Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. ollan

ollan Well-Known Member

Какие ребята? Кто их видел, кто их знает? (с)
    1. Кто знает, что это таки да, свидомый патриот?
    2. Свидомый патриот - это гарантия того, что на бытовом уровне это порядочный человек?
    3. Сдавать не хотят не потому, что человек патриот или не свидомый, а потому, что сложился стереотип, что в восточных областях много непорядочных людей. Ну так жизнь сложилась, что поделаешь?
    Поэтому люди и боятся играть в лотерею и наживать себе гемор на ровном месте, мол, хотел людям помочь, а нажил себе неприятностей и неудобств, или хотел как лучше, а получилось, как всегда.
    Люди просто боятся.
    Ну, примерно так.

• Подобається Подобається x 3
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

простіше сказати-людина зі сходу викликає трохи неадекватну рекцію як мінімум..

3. Ner

Ner миється в бані

Дякую за нарешті адекватну відповідь. Мабуть, щось в тому є. Але уявіть, як почуваються українці з Донеччини, які вимушені були тікати за свої націоналістичні українські погляди. Вони там у себе були чужими, і вони чужі в західній Україні. Це трагедія, погодьтесь.

4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Взаимно, на Донбассе сложился стереотип, что западенцы непорядочные люди.

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не мабуть, а таки є..

6. ollan

ollan Well-Known Member

Согласен.

• Подобається Подобається x 1
  7. Ner

Ner миється в бані

Погодьтеся, це не завжди справедливо. І це трагічно. Справа в тому, що вата ніколи не попреться до Львова, тому що вата ненавидить Львів як осередок махрових українців. А до Львова їдуть або заможні донецькі, які куплять там собі 5 будинків і не запитаються у львів'ян, або дійсно патріоти, які намагаються рятуватися у рідному для себе ментальному середовищі. А виходить, що це середовище їх вичавлює.

8. prius

prius Well-Known Member

В даунбаской ваті щось може сложится????

• Не подобається Не подобається x 1
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не всі тікають за погляди..
    а я тут собі намітив кілька покупців квартир і особняків по 200 000 долярів...
    зробив копії паспортів
    тепер чекаю коли десь засвітяться..

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

згоден..але краще придивитись..

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

та нам і своєї вистачає..

10. ollan

ollan Well-Known Member

Тоже согласен. Я очень долго крайне осторожно и с опаской относился к западенцам. Потом в армии служил с одним нормальным парнем с западной Украины Васей Шкиптаном. Ну, а дальше так жизнь сложилась, что во Львов в год 3-5 раз ездил. Так потихоньку мой стереотип и развеялся.

11. Ner

Ner миється в бані

А Ви звідкіля, якщо не секрет?

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І як, чи допоміг донбасянам цей стереотип? Як запахло смаленим, то відразу - "Україна єдина"?

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Если вы обо мне, то я всегда был за единую Украину, если о донбассянах, то все меньше людей за единую

Останнє редагування: 4 гру 2014
  14. ollan

ollan Well-Known Member

Из Одессы.

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не видумуйте, допоки ви не "осознаєте" шо УПА це визвольний рух, доти ви будете кацапами...
    але судячи з останніх подій, кацапами ви і здохнете, від визвольних обстрілів, визвольної кацапської армії..
    якось так..
    кричіть далі шо вас києвожидобандерівська хунта щемить..не дають на язикє розмовлять..

• Подобається Подобається x 2
  16. Boris_Kiev

Тиме, тут без персоналій. Не перший рік спілкуємося. Нещодавно Гюльчатай Еліка показала "справжнє обличчя"...

17. manur

manur Well-Known Member

Мабуть, таки щось є...

І я б не здав квартиру першим-ліпшим представникам Дамбаса. Але є у мене в тих краях знайомі (навіть чисто інтернетовські), яким би я квартиру запросто здав. Бо вважаю, що достатньо знаю чим ті люди дихають.

Думаю, і багато інших людей діяли би так само, як і я.

Одне мене дивує. І це після того, як 20 (двадцять!!!!!!!!!) років щороку на зимові канікули цілі поїзди дітей з Донбасу їздили в Галичину. Тут вони бачили, як потрібно Різдво святкувати. Вони жили в простих галицьких сім"ях. Де їх від щирого серця вгощали різними різдвяними (й не тільки) смаколиками (і деколи ті смаколики куплялися-готувалися спеціально для гостей, бо не завжди й свої діти маги змогу їх куштувати).....

Ціле покоління таким чином побувало на Заході Неньки.

І мені тепер дико уявити, як хтось з тих, хто жив в наших сім"ях, тепер бігають по Дамбасу з калашніковим і НАС називає не інакше, як хунтою, фашистами і бЕндерівцями.

Моя логіка ніяк того дотумкати не може. Хіба може зрозуміти одне пояснення : ВАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.......

• Подобається Подобається x 10
  18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

дай си спокій, нам поможе тілько напалм в необмеженій кількості..

19. Boris_Kiev

Мій знайомий - художник, патріот, за 60 років, на подив усім здав квартиру жінці - нотаріусу з луганська. Причому на перший рік - за 2/3 ринкової ціни.
    Ріелтер сказав, що нотарус - "наша людина". Художник запросив її на інтерв"ю, дізнався що вона пристойно володіє українською мовою і влаштував їй іспити "з філософії понять". Тобто не на знання історії-етики-культури, а на особисту інтерпретацію всього про що говорили. Після цього прийняв рішення.

20. manur

manur Well-Known Member

Мудрий хлоп!

а де твій аватар? :)