Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну а як Доброхаткіна вибрали? Як таких не буде, кого вибиратимемо?

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

люди!! Не продавайте житло біженцям зі сходу! Не будьте жадними на гроші, тому шо сьогодні ви продали житло цьому бидлу, а воно завтра прийде до вас з автоматом і буде гвалтувати вашу доньку. Це не є нормальні люди, це бидло, місце якого тільки в гімні на данбасі. Ви просто не чули шо бидло про нас говорить..

---------- Додано в 13:11 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

я зараз дуже шкодую шо під руками нема гранати..

• Подобається Подобається x 5
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Карабiн, шо сталося, прозрiваем потихеньку?! У вас же ж вродi яскравi симптоми мрочкiзму та толерантностi ранiше спостерiгалися.

4. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Було би бажання. Гранати нині не в дефіциті.

• Подобається Подобається x 1
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Samojlovu4, вас як послати, культурно чи як завжди?

6. UNIA

UNIA Well-Known Member

KARABIN, что случилось?

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

на роботі проходила операція купівлі-продажу житла, випадково почув розмову "біженців"..

• Подобається Подобається x 3
  8. Samojlovu4

Бачиш карабiнерчик, був би мудрiший, ворушив би звилиною ще пару рокiв тому.
    Але краще пiзно вчитися, нiж нiколи, молодець.

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ага, сидів би в Чикаго і вчив українців уму-розуму..

10. UNIA

UNIA Well-Known Member

И что говорят эти "беженци"?

11. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

Так всі чекають........Що вони говорять!!!!!!!

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я вечером найду один скрин і вставлю сюда..

• Подобається Подобається x 2
  13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

шось скріна не здибав, але суть така, ви теперь на нас работайте,воюйте, а ми ваших баб @бать будем, а кльова ми етих бендер на бабло развели(їм квартиру продали дешевше, розвели господарів не слезу)...

• Подобається Подобається x 3
  14. prius

prius Well-Known Member

Я б не стримався,завжди за своє не стримання получав по перше число

15. Forpost

Forpost Стоїк

та, толерастизм на ЛФ помаленьку почав спадати,але поки вони не врозуміють, що сніжна не українка,вєк им воли нє відать(с)

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Карабіне, ти би чув, що Самойлович і Дзеко про Un.Known і Мрочкізм у бані говорять! Давайте не будемо пускати до Львова людей з Дземброні і з Німеччини!

У мене сусіди зараз - переселенці з Донецька. Чоловік - програміст, дружина з дитиною сидить.З усіх сусідів найшвидше потоваришували. Їхня мала з моїм Ярком у школу Монтесорі в одному віочку їдуть. Прекрасні люди, більші європейці, ніж я однозначно. На жаль, чоловіка запрошують на Гугль в Ірландію працювати. Мені дуже шкода, бо втрачаємо файних сусідів, а малий найкращу подругу.

Квартиру швагра, який в Португалії живе, здавали раніше родині з Ходорова. Здавали за півціни, бо знайомі знайомих. За рік перетворили квартиру з щойно зробленим ремонтом на розвалюху. Жиром кухню затраскали включно з стелею так, що тиждень відмивали - не допомогло. Довелося перемальовувати. Розмовляли з матом замість вставного слова, Полковник би повчився. При всіх пільгових умовах зїхали, не заплативши за кілька місяців.
    Зараз там живе родина, яка переїхала з Маріуполя. Чоловік з Галичини, жінка - тамтешня корінна. Розмовляє жінка чистою українською через "прошу-перепрошую", не матюкається, чистота ідеальна.

Так, я цілком усвідомлюю, що власний досвід може не відповідати якійсь загальній тенденції. Але з іншого боку, і твій - також може не відповідати.

• Подобається Подобається x 2
  17. Wili

Wili Well-Known Member

Хватит жрать мои мандарины

Хочу поговорить о беженцах. Я сам беженец, поэтому мне тема близка. Но не с высоты законопроектов ВР. Этого добра в интернетах валом. И я не о братской помощи сограждан-волонтеров. Я, наверное, мудак, но считаю, что нечего нам, бедным-несчастным, помогать. И вот это уже ближе к теме моего полуночного монолога для монитора. Хочу я поделиться своими соображениями о том, что же из себя представляют так называемые беженцы.

Немного предыстории. Я приехал в Киев к концу июля. Успел, так сказать. Неделю отходил от луганских перестрелок, боялся грозы, петард и перфораторов. Решил, что все-таки пора найти работу. Не поверите, нашел. И не просто нашел, а именно то, что искал. Уже через две недели по прибытии я бодрым шагом ходил от квартиры к квартире, даря людям радость пользования интернетом. Народу перевидал массу. Очень многие, кстати, такие же, как я, вынужденные переселенцы. Так вот. Всех их я могу поделить на два типа. Условно, конечно. Первые с порога начинали причитать, что они несчастные беженцы с Донбасса, живут тут на птичьих правах. Кого волонтеры поселили бесплатно. Кого родственники приютили. Работы нет. Денег нет. Кормятся у тех же волонтеров. Приехали еще в июне/июле (нужное подчеркнуть) и, бяда-то какая, все бомжуют. Конечно же, я заявлял, что сам приехал с Луганска. Да, позже чем они. Да, снимаю квартиру. Да, работу нашел быстро. Тут только ленивый не работает. А им, вполне трудоспособным мужикам и теткам — грех жаловаться. Вот, если бы мать-одиночка с тремя детьми, я бы понял…

Плавно переходим ко второй категории. Таких встречал мало. Но среди них была мать-одиночка с тремя детьми, и я не понял. Вот ничего не понял. Да, волонтеры помогают. Но квартиру она снимала сама. Работу себе нашла, благо дети младшего и среднего школьного возраста. Видно, что бедненько перебиваются, но не ноют и себя не жалеют. Второй парень сказал, что в Донецке бизнес отжали. Цитирую: «Я сейчас грузчиком по ночам работаю. Но это на первое время, чтоб с голоду не помереть. Со временем найду работу лучше. А там, гляди, и свое дело открою».
    http://inforesist.org/xvatit-zhrat-moi-mandariny/

• Подобається Подобається x 7
  18. Bambook

Bambook Persona non grata

Інтерву з переселенцем з Донбасу:

http://vgolos.com.ua/articles/peres...t_zaboronyaty_govoryty_rosiyskoyu_167279.html

19. Samojlovu4

Правильно бамбуче, так і тре, бачиш даунбасця - ламай йому сходу ніс, а як впаде піддай два раза з ноги. І аж тоді питай, що хоче.

20. Wili

Wili Well-Known Member

Дорогие переселенцы !!!!!! За последнии несколько дней происходят страшные терракты на Донбассе!!! Мы Донецкие переселенцы, зная боль и страх потерь близких! Всей душой скорбим и соболезнуем жителям Мариуполя !!!!! Просим всех неравнодушных людей выйти на акцию скорби по погибшим на Донбассе!!! Львов, проспект Свободы, возле памятника Шевченко в 16.00!!!!! Завтра 25.01.2015

а де твій аватар? :)