Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Кажу, шо нам дальше робити?

2. Gron

Gron тафгай

Так нажаль сталося, що у мене є квартира в Одесі.
    Батьківська.
    Всі кажуть здай ти цю хату, бо не може хата стояти не жилою.
    Але знайомим ріелторам навіть на думку не припаде рекомендувати це житло східнякам.
    Бо з їх досвіду платять за 2 місяці, а потім качають права, ми біженці, бідні, а ви нас на вулицю, та ще й з дітьми....
    Нє, нема питань їх викинути, але ж це гемор.
    І не всі на це спроможні, бо вважають даунєцкіх за людей, а це помилка.

• Подобається Подобається x 4
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Там галичан і близько не було. Продавала згадану квартиру російськомовна київська етнічна полька. :) В той час, коли судили ЮВТ.
    Ner, Ви самі керуєте автомобілем? Їздите центром Києва? Якщо ні, то залиште свою думку про водіїв при собі.
    Для довідки: я сам провів дитинство у Середній Азії і можу з власних спостережень сказати, що тамтешні люди набагато порядніші за сходо-вату. Треба лише знати нюанси.
    Щодо "переселенців" - тут треба прислухатися до вірменського прислів"я, яке полюбляв промовляти мій колишній колега: "Маленькому мішкє нада біт кулаком па зубам, штобі кагда віростет балшім медведом, не крутіль дєдушкє я**я".

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ----------

Власник вклав у фірму свої гроші. У конкретному прикладі - зароблені за 20 років важкої праці. І йому важливі стабільність і міжперсональні стосунки. Більш того, ще до подій власник сказав: з данєцьким регіоном і підприємствами ригів - ніяких бізнес-стосунків. На випадок рейдерських наїздів і перевірок проводилися регулярні навчання. Уся документація - на серверах в Західній та Центральній Європі. В офісі - порожні ноутбуки з виндою і кількома прикладними програмами.
    Навіщо власнику потенційний зрадник чи "крисятник" у фірмі?

• Подобається Подобається x 2
  4. Ner

Ner миється в бані

Звідки я знаю, Ігоре, що Вам робити далі?

5. ІгорМ

А тоді для чого тему підняли?

6. Ner

Ner миється в бані

Конгеніально. Ви до Євросоюзу прагнете, шановний?

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ----------

Тому що я поставила запитання, яке мене цікавить, а не прийшла сюди розповісти, що Вам, Ігоре, далі робити по життю. Відчуваєте різницю?

---------- Додано в 19:41 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

А давайте я сама буду вирішувати, що робити із своїми думками? Чому Ви думаєте, що маєте право вказувати мені?

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ----------

А Ви жили серед сходо-вати? Отже, скільки років Ви прожили на сході України?

7. Gron

Gron тафгай

Нє, не прагну.
    Мені більш за океаном подобається.
    А про який ЄС взагалі можна казати з східняками як з кайданами на ногах і нафіг в ЄС це стадо, яке втричі наглюче, тупе, леніве ніж тиж циганє.

8. ІгорМ

Та при чому тут моє життя?
    Я питаю - що з порожніми квартирами робити?

9. Ner

Ner миється в бані

Тобто, львів'яни повинні бити по зубах українських націоналістів з Донецька, щоб у якогось ефемерного дєдушкі не було проблем із його статевими штучками? Конгеніально. Можна, я буду Вас усюди цитувати як відповідь львів'янина на тему "Україна єдина"? :bandera:

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

З якими порожніми квартирами??? о_О

Останнє редагування: 4 гру 2014
  10. Boris_Kiev

Бурхливі оплески! Ви прийшли на форум потролити тих, хто тут 10 років прекрасно обходився без Вас. Ви тут нікому нецікаві. Пішіть свої "глибокі думки" у своєму блозі. А тут ризикуєте нарватися на ігнор і бан. Хочете ввести форумлян в оману позначкою "Київ" у своєму профілі. Нещодавно виховував такого "киянина", який своєю міцубою (АН) перегородив виїзд з прибудинкової парковки.

11. Ner

Ner миється в бані

Є конкретне питання: свідомим українцям з Донеччини, кажуть, не здають житло у Львові. Чоловік дійсно український націоналіст. У мене було запитання: якого дідька? Що відбувається і чи взагалі це правда? На що Ви, Гроне, мені тут жалієтеся на якихось абстрактних східняків. Ви можете роздивитися конкретний випадок і проаналізувати його? Дякую.

Крууууууто. Ви дійсно крутий. У Вас вища освіта, переконана в цьому. Ви не в виші викладаєте?

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:56 ----------

Я Вам не цікава - не відповідайте за всіх. І не відповідайте мені взагалі, які проблеми?
    Бан, перепрошую, за що? За те, що я ставлю культурні й навіть філософські запитання і є прихильницею ідеї "Україна єдина"? Не вигадуйте.

12. ІгорМ

Ну, з тими, що східнякам ніхто не хоче здавати

13. Ner

Ner миється в бані

Ну я ж не знаю. Мене просто зацікавило, чи правда це і що думають з цього приводу львів'яни. Але я дивлюся, тут львів'ян не так вже й багато. На жаль.

14. ІгорМ

Я не львів"янин, але маю квартиру у Львові. То шо, здавати її східнякам?

• Подобається Подобається x 1
  15. Ner

Ner миється в бані

А чому Ви у мене запитуєте? Робіть що хочете. А як не знаєте, то помоліться і нехай Вам Ісус Христос дасть відповідь уві сні. Я іноді так роблю, допомагає.

16. Gron

Gron тафгай

Нерпа, вам конкретно відповіли чому даунєцкім не здають житло в Одесі.
    Чому не здають у Львові, не знаю.
    Гірше за даунєцкіх, є тільки росіянці, якщо ви таргани ,то вони тарганіще, наглюче, назойлеве кубло, вам хати не здають, бо після вас ії валяти треба і весь будинок по-новому відбудовувати, щоб не смердило.

17. Ner

Ner миється в бані

А мене Одеса не цікавила, так що дуже прошу - не розмовляйте зі мною. Я почекаю на львів'ян. На все добре, Грон.

Останнє редагування: 4 гру 2014
  18. ІгорМ

А якщо так іноді робите, то чому тут на форумі питаєте "Що відбувається і чи взагалі це правда?"?

Може помоліться і нехай Вам Ісус Христос дасть відповідь уві сні?

• Подобається Подобається x 3
  19. Boris_Kiev

Типу "Тти мєня увважаєш?"

• Подобається Подобається x 1
  20. Ner

Ner миється в бані

Та щось не відповідає, бариться. Дай, думаю, просто запитаюся у львів'ян. Це ж так просто, коли є такий чудовий форум міста Лева! :uanew::bandera::drinks:

а де твій аватар? :)