Та любий турок ментальнiше до нiмця ближчий, нiж данбасятина до захiдняка. Турок принаймi ту Европу так не ненавидить, як васточнiкi ненавидять Украiну. Васток 23 роки мурожив та доiв ту Украiну, не даючи iй розвинутись в нормальну державу... Васток принiс смерть i вiйну в Украiну, запросив "русскiй мiр" - а тепер i сюда преться наглота, все засирати. Валiть нафiг до своiх эфремових-ахметових, там i переховуйтесь. А тi слiпi й добренькi та дурненькi поненята-толерасти просто смiшнi, скiльки його носом в лоток не тикай, всеодно буде казати що рожева манна небесна.
Так, воюють... Поки здоровенні донєцкі бугаї в Полтаві вивішують прапор ДНР і гостинно їдять пожертви від полтавчан... Поки в "Фешн" і "СанькоФФ" тіж лугандони торчать ... Поки терористів ДНР жінки з дітьми в Тернополі і Шацьку спокійно загаряють на місцевих озерах... Так, воюють наші хлопці, а їхні діти і жінки моляться за них і плачуть ночами біля телевізора і мобільного, чекаючи звісточки з фронту!
А ви з Самойловичем розгортаєте ненависть українців між собою, працюючи на Путіна в той момент, коли ми вже так близько до обєднання в унітарну Україну.
воюють солдати з усіх регіонів країни, і з сходу теж, не кажучи про добровільні формування, бійці яких в основному місцеві, і блюзнірство це заперечувати, і якщо ми нездатні впоратися з групкою неадекватів біженців, то гріш ціна нашій громаді. п.с. слухайте а ви взагалі спілкувалися з східняками? до майдану, під час майдану? виникає враження що більшість форумчан бачила двох мешканців з сходу, п'яного і того що по телевізору.
Я не розгортаю... Я констатую факт! Важка правда але це правда! Чи Ви хочете сказати, що я на Путіна працюю!?! Це брЄД!
ні, ти просто намагаєшся зруйнувати працюю безлічі людей на побудову унітарної країни, загалом ти один це фігня, а от 100 таких пацріотів вже картинка для ТВ.
Ви або не вмієте читати, або інтелектуально дуже слабкі і айкю на низькому рівні?! Де я говорив, що не воюють люди зі сходу??? п.с. Є купа знайомих з тих регіонів, робота така, що відвідав не тільки ті регіони, а побував у багатьох країнах ... Так що маю з чим порівнювати!
А к кому это к вам, стесняюсь спросить? Вы конечно извините, но в квартиру к Вам никто не лезит, а Львов Вы не приватизировали, любой гражданин Украины (и не только Украины, но и земного шара) может посещать этот чудный город и оставаться там столько, сколько может себе позволить, без Вашего на то разрешения. А в моём случае- на львовской земле родился, вырос и почти всю жизнь прожил мой муж, за исключением последних 10 лет, которые он прожил на Донбассе и если мы и поедем во Львов, то поедем "к себе", а не "к вам". Там все его родственники живут, многие наши общие друзья. Поэтому мне Ваше благословение не нужно. Когда видите нарушение общественного порядка, Вам правильно написали, позовите милицию, и рассказывайте за каждый конкретный случай, а не обобщайте "вот понаехали, все лучанчане- дончане одинаковые". Нельзя так.
Это что, если я на днях поеду отдыхать в Закарпатье, за свои деньги, и меня будут считать беженцем и родственником днровцев?
Не ти... А ВИ... Ми з Вами корову не пасли разом! Маю право на власну думку і не переконую Васнівчому! Не треба перетворюватись на Пуйла... Чи у нас вже цензура?! ---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:22 ---------- Ну Ви реально як таваріщь Кісєльов! Ви прочитайте весь пост, а не виривайте слова з тексту!
чому ж ні, ти пишеш на форумі, сперечаєшся, тут і є бажання переконати, форум для цього створений, відносно Ви то ось це забирає у тебе таке право
WestUkraine на тернопільському форумі є людина, яка працює з біженцями безпосередньо, ( Допомога біженцям, моя балачка) ознайомтеся, будь-ласка. Я ще поки вважаю, що ви володієте недостатньою інформацією і тому не можете бачити проблему об'єктивно. І власне, ви маєте право на свою думку, та це ваш останній шанс оправдати себе в моїх очах.
Вам просто чётко дают понять, что вам тут не рады. За небольшим исключением парочки тугодумов и безхребетных. Вы и ваши соотечественники принесли смерть и войну в эту страну, ваши лугандоны не просто гангрена на теле Украины - это целый вампир все десятилетия. Убирались бы вы восвоясе со своими менталитетами и русскими мирами, жирные беженцы хреновы на джипах. А то эти суки приезжают и замещают простых западных крестьян, которые за них в эту жопу воевать идут.
Сенсу не бачу у Ваших очах для Вас змінюватись чи оправдовуватись! А щодо допомоги, то нехай для них хоч чимось скинеться Ахметов, Єфремов і Вітя-золотий Батон! У них є більша скидалка ніж в простого Галичанина! Ато розв"язали лугандони у себе війну, а самі хто до Львова, хто в Ростов, хто в Київ повтікали! А ви западєнци спасайтє виручайтЄ! І щей зі своїм рускім мірам сюди лізуть доказуючи свою правоту!
А Вы не хамите мне, мне лично до Вашей радости дела нету. Есть группа людей, которые мне близки и которые меня рады видеть во Львове и приглашают, вот это главное. Но поскольку хамство с Вашей стороны так и прёт, то Вы не только на весь восток повесили ярлыки, но и своих же львовян "ласково" так обозвали "тугодумами и бесхребетными". Некоторые из них, кстати сейчас воюют у нас на востоке, поэтому Вы сидя у себя дома на диване, не имеете никакого морального права их так называть. Лично я никакой войны не принесла, я наоборот поддерживаю наших военных чем только могу, но Вам же это не важно, для Вас главное, что я мало того, что русскоязычная, так ещё и НЕ ненавижу русский язык, ибо ненавидя его, я предала бы часть своего генетического дерева, которая вышла из России. Но в то же время я полностью признаю украинский язык и достаточно хорошо владею им. Я прекратила общение с большей частью своих знакомых, только потому, что они поддерживают Россию и я хожу по городу с украинской ленточкой и в вышиванке, хотя это не есть безопасно. Какое моральное право имеете Вы оскорблять меня и вешать ярлыки??? И я не беженец и джипа у меня нету- живём от зарплаты к зарплате, как и большая часть населения Украины. Гангрена на теле Украины, не лугадоны, а такие как Вы, кто сеет ненависть и даёт повод Путину для ввода войск в Украину. Чем Вы лучше ваты?? Кто Вам дал право оскорблять людей просто так???? Я точно такая же украинка, как и Вы, я родилась на этой земле, а не приехала сюда из России или ещё откуда, я ненавижу сепаратистов, Гиркиных, Бесов и прочую нечесть, но в данной ситуации Вы ведёте себя ничем не лучше их. ---------- Додано в 08:02 ---------- Попередній допис був написаний в 08:01 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=WwfcgHcgyp0
Який факт? Хіба їх більшість? Напевно ні. На сході більшість нормальних людей, в тому числі заляканих, але нормальних. Зараз найголовніше - посадити бандитів а нормальних привчити до свободи. Іншого виходу нема. Залишити схід так, як є- означає залишити черяк на носі, вигідний Пуйлові. Вносити розбрат - помагати Путіну.