05.11.14 16:24 СБУ задержала диверсантов, готовивших теракты во Львове по указанию спецслужб РФ. ================================== Перед тим як здати "бєжєнцам" своє помешкання, зверніться в СБУ і перевірте цих самих бєжєнців"!!! Перестрахуйтесь ато можете мати великі проблеми!!!
Скажіть, це правда, що переселенцям з Донбасу у Львові та передмісті не здають квартири? http://uazmi.org/article/29891539618193
А чому Ви дивуєтесь? Переселенці самі створили собі таку репутацію, що тепер їм ніхто не хоче здавати житло. Через них і нормальні люди страждають.
Я не дивуюсь, я просто хочу мати достовірну інформацію. ---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ---------- А чим мотивують, що не хочуть здавати житло?
Хіба власник квартири зобов"язаний озвучувати мотиви? Не сподобався клієнт - і крапка. Навіщо власнику потенційні проблеми з оплатою і виселенням?
Але ж, я так розумію, власники навіть не бачать своїх клієнтів - все вирішується на рівні ріелтора. Я не кажу, що власник повинен озвучувати, я хочу зрозуміти мотиви. ---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ---------- Як політичний біженець, який потрапив в чорний список сепаратистів за любов до України може закричати "Путін прийди"?
Я Вам вже писала, що нормальні люди страждають саме через тих, хто кричить путінпамагіпутінвведівойска! Але більшість саме таких....з поганою репутацією . І не намагайтесь тут провокувати форумлян . Знаєм...проходілі ..
Мої родичі 2 роки тому продавали квартиру. Ріелтеру було сказано: росіянам, данєцьким і ще комусь - не продамо. А порядним іноземцям, в т.ч. мусульманам - так. В результаті продали порядному бізнесмену з колишньої республіки Середньої Азії, ще й заприятелювали з ними. Які ще мотиви потрібні? Ви не звертали уваги, як водії машин з номерами "АН" поводяться на вулиціх Києва? Щодо квартир і працевлаштування - тут "хазяїн - барин". Власник фірми (пишу про конкретну людину) може собі дозволити приймати на роботу уродженців Києва, Білої Церкви, Житомира, Рівного - і відмовити без пояснення причин кандидату з Криму. Ще до всіх подій.
Але більшість саме таких... ------- не повірю ніколи. Ватнік не поїде до Львова, як проукраїнський львів'янин не поїде до Донецька. Вата їде в Росію чи на східну Україну. Не вірю, що львів'яни - люди такого низького інтелектуального рівня, що міряють всіх під одну гребінку. Той чувак зі статті, що я виклала вище - реально герой, він багато років українізував Донецьк, Гугл тому свідок. Не вірю, що Львів є містом з низьким ай кю та духовним рівнем.
Низький уклін тому чуваку, високі результати його українізації даунецка якраз і спостерігаємо. В захваті. Та чувіха не просто вірить в що написала - вона в тому свято переконана. Тюлєніха - троля-ля просто.
1. Тобто, середньоазіат ближче галичанину, ніж українець з Донецька? 2. Я звернула увагу, як машини із київськими номерами порушують закони й поводять себе хамовито. Їх більше, ніж машин з донецькими номерами. 3. Я не запитувала, чи може власник фірми відмовити без пояснень. Я запитувала, чому це так. І досі не отримала відповіді на своє запитання. ---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ---------- Не зрозуміла запитання.