Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. prius

prius Well-Known Member

З 39 року приїзжають в ЗУ кацапскі нквд кгб та війскові,і теж гаварілі тількі на магучем,і їх послід нехотів вчити українську мову

• Подобається Подобається x 2
  2. Kram

Kram Active Member

Доброї ночі. Вибачаюсь за затримку відповіді, довго розбирався, як я можу Вам відповисти, бо ту тему прикрили, а я на цьому форумі новий користувач і спочатку мені це зробити було трохи складно.
    Взагалі, по вашому питанню. Можу писати і російською, мені це, звичайно набагато легше, але ж живу на Україні, тому буду все ж намагатись Рідною мовою ( ще є невеличка проблема - пишу з планшету, а тут у розкладці немає букви "ї" - вона чомусь є тільки при перевірці в Т9, де я Її іноді і ловлю для вставки у потрібне слово. Ось така маленька незручність ще):mocking: .
    З приводу стану з "Новоросіі". Ніколи особливо не підтримував цю ідею, а після вторгнення Росії у Крим - і зовсім. Хоча і коріння маю на пів руське - батько руський, мати - українка. Мені не подобається політика, яку веде Росія та її президент. Взагалі, моя думка, що не треба нам нав'язувати чиїсь вказівки - як нам треба правильно жити і що робить. Будь то зі сходу ( Росія) , чи з західу (Европа), чи ще з якого боку. Нам треба самим будувати нову свободну правову державу, такою, якою ми самі хочемо її бачити і залишити своїм дітям. З іншої сторони ми можемо прийняти тільки щиру допомогу з дружніх почуттів чи шось краще із побудови та устрою життя країни для її подальшого розвитку та процвітання , що нам дійсно потрібно на цей час.

---------- Додано в 01:59 ---------- Попередній допис був написаний в 01:42 ----------

А чому Ви вважаєте, що саме на "халяву" ? У Львові десь безкоштовно дають притулок і годують біженців? Вибачьте, мож таке і є де, але я не чув, поділіться інформацією, будь ласка. Ну це так - більше для підтримки розмови ;). Ми,к прикладу, ніде тут за такою допомогою не звертались. Живемо на зйомній квартирі, за яку сплачуємо гроші ( і не малі) та годуємося також за свої кошти. Поясніть, чому ми халявщики ?

• Подобається Подобається x 4
  3. Коли львів'яни нарікають на вимушених переселенців або тих, хто просто вирішив переїхати до Львова, вони зовсім забувають, що в європейські міста масово мігрують вихідці з Ямайки, Марокко, Туреччини, Алжиру, Палестини. Вони приїздять до Європи з цінностями та менталітетом, що зовсім відрізняється від місцевого. Утворюють етнічні квартали, впливають на моду та поведінку в громадських містах. Світ більше не буде одноманітним. Так от, коли львів'яни (мабуть, нащадки самих лише польських професорів та лікарів - інтелігенція), як москвичі, починають скаржитися на приїжджих, вони остаточно втрачають моральне право на європейське майбутнє. Дискрімінації нема місця в цивілізованому світі. До речі, спальники Львова нічим не відрізняються від спальників Донецька. Центр повністю заставлений автомобілями. Невже не можна залишати автомобіль неподалік і пройти кілька метрів до офісу пішки?

• Подобається Подобається x 1
  4. ollan

ollan Well-Known Member

Может, Вы и правы. Но у меня есть пример из моей львовской родни.

Діти виросли україномовні. Навіть, коли розмовляють російською, то все одно з польським "проносом".

5. prius

prius Well-Known Member

Таких дуже мало

6. La Biba

La Biba New Member

Скільки їх виходило 5 чоловік????

---------- Додано в 01:18 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ----------

Це правда!Мені бабуня розповідала,вони як приїхали сюди,то відразу на мешкання поляків.В ноцниках обіди варили,бо дич думала,що то ринкі до варення їжі,а в нічних сорочках до театру йшли,бо мережева приймали за шикарні вечірні плаття.А приїзджали до Львова в кирзових чоботях і червоних косинках в куфайках.

---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:18 ----------

А чому б вам у російськомовні регіони не податися?Прочитавши ваш текст одразу видно,що вам краще не до нас!!!

---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 01:21 ----------

В Україні Є такі міста де немає війни,але чомусь ,не знаю направду чому,всі ці "беженци" їдуть на Західну Україну!!!Але у нас самих не є рожово,з роботою важко,а з житлом,то навіть мови немає!!!Та й ментальність абсолютно інша!Потрібно ж це якось враховувати,а не так що ліва нога хоче.

---------- Додано в 01:36 ---------- Попередній допис був написаний в 01:30 ----------

Власне,что понаехавшіє,наші не такі хами просто!

---------- Додано в 01:50 ---------- Попередній допис був написаний в 01:36 ----------

Залез мендзи врони,каркай як они...

---------- Додано в 01:59 ---------- Попередній допис був написаний в 01:50 ----------

100000000% Свята ПРАВДА!!!!

7. La Biba

La Biba New Member

Дідок був правий,то таке,як тобі все одно на якій мові розмовляти,то хто ти????

---------- Додано в 02:24 ---------- Попередній допис був написаний в 02:12 ----------

Просто не їдьте до нас і ми будемо раді з того!!!

---------- Додано в 02:35 ---------- Попередній допис був написаний в 02:24 ----------

Ой,ні,краще WITAJ PAPIEŻ!!!!Саме для Львова це краще,хто би що собі не мнив...

---------- Додано в 02:36 ---------- Попередній допис був написаний в 02:35 ----------

Ой,ні,краще WITAJ PAPIEŻ!!!!Саме для Львова це краще,хто би що собі не мнив...

---------- Додано в 02:50 ---------- Попередній допис був написаний в 02:36 ----------

Така правда,що нас у себе вдома коробить як ви кажете російський язіик.Ми не можемо і часто не бажаємо його слухати я наголошую у себе в дома!!!

---------- Додано в 03:00 ---------- Попередній допис був написаний в 02:50 ----------

Така правда,що нас у себе вдома коробить як ви кажете російський язик.Ми не можемо і часто не бажаємо його слухати я наголошую у себе в дома!!!

---------- Додано в 03:12 ---------- Попередній допис був написаний в 03:00 ----------

La Biba, Я не знаю,але в себе в дома,я не хочу чути російської мови,не хочу і все!!!

8. Forpost

Forpost Стоїк

хто хто? маскаль!

Надіслано з мого GT-I8190

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Фіню, ще раз запитаю -на яких вулицях?
    Таке враження, що ми у різних містах живемо та різними вулицями ходимо.

За моїми спостереженнями, зростання, причому різке, кількості російськомовних у Львові відбулося 5-6 років тому.

Якщо би я була не зі Львова і читала Ваші дописи про теперішній Львів (без образ), я би подумала, що тут настав апокаліпсис через біженців.

---------- Додано в 07:24 ---------- Попередній допис був написаний в 07:22 ----------

Твердження не відповідає дійсності. Тут своїх хамів хоч відбавляй.

Здається, черговий троль прийшов.

А взагалі оці істерики, які тут розвели, яскраво демонструють нашу безпорадність та нездатність щось зробити. Кажу ж, нагадує тему на дівочих посиденьках, де в дописах про рагулів всі лише скаржаться і лише одна з десяти напише, що зробила для вирішення ситуації.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що цікаво. Мабуть душепорятувальні бесіди від Руслани і Вакарчука. На російській мові!:wacko:

11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Я Вас прошу, та бачиш алкашів агресивних чи цюняльників в громадських місцях - зауваження зроби хоча би чи міліцію виклич чи фотку і в інтернет.
    А з російською я вже після всіх подій почала відповідати, що не розумію, або прошу перейти на українську. Це жахливо нетолерантно, знаю.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Для толерастів нетолерантно. В принципі - правильно. Скільки вже цього розшаркування треба. Поки розшаркуємся вони нас нищать по етнічній ознаці.

13. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

А чого це ми маємо постійно допомагати лугандонам, які нас ненавидять??? Може варто їм звернутись, до тих за яких вони задницю свою рвали 23 роки! Ато у них у всьому майдануті западєнци винні, а втікають сюди... Нехай звернуться до своїх покровитілів по допомогу (Ахметов, Єфремов, Залатий батон)!!! Приводили до влади лугандони їх,які тепер допомоги в клятих бандеровЦев просять! Шо слабо в зємляків допомоги і фондів просити, які одні в Києві торчать у хунти, а другі в Ростові... То за одного футболіста 20 лімонів зєлєні можна без проблем відвалити, а рАдним данчЯнам жалко на хліб дати??? Ви думаєте лугандони зроблять висновки?! Нічого подібного!!! Далі за тих царьків голосуватимуть, бо їм паабіщяют язик... Вже бачимо плоди від галицької толерантості... У них у всьому винні США, ЄС і западєнци! Це генетичний мусор раши, зомбі путіно - пропаганди, які ніколи не каються, а все звалюють навіть на тих хто ставиться до них добре!

• Подобається Подобається x 6
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Реально скільки сюжетів передивився, репортажів - які вони далекі від України ментально.:facepalm: Одна назва.

15. WestUkraine

Так, це на рівні генетики і винити по суті їх немає сенсу! Що таке донбас??? Голодом вимороли українців......... Завезли злодіїв і вбивць зі всього СССР на копальні... Генетично це предки тих самих каторжників! Ментальність така у них і по суті вони не винні! Яка у них психологія: "Ми всєх кормім", "Да, он ВОР, но наш ВОР", "Водка, сєлєдка, шансон", "Блатата і панятія всьо рішат" і т.д. Донбас ментально нагадує тюрму і так воно і є! Там від малого так виховують! Для них ми чужі і незрозумілі... от і пожинаємо і страдаємо ми всі... Та загублена духовність... Плюс пропаганда Кремля, от і отримали те що отримали ми!

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

До Майдану-2013 я такої думки був про всю "Новоросію", слава богу країна показала що це не так.

Ну да, вже кілька місяців вони податки не перераховують, як же ми живем?

17. Wili

Wili Well-Known Member

ми або єдина країна, або ні, всі ці поділи, які в нас культивують вже безліч років повинен піти в небуття, я не заперечую проблеми, є багато ідеологічних нюансів, але не будемо на радість політикам посилювати цей розбрат, хоче людина приїхати і жити у Львові, будь ласка, порушує громадський спокій, веде себе неадекватно, звертаємося до відповідних органів, не допомагає, тиснемо громадою, а піднімати істерики це не конструктивно, а в сьогоднішній ситуації ще й аморально.

• Подобається Подобається x 6
  18. WestUkraine

http://censor.net.ua/news/296834/na...redi_nih_obnarujen_pereselenets_prizyvavshiyi
    Я бачу, що Україна мала проблему в межах Лугандонії, а тепер ця саранча (проблема) розповзлась по цілій країні! Скритий ворог гірше видимого ворога! Проблеми не закінчені, проблеми тільки починаються! Це відчуває вже вся Україна! Через свою доброту і толерантість, яка притаманна українцям ми самі і страждаємо. У лугандонів немає ні толерантості, ні доброти, ні поваги. Це ментально! Для них нормально доказувати свою правоту і бити в пику, встромлювати ніж в спину тому хто прийшов на допомогу. Це така ментальність донбаського регіону, від цього ніде не дітись!

19. Wili

Wili Well-Known Member

що ви всіх під одну гребінку чешете, різні люди є, і тут своїх ідіотів вистачає, і ці дві області це Україна, і за це зараз воюють наші солдати.

20. Lutra

Lutra Well-Known Member

Це єдине, що ви можете сказати? Якщо так, то краще мовчіть, бо отримаєте кару Божу в вигляді мене. Повторюю ще раз, люди - різні. Доки ви будете гребти всіх під одну гребінку?

а де твій аватар? :)