Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

йопта, зараз заплачу. Нєвіноватиє дєті і старікі...Дуже пічальна історія.
    А то хто робив млять?! Хто? Нахіба дєті і старікі блокували ЗСУ?
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/16/7022582/

А дєті ваші в Трускавці себе файно показали.
    Проклята земля і прокляті люди.

• Подобається Подобається x 7
  2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

"Чорний регіон чорного бидла."(с) Samojlovu4

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ----------

Напуй пошел. Я отслужил более 2-х десятков лет, и то, что делаю сейчас, не для твоего умишки восьмибитного, я не собираюсь вообще хвалиться, тем более какому-то ссыклу даунецкому. Пшел!

• Подобається Подобається x 6
  3. Krimchak

Krimchak Active Member

Панове, пропоную згадати, що на Донбасі є не тільки смугасті зомбі. Там багато патріотів, які вважають себе українцями, а свій край - українською землею. Ті, хто каже, що Донбас - біч для України, я вас питаю: ви пропонуєте відмовитися від цих людей, від цієї землі? Може, й про Крим слід забути, як вважаєте?

Ці питання ріторічні, тобто відповіді від вас я не чекаю. Але чекаю іншого: щоб ви схаменулися й почали думати. Не можна кидати своїх, на можна залишати частину української землі. Ніколи, ні для кого, ні за яких обставин.

4. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Справа не про патріотів України з донбасу! Патріоти там воюють... Питання про тих самих раг..улів, які там спочатку кричали "Расєя памагі"... Зараз втекли на Західну Україну і набухавшись на річці Стрий починають кричати "Расєя!!!!!!! Путін мАчі западєнцав".... Правда стрийські мужики, як по ї...блу з"їздили, то панти у бидла, яке сюди втекло, зразу закінчилось! Рагулі з того регіону це несправний зброд і бидло, яке впустивши їх до хати, добродій матиме свинячі, грязні ноги цього бидла на своєму гостинному столі!

• Подобається Подобається x 3
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось у першу чергу ЗА ЗЕМЛЮ і воюють патріоти. А хто куди тим часом розбігається - це їхня особиста справа.

• Подобається Подобається x 2
  6. Vedun

Vedun Well-Known Member

До нашої школи перевели вчительку з Луганська. Яке було її здивування що в нас немає підручників "руського язіка", зате у наших вчителів від того здивування відняло мову на 15 хв.

• Подобається Подобається x 5
  7. Boris_Kiev

Сподіваюся - на посаду прибиральниці?

Коли я їду за кермом, то більшу частину уваги тепер фокусую на номерах "інших учасників руху". Стиль їзди данєцьких - це щось! Сьогодні біля Аскольдової могили (йшов на підйом з набережної) дочекався зеленого світла, повертаю ліворуч - зліва вилізає данецька Кемрі і повертає наліво.
    Абалдєть!
    1. Я їду на зелений, він - на червоний!!!
    2. Ми обидвоє на головній, яка змінює напрямок і я праворуч від нього!!!
    3. З його напрямку заборонено лівий поворот!!!
    Благо, що я цей поворот завжди проходжу повільно. Довбаку пощастило, що за поворотом не було ментів.

• Подобається Подобається x 2
  8. Якщо вона вчителька російської мови, то її питання виглядає цілком логічним. Вона не може самостійно вигадувати домашнє завдання.

9. Vedun

Vedun Well-Known Member

це вчителька молодших класів, їй дали 3й клас.
    Нажаль ні( її до нас до школи а її чоловіка в міськно.

П.С. Ось так і будем жити(

• Подобається Подобається x 1
  10. Boris_Kiev

Без знання української мови???

11. Vedun

Vedun Well-Known Member

Я написав що вона не знає української?

12. Boris_Kiev

Я ще у часи мого школярства знав "вчительок" початкових класів російських шкіл м. Києва. Деякі "знали" українську тільки в обсязі підручника 2-4 класів. А у 5-му класі справжні вчительки української мови жахалися від знань половини учнів.

13. Vedun

Vedun Well-Known Member

Подивимось на старання цієї вчительки. Якщо щось - батьки мовчати не будуть. Але маю тверду надію що людина яка вчить, вміє також вчитися і все буде добре).

• Подобається Подобається x 3
  14. prius

prius Well-Known Member

Навчить путін прііііді

15. Finya

Finya enjoy the silence

Клас. 2 львiв"ян не матимуть працi.

• Подобається Подобається x 5
  16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Гнати данбаську наволоч в шию, міратворцам чоботи чистити.

17. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

критикантство. Запропонуйте інше рішення

18. Finya

Finya enjoy the silence

Демагогiя. З чого це, раптом?

19. Vedun

Vedun Well-Known Member

Не зовсім вірно. На разі вона має лише кілька годин які забрали у інших, не впевнений чи в неї є хоча б 0.5 ставки. Вакансій не було тому львівяни не могли б потрапити у пед.колектив. За чоловіка не взагалі не знаю, що і на яких умовах.

20. Glukkk

Glukkk миється в бані

поляки, построили львов, а галичане ровно...

а де твій аватар? :)