Наскільки я правильно зрозуміла, це мається наувазі уся ВАТА яка осіла у ЛЬВОВІ починаючи з 1945 року і їхні нащадки , які прийшли до нас як ОСВОБОДІТЕЛІ і ті які були сюди направлені минулими режимами?
Особисто я мала на увазі тих, хто приїхав сюди (або живе тут, хоча, думаю, їх дуже мало) і підтримує уті бананові республіки, які зараз ніби існують на сході. До інших мені зараз нема діла.
Мене співробітниця, старша пані, сьогодні запитала: "где были бы счс российские войска, если бы их действительно ввели в Украину". Действительно ввели. Згадую, як тут пісні співали про росіян львівських. Такі, такі патріоти. Аж очі кров"ю наливаються. Солдатіков ім жалко. Которих підла хунта на смерть посилає.
То більшість виродки які нам залишив совок з нквс-кдб,вони зараз сидять тихенько,але на кацапских форумах вони голос піднімають і всіх нас ненавидять
я мала те саме на увазі, за що отримала зауваження ві влади форуму. Так що будьте обережні по висловлюванню що до кацапської вати, тому що їхніх захісників повно і всюди. ---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ---------- і на наших форумах їх також вистарчає, маскуються під під наших.
Потому и говорю всегда: НЕ КОСЬКАЙТЕ, не щадите, не жалейте. Кто не отождествляет себя с долбасом и кацапопитеками, кремлоидами и путикантропами - не обидится, разберётся, учтёт и ни за что не станет качать права, ныть и "оскорбляться", а проникнется и будет впитывать хорошее, не отрекаясь, естесственно, от корней, что никто и не требует...
Коли сказала, що наші їх зупиняють, вона аж кілька разів повторила: "Так что, российская армия такая слабая?" ВЕЛІЧІЕ. От що їм жити не дає. Вони ВЕЛИКІ. Народились тут, виросли, а все одно, вважають за честь бути частиною "великої" та ніпабідімої.
Комплекс меншовартості, помножений на конітивний диссонанс, нормальне явище для совка-вінтіка... Таких у Спарті кидали у прірву, щоб не плодились ниці, немічні й нікчемні...
Кого Ви слухаєте? Аватарвін отримала попередження технічного характеру - за вперте ігнорування правопису, дивіться правила. При чому тут біженці, вата чи Львів?
Крымские переселенцы судятся за землю во Львовской области http://ru.krymr.com/content/article/26622829.html ============================================ Ну от, вже починаємо пожинати плоди!!! Скоро татарва рване мечеті будувати на Галичині і захоплювати землі, як в Криму колись! Толерасти ітак не розуміють нічого...
Дуже перепрошую, а Ви статтю повністю прочитали? Просто там стільки проблем зачеплено, що не є коректним, на мою думку, отак однобоко, на основі заголовку, подавати інформацію.
Статтю прочитав два рази. Як співав Є.Лєтов: "Солженицын писал о другом". Звичайнісінька спекуляція з боку "товариша". Гнилой вброс.
усе дуже просто, на даний час землі належать представникам Лугандону і Донбасу, потрібно їх повернути назад до сільської ради, а тоді вже ми на місці зможемо їх тарабанити. А що стосується як їх використати і чи дати кримчанам їх під забудову це інакша справа. Хоча кримчани не такі вже і дурні, відірвати участки під забудівлю не проти , пізніше їх приватизувати , і з вигодою продати , і поїхати до дому---а земля в Сокільниках дуже дорога.
http://www.youtube.com/watch?v=mS4nESONiIw Ненавидят Украину, но бегут в Киев: беженцы-сепаратисты - Гражданская оборона - Выпуск 5
http://www.youtube.com/watch?v=HyyhfTx5KOI Осторожно! В Киев едут Зомби made Луганск. Мои дети ненавидят гимн Украины! Нас бомбят Бандэровцы!
Біженці з Донбасу стали основними покупцями дорогих авто У вересні український авторинок продовжив знижуватися, при цьому рівень продажів дорогих автомобілів упав найменше. Генеральний директор Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів (ВААІД) Олег Назаренко стверджує, що саме дорогі марки авто купує частина біженців з Донбасу. Тим часом дослідження споживчих настроїв в Україні показало істотне зростання індексу доцільності робити великі покупки. За словами Назаренка, минулого місяця українці стали масово купувати такі бренди, як Toyota, Audi, Mercedes-Benz, BMW, Lexus. Лідером стала Toyota, яка на сьогодні зайняла 15% ринку, інформує еizvestia.com. «Основними причинами цього є те, що частина біженців приїхали в інші регіони і залишили в Донбасі свої машини, тому купують собі авто, до яких вони звикли», – сказав гендиректор ВААІД, зазначивши, що Донецьк і Луганськ з продажів автомобілів за останні десять років були на другому місці після Києва. Серед інших причин високого попиту на престижні автомобілі Олег Назаренко називає нові призначення у владі і хороші умови знижок для покупців дорогих брендів.