Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

а на ОФ ми це обговорили............І одностайно вірішили:" Данбасс так сказать,"кормил" всю Украину, а теперечя нада работать, а им не особо хочеться...вот они и едут в большие города.Уверены Там им ВСЕ должны....."

2. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka Well-Known Member

Ну ну докормилися....:rock:Тепер бачте всі повинні їх годувати...Ага зараз...:uaflag:

• Подобається Подобається x 1
  3. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Aга шастають тут по місту по дорогих кафе, і ще вони бідні та голодні. Та в них тут в нас вже по суті Європа розпочалася!!

• Подобається Подобається x 2
  4. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=GaCepJthuSc
    =================================================
    От так бєжєнци з дамбаса люблять Україну!!! Радості немає меж!!! Помагайте дальше цим хаміліонам!

• Подобається Подобається x 4
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Большинство моих знакомых, которые уехали из Донецка работают, например 2/3 нашей фирмы, коллеги жены - архитекторы, друзья сына и т.д.

6. Finya

Finya enjoy the silence

Бачила на кафе надпис, що потрібні працівники, можливо, комусь треба, пишіть в пп.

7. Orkokot

Orkokot Well-Known Member

Особисто працюю з тими переселенцями, не по власній волі а робота така, скажу одне що люди бувають різні але ці наглі і хамовиті, вони ведуть себе так ніби ми їм щось должні, самі накликали цю біду то нехай і розгрібають

8. Green belt

Green belt Well-Known Member

втікати що врятуватись і скочити під рейки потяга.."А был ли мальчик?"

так люди бувають різні чи ці люди всі одинакові, читати "наглі і хамовиті"?

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Не шукайте логіку у таких вчинках. Можливо люди перенесли сильний стрес ( бомбардування, обстріли, смерть людей і т.д) Десь промайнула інформація, що вчинили так через непорозуміння з оточуючими.

Недавно познайомилась з Буженкою з Луганська. Вона лікар-педіатр, дитина дошкільного віку.
    Від розмови з нею склалося враження, що це людина без шкіри, настільки гостро і хворобливо вона сприймає те, що для мене звичне і буденне.
    Вони втікли з місіта вже як почали сильно обстрілювати.
    Каже, що постійно очима шукає українську символіку, вслухається в те, про що говорять на вілиці. Одного разу прокинулись і не побачили на якійсь установі прапора - мало істерика не була. Стало дуже страшно , подумалось найгірше.

• Подобається Подобається x 5
  10. lightg

lightg Member

Приїхала сюди більше місяця тому з Донбасу саме, читаю, що тут пишуть, і, як не прикро, більшість з того правда(((
    Багато хто дійсно вважає, що їм хтось щось винен. Але, будь ласка, не думайте, що ми там всі такі. Просто найгірші люди і речі більше запам'ятовуються, випадки з ними гучніші, а насправді всі дуже різні. І ставлення різне.
    Просто дуже неприємно чути, що ми там мислимо дуже стереотипно щодо вас, у той час, коли ви теж так само мислите стереотипно. Давайте вже розглядати конкретні випадки, а не писати про всіх.

P.S. Житло зняла, а не сіла комусь на шию, робота є (я фрілансер), тому скоріш не біженка, а переселенка. Ну, щоб було зрозуміло.

• Подобається Подобається x 9
  11. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

А "давайте" Ви не будете нікому нічого диктувати? То в тему щодо стереотипів. Не до Вас прийшли, отже у Вас потреба була. То не чекайте, що Вам будуть раді, особливо, коли Ви намагаєтесь грати в ображену за Даунбас, чи Долбас та ще й тягти його сюди. Або Ви є особистість, або буде так, як товариство вважає за прийнятне. Без образ. Бо історія не вчить нічому тільки дурнів. Місяць - взагалі не термін, щоб до Вас дійшло, де Ви тепер живете й якого жаху позбулися. А про "услышать Донбасс" здесь всем уже ОСТОЧЕРТЕЛО. Потому, что услышать можно Человека, Личность, а не "всё стадо".
    УТОЧНЮ на наглядном примере: ВОТ ЭТО ЭТО здесь НЕВОЗМОЖНО.

Останнє редагування: 23 вер 2014
  12. lightg

lightg Member

Чого ви чіпляєтеся до слів взагалі? Я тут нічого нікому не диктувала, здається.

То я граюся в ображену? Ну вибачте, якщо вам так здалося, ви мене не знаєте, щоб робити такі висновки і, знову ж, мислите стереотипно, що балів вам не додає.

А, то мене, як на базарі, повинні тут обдивитися і поставити штамп "годиться для проживання у Львові". Чи ви не забагато на себе берете, щоб мене або ще когось оцінювати?

Знову ж, не кажіть про те, про чого взагалі не маєте уявлення. Я знала, куди їду і яке тут життя, обійшлося без сюрпризів. І знаю, звідки поїхала. А от ви з моєї точки зору на те не можете подивитися.

Може ви хоч десь покажете, де я то написала? Бо якщо людина десь хоче знайти якийсь негатив, то він їй буде всюди бачитись. Ви хочете побачити у моєму повідомленні саме такий підтекст - і ви його бачите. Але то ваші проблеми, не мої (на щастя).

13. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Пиху свою раджу тримати при собі . В мене рідня у Краснодоні, Луганську, бувати доводилось до того, як ви там подуріли й перетворилися на Даунбасію, щорічно. Так що пискуйте до когось іншого, ви не перша й не остання,- я товариству вже казав сто разів, хто й які ви є за кількома вийнятками, які видно одразу. Мало того, що загадили свій Даунбас, так ще тягнете ваші даунбасівські замашки у ЗДОРОВЕ середовище решти України! Бакланити й диктувати їдьте у "радные пенаты". Адьос!

14. Lvivska Kvitka

Звичайно,що і там є нормальні,адекватні люди,але зовсім мало...А тих,які наробили біду вже нема..повтікали як криси з корабля..

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я б сказав як щурі.

• Подобається Подобається x 3
  16. Lvivska Kvitka

Ну може й так краще;):uanew:

17. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Шановні, Галичани! Якщо бачите, що по сусідству живуть так звані "бєжєнци", обов"язково повідомляйте про це правоохоронні органи для того щоб їх взяли на контроль! Зараз багато зброду з тих країв їде, які ненавидять все українське і можуть приїздити сепаратисти у наш чудовий край, який приймає НАЖАЛЬ їх гостинно, та вони невдячні цього не шанують і ненавидять нас! Для того щоб убезпечити НАШУ ГАЛИЧИНУ від терористів і їх родин, потрібно їх фільтрувати. Ато поки УКРАЇНЦІ гинуть там на сході визволяючи Україну від коричневої-фашистської-путінської чуми, їх родичі втікають до нас зі своїм "руССкім мірам" відсиджуватись! Будьте обережні!!!

• Подобається Подобається x 5
  18. lightg

lightg Member

Ви не повірите, але нас вже взяли на контроль, ще у потязі. Всі, хто їдуть зі сходу до Львова, переписані зі всіми паспортними даними и метою подорожі. Так що спіть спокійно!

19. Forpost

Forpost Стоїк

вас що це напрягаэ? звичайна процедура і мене в потязі прискіпливо допитували чого я до Львова (зі Львівською 35-літньою реестрацією (пропискою) і народжений на львіських теренах),залупився б ссадити б в Чугуєві ,війна мля, не чули?

20. lightg

lightg Member

А я що, десь написала, що мене це напрягає? О_о. Чомусь деяким мешканцям форуму дуже хочешься побачити в моїх словах щось "таке" і в них добре виходить, я вам скажу.

Я ніби вже доросла и розумю, для чого перевірки проводяться. І я буду у перших рядах радіти, коли всю "вату" депортують не тільки зі Львова, а й з України в цілому.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)