Біженці бувають різні .....львів’янка викрила сім’ю сепаратистів (фото) Короткий зміст: в узкому мірі було так добре що вони переїхали до Львова. І тепер дівчина що на фото (Юлія Федорова) тут працює фотографом. На своїй сторінці вона пише про інцидент (хоча можливо то просто думки "вголос") дуже однозначно : так типово для вати, сиди собі тихо, співай пісень, будь патріотом і не заважай роздирати твою країну. І як вияснилось, авторку викриття вже тероризують фейковими оголошеннями через соцмережі, погрожують і пробують дискредитувати різними методами.
Нічого собі! З її ФБ : "Вы пришли ко мне домой с оружием и устроили там то дерьмо! не я вам пришла с оружием,а вы припелись В МОЙ ГОРОД. именно ВЫ!!!! и именно вы скакали на майдане, требуя ЕС,С которого все бегут (нет,представляете,не мы звали РФ к себе,а вы к себе ЕС!). И да, я считаю,что если б такое дерьмо происходило на в вашем городе,вы б точно так же рвали когти".
тобто воно себе вже виправдало ("от якби...то б ви..") і продовжує далі гадити там де живе. мала дискусію стосовно цієї ситуації і мені доводили що ці люди будуть змушені асимілюватись з середовищем в якому живуть (а таких постів поменшає). Але я з цим не погоджуюсь, бо люди спочатку хочуть "недодержаву" і радіють любому озброєному "казачку"/наркоману а потім коли бачать що з цього одні збитки то звинувачують ЄС і бажання решти країни жити краще. Як завершальний акорд того маразму - переїзд до ненависних бандерів і обкладання їх фалосами вже безпосередньо у Львові.
Знаєте,то не зовсім так. Можливо, росіяни мало асимілюються, але їхні діти таки асимілюються. Так само і з переселенцями із АТО, все одно їхні діти ходитимуть в наші українські школи, спілкуватимуться з україномовними ровесниками, і поступово стануть українцями.... Вдома - російська, але на людях таки українська. Ну і недарма Папа Вмив ноги емігрантам... І багато в УГКЦ потягнуться
Увага, львів'яни! У нашому місті живе сепаратистка і пособниця бойовиків Томазова Марина, біженка з Макіївки Донецькоїобласті. Подивіться що ця тварюка публікує на своїй сторінці в Фейсбуці, знущання над українськими вояками, ненависть донашої мови, закликає "Руцький світ" до Львова! Знайти і покарати її !!! View: https://www.facebook.com/igor.petrychenko/posts/867324743370193?match=0LzQsNGA0LjQvdCwINGC0L7QvNCw0LfQvtCy0LA%3D Україна та Нація - ПОНАД УСЕ Public Group | Facebook
Марина Томазова Yesterday at 3:33pm · Вона останніх пів місяця скаржиться що відкривають фальшиві профілі на її ім'я. Тому не впевнений що там було а чого не було. Хай СБУ розбирається.