Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. avatarwin

Наскільки я правильно зрозуміла, це мається наувазі уся ВАТА яка осіла у ЛЬВОВІ починаючи з 1945 року і їхні нащадки , які прийшли до нас як ОСВОБОДІТЕЛІ і ті які були сюди направлені минулими режимами?

Останнє редагування модератором: 3 жов 2014
    • Подобається Подобається x 2
  2. lightg

lightg Member

Особисто я мала на увазі тих, хто приїхав сюди (або живе тут, хоча, думаю, їх дуже мало) і підтримує уті бананові республіки, які зараз ніби існують на сході. До інших мені зараз нема діла.

• Подобається Подобається x 1
  3. Finya

Finya enjoy the silence

Мене співробітниця, старша пані, сьогодні запитала: "где были бы счс российские войска, если бы их действительно ввели в Украину". Действительно ввели.
    Згадую, як тут пісні співали про росіян львівських. Такі, такі патріоти. Аж очі кров"ю наливаються. Солдатіков ім жалко. Которих підла хунта на смерть посилає.

• Подобається Подобається x 4
  4. prius

prius Well-Known Member

То більшість виродки які нам залишив совок з нквс-кдб,вони зараз сидять тихенько,але на кацапских форумах вони голос піднімають і всіх нас ненавидять

• Подобається Подобається x 5
  5. avatarwin

я мала те саме на увазі, за що отримала зауваження ві влади форуму. Так що будьте обережні по висловлюванню що до кацапської вати, тому що їхніх захісників повно і всюди.

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ----------

і на наших форумах їх також вистарчає, маскуються під під наших.

6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Потому и говорю всегда: НЕ КОСЬКАЙТЕ, не щадите, не жалейте. Кто не отождествляет себя с долбасом и кацапопитеками, кремлоидами и путикантропами - не обидится, разберётся, учтёт и ни за что не станет качать права, ныть и "оскорбляться", а проникнется и будет впитывать хорошее, не отрекаясь, естесственно, от корней, что никто и не требует...

• Подобається Подобається x 3
  7. Finya

Finya enjoy the silence

Коли сказала, що наші їх зупиняють, вона аж кілька разів повторила: "Так что, российская армия такая слабая?"
    ВЕЛІЧІЕ. От що їм жити не дає. Вони ВЕЛИКІ. Народились тут, виросли, а все одно, вважають за честь бути частиною "великої" та ніпабідімої.

• Подобається Подобається x 5
  8. Moskal Charivnik

Комплекс меншовартості, помножений на конітивний диссонанс, нормальне явище для совка-вінтіка... Таких у Спарті кидали у прірву, щоб не плодились ниці, немічні й нікчемні...

9. lightg

lightg Member

Дякую, буду знати!

10. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Кого Ви слухаєте?
    Аватарвін отримала попередження технічного характеру - за вперте ігнорування правопису, дивіться правила. При чому тут біженці, вата чи Львів?

11. avatarwin

дуже вдячна що мені пояснили , бо я не філолог , і в правописі не дуже розбираюся

12. Wili

Wili Well-Known Member

13. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Крымские переселенцы судятся за землю во Львовской области

http://ru.krymr.com/content/article/26622829.html
    ============================================
    Ну от, вже починаємо пожинати плоди!!! Скоро татарва рване мечеті будувати на Галичині і захоплювати землі, як в Криму колись! Толерасти ітак не розуміють нічого...

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Дуже перепрошую, а Ви статтю повністю прочитали? :) Просто там стільки проблем зачеплено, що не є коректним, на мою думку, отак однобоко, на основі заголовку, подавати інформацію.

15. Moskal Charivnik

Статтю прочитав два рази. Як співав Є.Лєтов: "Солженицын писал о другом". Звичайнісінька спекуляція з боку "товариша".

16. avatarwin

усе дуже просто, на даний час землі належать представникам Лугандону і Донбасу, потрібно їх повернути назад до сільської ради, а тоді вже ми на місці зможемо їх тарабанити. А що стосується як їх використати і чи дати кримчанам їх під забудову це інакша справа. Хоча кримчани не такі вже і дурні, відірвати участки під забудівлю не проти , пізніше їх приватизувати , і з вигодою продати , і поїхати до дому---а земля в Сокільниках дуже дорога.

17. WestUkraine

18. WestUkraine

http://www.youtube.com/watch?v=HyyhfTx5KOI

Осторожно! В Киев едут Зомби made Луганск. Мои дети ненавидят гимн Украины! Нас бомбят Бандэровцы!

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Біженці з Донбасу стали основними покупцями дорогих авто

У вересні український авторинок продовжив знижуватися, при цьому рівень продажів дорогих автомобілів упав найменше. Генеральний директор Всеукраїнської асоціації автоімпортерів і дилерів (ВААІД) Олег Назаренко стверджує, що саме дорогі марки авто купує частина біженців з Донбасу. Тим часом дослідження споживчих настроїв в Україні показало істотне зростання індексу доцільності робити великі покупки.

За словами Назаренка, минулого місяця українці стали масово купувати такі бренди, як Toyota, Audi, Mercedes-Benz, BMW, Lexus. Лідером стала Toyota, яка на сьогодні зайняла 15% ринку, інформує еizvestia.com.

«Основними причинами цього є те, що частина біженців приїхали в інші регіони і залишили в Донбасі свої машини, тому купують собі авто, до яких вони звикли», – сказав гендиректор ВААІД, зазначивши, що Донецьк і Луганськ з продажів автомобілів за останні десять років були на другому місці після Києва.

Серед інших причин високого попиту на престижні автомобілі Олег Назаренко називає нові призначення у владі і хороші умови знижок для покупців дорогих брендів.

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Угу, а ми їм теплі речі, продукти і т.д

а де твій аватар? :)