Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. Finya

Finya enjoy the silence

Почему вы решили, что на верхних этажах над вами живёт не "восток"? Кстати, в жизни такого не видела. Какой это район?
    Вы, если я правильно помню, во Львове именно с этого года, правда? Наверное, не можете сравнить с тем, как было до весны?
    Вы не обратили внимания, что я отметила в своём комментарии. Я выделила то, чего никогда не было раньше. Единичные случаи раз в 55 лет не считаются. А постоянно, зная, как это выглядит в Запорожье, Луганске и Крыму (я там долгое время проводила), можно соотнести именно с "востоком", не находите?

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

Глупости не пишите. И стыдить здесь никого не надо, моралист выискался. Приведены факты. А именно вы подаете как ненависть.

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

Абсолютно согласна. Насчёт "кафешек" итд - я общалась с людьми, которые с "донецкими" постоянно сталкиваются по работе. Они их уже по виду вычисляют, не раз в кафе начинали разговор - оказывались именно "с Донецка", и такого типа, как вы описываете.
    А работают они на стройке (работа предоставлена "ненавидящими их львовянами", Зелински) - так что да, не маленькие по размеру))

• Подобається Подобається x 3
  2. muravey

muravey Well-Known Member

Finya, если вы чего-о не видели, не значит, что этого не было - вот как я считаю. Не знаю, кто живет в квартирах надо мной, но никто не въезжал после меня (я здесь с начала марта). Они плохо пахнут, пьют и успешно сплетничают о нас на лавке у подъезда (пока что все ограничивается тем, что им ничего не известно, кроме нашего бесшумного образа жизни, чему я даже в какой-то степени рад). Здороваются только маленькие детишки, для взрослых я по умолчанию видимо враг, хотя ничего им не сделал :)

Я никого не хочу защищать, сам часто подмечаю, что от "рускагаварящих" на улице слышу в основном матюки и похмельные истории, но мне почему-то кажется, что далеко не все из них - понаехавшие в обозримом прошлом.

• Подобається Подобається x 3
  3. Finya

Finya enjoy the silence

Именно это я и имела в виду.
    Вот и не защищайте. Я училась в русской школе и знаю, о чём говорю. Неместные видны сразу. Язык здесь ни при чём. И эти неместные не выглядят как киевляне, одесситы или поляки)) Так что давайте не будем о том, что "восток" ничем не отличается от "не востока".
    Позвольте. Но ведь именно это вам лучше сказать себе) Вы не видели, какой была жизнь во Львове на протяжении многих лет, а вступили в разговор с опровержением моих слов)))

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:45 ----------

По поводу бейджиков.. Вы бы перепутали этих людей с львовянами? http://uainfo.org/yandex/343809-bez...idet-i-vas-vonyuchih-benderovcev-perebet.html
    "Харьковчане ненавидят русскоязычных беженцев" лол

• Подобається Подобається x 1
  4. Wili

Wili Well-Known Member

я у Львові все свідоме життя, і завжди було бидло, були гопники, які виросли, дехто порозумнішав, дехто залишився в 90-тих, були алканавти які бухали на лавках стометрівки, там же ригали і сцяли, загалом місто з усіма шарами суспільства, туристів було менше, але це швидше мінус, тому будьмо розумні, і не підаваймося істерії.

• Подобається Подобається x 4
  5. muravey

muravey Well-Known Member

Какой была жизнь во Львове? :)
    Я не опровергал, наоборот подтвердил случаи гадостного поведения. Я ввел в вашу категоричность суждений допущения о том, откуда "взялись" спящие на лавке и гадящие люди. В Запорожье тоже не каждый день такое увидишь, могу сказать, как обладатель двухлетнего опыта проживания :)

6. Finya

Finya enjoy the silence

Факты всегда категоричны) Неопределёнными могут быть их трактовки)

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

Развалившись на остановке в центре города пьяные в хлам старые мужчины не (Запорожье) И старики в маршрутке здесь не обращаются к девушкам: "курица".

7. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

:) Особливо про чоловіків зростом вище 190. Тобто це характерно лише для східняків, а наші тут всі "кордуплики"?

А стосовно "сплять на лавочках", справляють нужду.... Та на Алтайських озерах гуляю з малим вже 10 років і в Стрийському парку- і до того було немало тих, хто спав на лавочках, биті пляшки, справляли нужду і мало того- займалися інтимом в місцях масового гуляння дітей і посеред білого дня ( зокрема, на Алтайці відповідна "категорія" населення "характерного одутловатого вигляду" не гребує цим займатися на травичці під кущами, де всі загоряють і посеред білого дня. І то не раз була свідком і ще задовго до "переселенців" .
    як голосно. А докази у вас перебування саме "бидла" є? А самі ви де зараз перебуваєте, поки наші хлопці кров проливають?
    ОБС

---------- Додано в 12:37 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

100%

• Подобається Подобається x 2
  8. Finya

Finya enjoy the silence

а у вас який зрiст?:)

Я на Алтайських не гуляю, тому такого не бачила. Порiвнюю лише з тим, де буваю - у минулому i тепер))

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:42 ----------

Тобто, 1 в 1 з Луганськом i Донецьком, не вiдрiзнити? Говорим Львов - подразумеваем Луганск. Говорим Донецк - подразумеваем Львов, та?)) Вiлi, а ви там були?

9. сніжинка

10. Finya

Finya enjoy the silence

11. сніжинка

це ж ваші слова :)

12. Finya

Finya enjoy the silence

Ха-ха, невже?))) А менi смiшно, що ви цього не знаете)) Адже, наприклад, пiвнiчнi народи завжди вищi за пiвденнi)))

13. сніжинка

для вас мабуть так- маленького.Бо 165 см для жінки- це середньостатистичний зріст :)

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

і яке це має відношення до Запоріжжя ? :)

п.с. узагалі, це розмова "ні про що". Хочеться нагнітати обстановку - будь ласка. Суть одна: "бидло" завжди було і буде серед різного населення. Те, що зараз до цього ставиться "під мікроскопом"- зумовлено умовами теперішнього часу. Тиждень тому львів яни спочатку мало не побили водія автобуса в Туреччині ( банальнного водія-турка з "Прінс груп"), бо у того грала "не така музика" як їм треба. І навіть коли він її вимкнув , все поривалися вияснити стосунки, а він бідака узагалі не розумів, що від нього хочуть. А ще одні "щирі кадри" влаштували потасовку у готелі- дійшло до поліції, бо іноземні громадяни не могли зрозуміти, що від них хочуть наші "щирі" .

14. Finya

Finya enjoy the silence

Я десь писала, що в зв"язку з тим, що мiй чоловiк за 190, всi чоловiки Львова - височеееннi?:)))
    Саме так, як на мене))) ви низького зросту. Тому ви не бачите рiзницi, чи 175 зростом чоловiки, чи 195 навколо))
    таке, що
    - ЗА зростом, до речi. Генетично фiни (та угро-фiни) вищi)) Скажiть, те, що вихiдцi зi Сходу, здебiльшого, свiтловолосi, ви теж заперечуете?))
    А це не ви згадували, що "ваш хлопець" комiсований?
    Власне. Люди висловлюють свою думку, а тут раптом хтось щось починае заперечувати)) Таке враження, що весь Львiв - це озера, гопнiки з бидлом та 2метровi чоловiки))

Останнє редагування: 30 лип 2014
  15. сніжинка

ні, не я. Ви щось плутаєте. У мене не хлопець, а чоловік вже майже 20 років. І по віку, він далеко "не хлопець" ( хоча... скажу сьодня 47 хлопу про "хлопця", най потішить своє самолюбство.
    це я писала? це ж ви писали про засилля у Львові гопників-східняків, які сплять на лавочках і справляють нужду, і всі вони зростом вище 190 :)
    :haha:

16. сніжинка

знову -таки: яке відношення до цього має Запоріжжя?

17. Wili

Wili Well-Known Member

усім пильним ))

• Подобається Подобається x 2
  18. Finya

Finya enjoy the silence

Це ви чоловiкiв хлопцями називаете, я процитувала. То ваш чоловiк добровольцем пiшов чи за повiсткою?
    Засилля? хахаха))) Ви завжди так читаете? Написано "а", бачу 112.
    Я ж написала. А потiм навiть пояснилао_О
    Мен теж смiшно)) Вищi не значить високi, еге ж?:haha:

Останнє редагування: 30 лип 2014
  19. сніжинка

20. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ну що вам сказати. У нашому будинку на 30 квартир вже багато років живе якась бидляка, яка кидає пляшки і сміття з вікна на клумбу, але тим не менше, не в кожному ж домі таке проживає. Адекватних біженців (а таких немало, он навіть на посиденьках дівчата збирали допомогу для родини, яку прихистили родичі нашого солдатика: через те, що носили їжу нашим хлопцям, опинилися під загрозою смерті; Сергій Глотов, який з нашою Укою організовує безперервний збір допомоги для військових також, до речі, з Луганська), ніяк не відрізниш від звичайних західняків або туристів, але коли на вулиці зустрічаєш людей такого типу, [​IMG] то якось мимоволі починаєш відчувати дискомфорт. Не те, щоб ворожість, а саме відчуття, що люди чужі. Не можу брехати, що у нас нема місцевих маргіналів, але виглядають вони по-іншому. У всякому випадку, ще не бачила, щоб наші рагулі в "абібасах" їздили на джипах в яку-небудь піцерію.
    І так, запісяних під"їздів, особливо в центрі, останнім часом у нас таки практично не було, не те, що зараз.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)