібрались. Бо орлиця пропонувала такий варіант, а я вже подумав, що то державна політика така буде...

5. Bambook

Якого конкретно беззаконня?
    Заклики до бойкоту беззаконням не є.
    Так само як і інформаційні пікети.

Партійна приналежність є причиною бойкоту, тому що саме через дії цієї партії або її окремих членів є сподівання припинити свавілля влади: побиття, розгони демонстрацій, використання тітушок, викрадення людей та інші силові акції.

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:09 ----------

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Саме так
    Хоча, на місці слідчих, факт приналежності до злочинної організації я б використовував як пряму наводку для розслідування корупційних дій. Далі - суд над членами організації, тюрма і конфіскація награбованого

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

Що, питаєте, є незаконним? Перекритий заїзд до Епіцентру у Львові.
    У Львові перекрили, а в Стрию нічо, працює. Видно не дійшла інформація...
    Для прикладу наведу мережу Life у Львові. Їм теж двері колесами і мішками завалили, чи далі працюють?
    За моїми даним працюють. І авіть автомайданівці користуються цим оператором.
    Висновок - кожен має право висловлюватись чи закликати до бойкоту того чи іншого бізнесу. Кожен має право приставати до цього бойкотування. Але ніхто не має права перешкоджати діяльності підприємства, якими би не були погляди власника.
    Бо інакше ми ризикуємо зкотитись до большевізму.

---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

Як ми правильно і одностайно думаємо.
    Але згадаймо, з чого почав РОГУЛЬ. Експропріація незаконно нажитого, якщо експроприйований не зможе довести законності своїх статків.

8. Bambook

А це вже спекуляція. РОГУЛЬ - навіть не зареєстрований, зявляється тут в одному розділі і пише лише провокаційні пости.
    Не бачу сенсу обсусолювати його допис.
    Він також не є відображенням позиції Бойкоту.

9. MARTINI

не експропріація, а конфіскація
    ось тут є перелік злочинів, за які законом передбачена повна чи часткова конфіскація майна http://uk.wikipedia.org/wiki/Конфіскація_майна

як на мене практично весь список - опис діяльності Партії регіона

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

Ну так перекритий заїзд до Епіцентру законний елемент бойкоту, чи все ж таки ні?

11. MARTINI

Барикада на Майдані Незалежності - законна?

12. VasMT

Конфіскація це і є експропріація. Тут немає протиріч.
    Протирічча є в одному - не всі члени ПР є злочинці, і не всі злочинці є членамиПР.
    Висновок: партійна належність не є підставою для кримінального переслідування. Інакше ми знову копіюємо большевіків.

13. MARTINI

Членство в організованому злочинному угрупуванні з кодовою назвою "Партія Регіонів" означає співучасть в злочинах угрупування. ПР - це донецька мафія. В японців якудза, на сицилії коза ностра, у китайоз тріада, а у нас Партія регіонів. Наша мафія, щоправда, найбільш продвинута, роззявила пащеку на шматок, який, як бачимо, на виходить проковтнути, тобто захопила цілу державу. Члени угрупування під виглядом депутатів проникли в уряд і парламент. Якщо по кожному розслідувати, то це займе мільйон років. Простіше визнати, що Партія Регіонів - це ОПГ, а всі її члени - учасники ОПГ. Ну і далі зі всіма правовими наслідками

• Подобається Подобається x 2
  14. Bambook

Так учасники бойкоту того й вимагають: не злочинець - вийди з ПР і не підтримуй злочинців.
    Не будь співучасником.

Ну ви ж у нас любите про презумпції говорити - є судове рішення, яким визнано незаконність?

15. VasMT

Що ж це мені нагадує???

На підставі чого? Який сенс виходити з ПР?
    Я не можу зрозуміти вашої логіки. У нас бувші партайгеноссе привселюдно попалили партквитки, натягли вишиванки і стали націонал-патріотами. Їхня суть змінилась? Ні.
    Це теж більшовицький підхід.
    А є рішення суду, що Герега торгує наркотою в львівському Епіцентрі?

Як бачимо, наші люди не далеко відійішли від принципів дій ВКП-б.

16. Bambook

Ну так ніхто ж не згріб Герегу в автозак і не посадив до вязниці.
    Чого домахалися?

На підставі того, що ПР прикриває злочини влади: масові побиття, викрадення і вбивства.
    ПР могла спокійно загасити ситуацію ще 3 грудня, але не захотіла. Відтак стала співучасником.

17. MARTINI

До речі про Епіцентр. Координатори львівського бойкоту ригів одразу відмежувалися від тої ініціативи. Інформування громадян через пікети, листівки і тд - так. Але блокування і барикади - ні, не наш метод. Чия то була ініціатива, так досі і не зрозуміло. Хоча, особисто я не засуджую. Як люди мають час і натхнення, най блокують :)

18. VasMT

Коли працівники почали розбирати завал, пройшов клічь по соцмережах і знову заблокували.
    Мені фіолетово, я вже давно знаю весь ринок будівельних товарів, і в Епіценті буваю хіба на екскурсії, щоби зблизька роздивитись ту чи іншу річ. Але робити революцію з брудними руками так по-большевіцьки... :mocking:

19. MARTINI

В суботу проїжджав повз Епіцентр той шо новий на Хмельницького. Барикади напів-розібрані, повна парковка покупашок

20. VasMT

На кінець 2011 року в ПР налічувалось більше 1 млн 400 тис членів.
    У нас стільки тюрем немає... :)))

---------- Додано в 19:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

Що і треба було доказати. Щирі борці із режимом затарюються в регіональному магазині, активні автомайданівці ведуть переговори по регіональному оператору зв'язку, а ворог всього українського і апологет ПР в Стрию, не користується Епіцентром і Лайфом... :)))

а де твій аватар? :)