Не так давно цьому хлопу "дісталося": знадобилися конкретні гроші на лікування. Його рідна сестра (пряма протилежність братові) потрусила сина-ригианальського прислужника і дала гроші (не знаю - в борг чи ще якось). А потім - парламентські вибори 2012 року. Сестра наїхала на брата: "Поклянися, що проголосуєш за ригів! Бо інакше мій синочок буде не "при дєлах", а він же тобі допоміг!". В результаті художник - ультра-порядна людина - взагалі не пішов голосувати. А тепер того синочка викинули з хабарницької контори копняком під дупу. І його персональний водій написав заяву на звільнення. Синочок почав бухати, Лендкрузер стоїть надворі і на нього ср*ть ворони.
І тим не менше все це не заважає даунбасцям різати животи западенцям. Вони їх кутьою і пампушками, а ті їм ножа в спину. Бачиш даунбасця - спочатку бий в ніс так, щоб кров сикнула, і аж тоді питай що хоче.
Чим менше буде у Львові данєцкої наволочі, тим краще. Пусти свиню за стіл, а вона потім кричить:"Путін памагі". В них на чолі написано, що вони свідомі? Всі оті тисячі націоналістів з Донецька? ) Гм. Чому тоді в Донецьку маємо те, що маємо? І в чому полягав їхній націоналізм? Меньше б ваша нєдоросль фотографувалась на фоні потретів Небесної сотні з піднятим середнім пальцем, меньше б перебирали харчами в таборах для біженців, ходили б на роботу... а взагалі - що націоналісту з Донецька у Львові робити? Він на війні має бути, ні? На самому початку АТО треба було дати 48 годин для переїзду націоналістів з загарбаних територій, а потім покрити треба було все напалмом, разом з "мирними жителями".
Я десь казала про тисячі? "В них на чолі написано, що вони свідомі?" --- ні, в Гуглі. "Чим менше буде у Львові данєцкої наволочі," --- повірте, донецька наволоч не їде у Львів. Вона їде у Харків, Запоріжжя, Маріуполь чи Росію.
Ви, мабуть, не повірите, але вони ріжуть животи і донецьким українцям теж. Чули щось про Володимира Рибака з Горлівки, наприклад? А ви думаєте, що проти сепарів воюють лише хлопці з Галичини? Там дофіга й донецьких, якщо ви не в курсі. А ви бачили оце? Це - Донецьк. Того дня зарізали донецького свободівця Дмитра Чернявського. Так що не робіть з себе жертву, галичани. http://www.youtube.com/watch?v=Osa39yYNlC8[/youtube]
А ось і профіль синочка http://ok.ru/sasha.filindash Одна з фоточок профілю А решту сама-сама-сама... Я вам нагадаю - це ви сюди прийшли, не ми на донецький форум.
а Ви? А гугліть Станіслав Федорчук Донецьк. Мова в моєму першому пості йдеться саме про нього. Він для України зробив стільки, що Вам до Києва рачки.
І що? Чи ви вважаєте, що через пана Федорчука Львів має прийняти усе донецьке бидло? А я ні на що й не претендую. А ви не хаміть, бо як прийшли, так і підете.
Без коментарів. ---------- Додано в 00:07 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ---------- Не Вам вирішувати, хто куди піде. Поводьтеся скромніше, бо Ви тут не цар і не бог. Я вважаю, що треба декому у Львові купити мізки. А чому Ви так турбуєтеся, що до Львову понаїде усе донецьке бидло? Бо оно скласть конкуренцію львівському?
Запросто, з коментарями: Я говорила саме про цих людей. Я більше скажу - я ніде не цар і не Бог. Прошу, вважайте далі. )
А що ж воно може хотіти? Кобаси по 2,20 і воткі. А ще: "нє важна кто побєдіт, ліш би бил мір". Тому не треба нічого питати. Краще ще раз дати в ніс і піти далі.
"Біженці, біженці"... Вчора їхав по головній у 2-му ряду. Справа (з другорядної) преться "Джук" (номерів не бачив) через перший ряд напереріз. Подвижками по 20 сантиметрів намагається влізти. Даю йому зрозуміти що не маю намірів пропускати. Той наблизився на 20 см до мого переднього бампера, тоді я вирішив пропустити ідіота. Ну ясна річ - "АН". Інший "АН" днями перекрив виїзд із прибудинкової території. Сигналку не увімкнув, номер телефона за склом не залишив. Знайшли, нагнали. Ото таким квартири здавати чи на роботу брати? Нема дурних!
На жаль, ще й як їде. Не хотіла навіть писати, щоб не казали, що тут хтось поганить імідж біженців, але раз вже на то пішло, то ходить з моєю малою на гурток одна дитина з такої родини, на перший погляд її батьки ніби цілком адекватні, ставляться до них всі реально добре, але одного дня чоловік чекав в коридорі малу з занять і почув, як хтось розпинається про "каратєлєй-укропов" (виявилося, то тато тої дитини з кимось по мобільному розмовляв: стояв в коридорі за рогом і не помітив, що він не один). А стосовно згадуваного вище Станіслава Федорчука - якісь у мене такі трохи неприємні емоції. Стаття вся так і пронизана "праведною" образою на львів"ян, знову навіває асоціацію про "нас ніхто не чує". З одного боку - "ми, донецькі, горді, заробляємо на себе самі, дякувати вам не будемо", з іншого - "держава нас не забезпечує". Батько не має можливості офіційно працевлаштуватися - так у нас же є і неофіційні роботи, зрештою, репетиторством можна зайнятися. Не факт, що вийде, але спробувати можна, мільйонів не заробиш, але хоч яку копійку будеш мати. Або коли згадується про допомогу біженцям у Грузії - скільки часу там тривала війна? Чи грузинська армія також була гола-боса, голодувала і замерзала? І чи хтось зважав, що у мобілізованих в АТО також залишаються сім"ї з дітьми? Особисто мені дуже шкода тих, хто ні за що потрапив "під роздачу", але розводити над ними сльози зараз трохи не на часі, бо такий в нас зараз важкий час і дурнувата держава, що допомога і співчуття більше потрібні армії. Тут я взагалі захоплююся Сергієм Глотовим, який з перших днів влився у волонтерський рух. Також, мабуть, має повно проблем побутового плану, але чи хтось чув, щоб нарікав?
повністю підтримую, в мене, попри всю повагу до того чоловіка, враження ще гірші. Так і хочеться сказати - що "шашечки чи їхати?". Просто реально люди, які не вважають, що їм всі "должны", змогли влаштуватися. Я вже писала раніше, що в мої "рідні села" теж приїхали біженці, які не посоромилися їхати в справді малесеньке село, на відміну від одного пана, і нічого - і людям на городах допомагали, і діти їхні в школу ходять, при чому оцінки за українську мову мають вищі, аніж добра половина тутешніх дітей, і навіть вдалося чоловіку знайти собі роботу в нашому теж малесенькому райцентрі. Ніхто і ніколи не чув, що їм щось винні чи "россіяприйди", а це вони вже багато місяців тут, їх добре вивчили. Нормальні адекватні люди, які працюють, а не чекають від когось допомоги чи пропозицій. Часом таке враження, що біженці гадають, що на Західній Україні їм мають створити рай земний. Та тут і своїх безробітних повно, тільки якщо окремі біженці живуть в житлі, за яке не платять, то місцеві безробітні за своє житло змушені платити і шукають будь-які підробітки, а не лише офіційні.
Йой які вкрай праві і нетолерантні погляди побутують на цьому форумі. Моя лівоцентристська душа аж щулиться із жаху. А ще кілька років назад жахалась ультраліберального ідіотизму. (жарт хоч і не веселий). Мушу зазначити що уряд таки відповідальний за переселенців. Вже пів року назад могли розпочати будівництво таборів для втікачів. Таке практикується навіть ООН. До речі останні би повинні були оплачувати їх принаймні частково. А ось висловлювати претензії до міст чи областей чи тим більше до індивідуумів втікачі не мають права. Ті їм невинні нічого. До центрального уряду так. Він дійсно працює нижче рівня забутого племені в джунґлях Папуа. Щодо до переїзду то напевне найкраще мати друзів, знайомих у місцевості де людина збирається переїхати. Дивно якщо людина яка живе в окупованій зоні таких немає ніде по Україні. На початках це може полегшити адаптацію. Якщо такого варіанту немає то складніше але знову в Україні багато вимираючих селищ де можна якось влаштуватись хоч би тимчасово. Не найприємніший варіант але краще чим під обстрілом і окупацією. Наглий переїзд з втратою майна завжди є проблемним. Конструкція таборів для втікачів центральним урядом є необхідною з низки причин. 1. Це через можливість централізованої допомоги і реєстрації втікачів. 2. Можливість перевірки втікачів на вчинення злочинів в окупованій зоні. 3. Надання місця перебування для тих хто справді немає де знаходитись (не всі можуть працювати, влаштовуватись). 4. Зменшення соціальної напруги в країні яке і так велике, це досить масштабна проблема щоб на неї закривати очі. 5. Пропаґандистські мотиви. Є наочне підтвердження гуманітарної катастрофи в якій винен Кремль. Іноземні репортери мають можливість знімати своїх улюблених "бАбушка". 6. Можливість централізовано адресувати проблеми російсько-нацистської пропаґанди та промивання мізків. З допомогою помічних обов'язкових лекцій які б роз’яснювали ситуацію в країні і нагадували громадянам про їхні обов’язки. Звичайно що люди при бажанні могли б покинути такі табори і влаштуватись в житті десь інде. Уряд я думаю б мав бути зацікавленим в допомозі таким ініціативам. Але з теперішнім українським урядом...
Ніякого цивілізованого бидла нам в Галичині не потрібно , як з східної України так і з Росії, у нас їх і так забагато починаючи з 1939 року , а ще і їхніх дітей і внуків які тут осіли, і чекають коли нам у спину ніж засунути. Нам їх усіх доморощенних потрібно позбуватися, і ще тих що влада засилає до нас на роботу у різні структури, і своїх рідних перевертнів вистарчає.Так що СЛАВА НАЦІЇ!
Ну ось слухаю на громадському добровольця, протестантська церква зробила такий табір. Добровольці щось там теж роблять. Де центральний уряд який міг побудувати табори коли було тепло дуже швидко? Чим вони займаються?