Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

05.11.14 16:24
    СБУ задержала диверсантов, готовивших теракты во Львове по указанию спецслужб РФ.
    ==================================
    Перед тим як здати "бєжєнцам" своє помешкання, зверніться в СБУ і перевірте цих самих бєжєнців"!!! Перестрахуйтесь ато можете мати великі проблеми!!!

• Подобається Подобається x 1
  2. Wili

Wili Well-Known Member

гм ще один клієнт на бан.

3. Ner

Ner миється в бані

Скажіть, це правда, що переселенцям з Донбасу у Львові та передмісті не здають квартири? http://uazmi.org/article/29891539618193

4. prius

prius Well-Known Member

Так

5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А чому Ви дивуєтесь? Переселенці самі створили собі таку репутацію, що тепер їм ніхто не хоче здавати житло. Через них і нормальні люди страждають.

6. Ner

Ner миється в бані

Я не дивуюсь, я просто хочу мати достовірну інформацію.

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ----------

А чим мотивують, що не хочуть здавати житло?

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хіба власник квартири зобов"язаний озвучувати мотиви? Не сподобався клієнт - і крапка. Навіщо власнику потенційні проблеми з оплатою і виселенням?

• Подобається Подобається x 5
  8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тим шо понаєхавші можуть закричати -п утін пріді, спасі нас от львовской хунти!

• Подобається Подобається x 4
  9. Ner

Ner миється в бані

Але ж, я так розумію, власники навіть не бачать своїх клієнтів - все вирішується на рівні ріелтора. Я не кажу, що власник повинен озвучувати, я хочу зрозуміти мотиви.

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

Як політичний біженець, який потрапив в чорний список сепаратистів за любов до України може закричати "Путін прийди"?

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ви шо, не бачите шо той тюлень вас спецiально смикає з притиском на одну тему?

• Подобається Подобається x 4
  11. Ner

Ner миється в бані

І що тут дивного? Мене цікавить питання, я намагаюся його вияснити.

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а справочка у вас імєєтся? :)

13. Ner

Ner миється в бані

Яка довідка?

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я Вам вже писала, що нормальні люди страждають саме через тих, хто кричить путінпамагіпутінвведівойска!
    Але більшість саме таких....з поганою репутацією . І не намагайтесь тут провокувати форумлян .

Знаєм...проходілі ..

• Подобається Подобається x 3
  15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мої родичі 2 роки тому продавали квартиру. Ріелтеру було сказано: росіянам, данєцьким і ще комусь - не продамо. А порядним іноземцям, в т.ч. мусульманам - так. В результаті продали порядному бізнесмену з колишньої республіки Середньої Азії, ще й заприятелювали з ними.
    Які ще мотиви потрібні? Ви не звертали уваги, як водії машин з номерами "АН" поводяться на вулиціх Києва?
    Щодо квартир і працевлаштування - тут "хазяїн - барин".
    Власник фірми (пишу про конкретну людину) може собі дозволити приймати на роботу уродженців Києва, Білої Церкви, Житомира, Рівного - і відмовити без пояснення причин кандидату з Криму. Ще до всіх подій.

16. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Переписати квартиру на себе!

17. Ner

Ner миється в бані

Але більшість саме таких... ------- не повірю ніколи. Ватнік не поїде до Львова, як проукраїнський львів'янин не поїде до Донецька. Вата їде в Росію чи на східну Україну. Не вірю, що львів'яни - люди такого низького інтелектуального рівня, що міряють всіх під одну гребінку. Той чувак зі статті, що я виклала вище - реально герой, він багато років українізував Донецьк, Гугл тому свідок. Не вірю, що Львів є містом з низьким ай кю та духовним рівнем.

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Таки так, ви всьо добре кажете.
    І що далі?

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Низький уклін тому чуваку, високі результати його українізації даунецка якраз і спостерігаємо. В захваті.

Та чувіха не просто вірить в що написала - вона в тому свято переконана. Тюлєніха - троля-ля просто.

20. Ner

Ner миється в бані

1. Тобто, середньоазіат ближче галичанину, ніж українець з Донецька?
    2. Я звернула увагу, як машини із київськими номерами порушують закони й поводять себе хамовито. Їх більше, ніж машин з донецькими номерами.
    3. Я не запитувала, чи може власник фірми відмовити без пояснень. Я запитувала, чому це так. І досі не отримала відповіді на своє запитання. :):)

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

Не зрозуміла запитання.

а де твій аватар? :)