йопта, зараз заплачу. Нєвіноватиє дєті і старікі...Дуже пічальна історія. А то хто робив млять?! Хто? Нахіба дєті і старікі блокували ЗСУ? http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/16/7022582/ А дєті ваші в Трускавці себе файно показали. Проклята земля і прокляті люди.
"Чорний регіон чорного бидла."(с) Samojlovu4 ---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:16 ---------- Напуй пошел. Я отслужил более 2-х десятков лет, и то, что делаю сейчас, не для твоего умишки восьмибитного, я не собираюсь вообще хвалиться, тем более какому-то ссыклу даунецкому. Пшел!
Панове, пропоную згадати, що на Донбасі є не тільки смугасті зомбі. Там багато патріотів, які вважають себе українцями, а свій край - українською землею. Ті, хто каже, що Донбас - біч для України, я вас питаю: ви пропонуєте відмовитися від цих людей, від цієї землі? Може, й про Крим слід забути, як вважаєте? Ці питання ріторічні, тобто відповіді від вас я не чекаю. Але чекаю іншого: щоб ви схаменулися й почали думати. Не можна кидати своїх, на можна залишати частину української землі. Ніколи, ні для кого, ні за яких обставин.
Справа не про патріотів України з донбасу! Патріоти там воюють... Питання про тих самих раг..улів, які там спочатку кричали "Расєя памагі"... Зараз втекли на Західну Україну і набухавшись на річці Стрий починають кричати "Расєя!!!!!!! Путін мАчі западєнцав".... Правда стрийські мужики, як по ї...блу з"їздили, то панти у бидла, яке сюди втекло, зразу закінчилось! Рагулі з того регіону це несправний зброд і бидло, яке впустивши їх до хати, добродій матиме свинячі, грязні ноги цього бидла на своєму гостинному столі!
Ось у першу чергу ЗА ЗЕМЛЮ і воюють патріоти. А хто куди тим часом розбігається - це їхня особиста справа.
До нашої школи перевели вчительку з Луганська. Яке було її здивування що в нас немає підручників "руського язіка", зате у наших вчителів від того здивування відняло мову на 15 хв.
Сподіваюся - на посаду прибиральниці? Коли я їду за кермом, то більшу частину уваги тепер фокусую на номерах "інших учасників руху". Стиль їзди данєцьких - це щось! Сьогодні біля Аскольдової могили (йшов на підйом з набережної) дочекався зеленого світла, повертаю ліворуч - зліва вилізає данецька Кемрі і повертає наліво. Абалдєть! 1. Я їду на зелений, він - на червоний!!! 2. Ми обидвоє на головній, яка змінює напрямок і я праворуч від нього!!! 3. З його напрямку заборонено лівий поворот!!! Благо, що я цей поворот завжди проходжу повільно. Довбаку пощастило, що за поворотом не було ментів.
Якщо вона вчителька російської мови, то її питання виглядає цілком логічним. Вона не може самостійно вигадувати домашнє завдання.
це вчителька молодших класів, їй дали 3й клас. Нажаль ні( її до нас до школи а її чоловіка в міськно. П.С. Ось так і будем жити(
Я ще у часи мого школярства знав "вчительок" початкових класів російських шкіл м. Києва. Деякі "знали" українську тільки в обсязі підручника 2-4 класів. А у 5-му класі справжні вчительки української мови жахалися від знань половини учнів.
Подивимось на старання цієї вчительки. Якщо щось - батьки мовчати не будуть. Але маю тверду надію що людина яка вчить, вміє також вчитися і все буде добре).
Не зовсім вірно. На разі вона має лише кілька годин які забрали у інших, не впевнений чи в неї є хоча б 0.5 ставки. Вакансій не було тому львівяни не могли б потрапити у пед.колектив. За чоловіка не взагалі не знаю, що і на яких умовах.