Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

где СБУ, почему приват банк не отслеживает счета своих клиентов, вот пример:
    https://vk.com/wall-23048082_1271473?reply=1272665

здесь один урод пишет:
    Владимир Щербаков

Если город разбит, значит воевать нужно с киевской хунтой до конца.....луганчане, что де вы....вы практически все скакали возле сбу...а теперь кричите героя слава, вы не достойны быть луганчанами.....луганск это Россия....запомните...а хохлы....они и есть продажные ссыкливые хохлы........и понеслось....скрываю лицо, потому что нахожусь в ополчении....
    идем на его страничку и видим с ходу:
    Здравствуйте, меня зовут Владимир, я и моя семья беженцы с Донбасса, в связи с боевыми действиями. Дом наш разрушен, мне удалось вывести только мать, там остался отец. Мне нужны деньги, чтобы вывести его оттуда. Кто сколько сможет помогите. Я не думаю, что 20-30 гривен это большая сумма для помощи с каждого человека.Люди добрые помогите, очень Вас прошу. Мой номер карточки: (Приват Банк 4149 4378 45 50 6631) Заранее благодарны.

Куда идут деньги можно только догадываться!!!
    ==========================================
    Часом помагаючи "бєжєнцам" насправді ти помагаєш терористам!

• Подобається Подобається x 3
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не "часом", а так чи інакше - завжди. Не прямо, так опосередковано. І ще: якщо ти не допомагаєш армії, в т.ч. пораненим - ти допомагаєш пуйлу і терористам. Годі жувати шмарклі навколо біженців.

• Подобається Подобається x 2
  3. Nuclear Angel

Nuclear Angel Member

Або ви неуважно читали мій пост-або, для вас особисто, ваша думка-найголовніша!
    Той планктон, що на відео, і покликав війну до нас! Від нього, зараз, страждають усі, але на Донбасі є нормальні люди.
    Ось вам два відео. Перше-17.04.14(перші дні окупації нашого міста)
    Друге-Марш Єдності(16.08.14)

https://www.youtube.com/watch?v=Yr-z4oQzqIs
    https://www.youtube.com/watch?v=GyO3XhcH45k

То ви досі вважатимете, що у нас геть саме лайно?

• Подобається Подобається x 1
  4. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Ви лінгвоінвалід, шановний? Я що, китайською мовою спитав? Ви ярлики вішати будете на свою даунбасятину й робити ідіотські припущення також стосовно них. Перечитайте ще раз мій пост й без істерик дайте відповідь, або не давайте - теж без істерик. Могу на привічном донецком языке сказать: не быкуй, тебя нормально спросили и клыками тут не щелкай, "земеля"... Пора в человека превращаться, раз пришел к Людям. :drinks: Кстати "мыкать" и "у нас"-кать не надо, тебя спрашивали о конкретном ролике.

5. Nuclear Angel

Nuclear Angel Member

И после этого я вешаю ярлыки??!! о_О

И где же тот культурный, человечный, вежливый Запад, который мне так понравился????
    Попытка доказать, что у нас есть нормальные люди-это быковство и щёлканье клыками?
    Пора в человека превращаться??? Это выходит, я, пока что недочеловек??!!!
    Пришел к людям??!! От нелюдей наверное? Люди только на Галичине? На Буковине только? На Волыни, наверное, тоже Люди??!!! Ну и Киев-куда ж без него! А Восток-это так, быдло одно...
    И заметьте-я, с некультурного Востока, общаюсь здесь на "Вы", а мне, из культурной столицы Украины(Львова) "Тыкают"!!! Я что сплю???!!! о_О
    И никаких истерик у меня нет. Пообщавшись с нашей быдлотой-на такие мелочи как тут, внимания уже не обращаешь. Просто обидно разочаровываться в людях. Не теряю надежды, что таких как вы-на Западе единицы, иначе получится, что я зря о ваших людях такого хорошего мнения.

6. prius

prius Well-Known Member

Шановний, не рвіть горлянку,тут обговорюють нелюдь, лайно таких як на відео Чарівника,а то що на сході є порядні люди ми знаєм,їх нема чого обговорювати,їм шана,але їх дуже мало,лайна і мразі набагато більше,і вони зараз разом з порядними людьми розповзаються по всій Україні і сіють смуту

• Подобається Подобається x 5
  7. Rentari

Rentari руде дурко

+1
    проте, опісля прочитання всієї гілки... лайно лайном, але я б була дуже обережна у висловлюваннях про ось те саме лайно, що носа воротить від допомоги та скиглить про своє "мінєдолжниябьєженєц, необеражна думка висловлена досить емоційно (зрозуміло, що всі ми люди) згодом зіграє тим хєровим товарисчам що брешуть інтернетами та тв добру службу у малюванні злобнючого бандерівця.
    То може якось перейменувати гілку, щоб ті хто сюди вперше залйшли ознайомитись з місцевими настроями та життям ( ну може людина й насправді хоче влитися у життя міста як порядна особа, а не скигляче мурло) знала, що у цій гілці здебільшу дискусія про майбутніх переможців преміі "Помилившийся напрямком нелюдь безсовістна тижндня"
    Соррі, що влізла.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не сіють вони ніякої смути. Просто алкаші і асоціальні елементи переросприділились по території інакше.

9. Moskal Charivnik

Это точно. У тебя просто "своя реальность", хамелеон. Почему не воюешь, а удрал, а наши парни гибнут вместо тебя? У тебя же нет семьи, детей, вместо тебя НАШИ пацаны гибнут 20-летние, уже 55-летним у нас повестки приходят!!! "Культурный Запад"... Это с Людьми он "культурный". Очередной "подводный парашютист". С тобой двумя словами перекинулись и ты ощерился всеми клыками, а копнуть глубже, так завтра ты вообще окажешься сепаратистом. КАКАЯ тебе вера может быть, если ты на простую КУЛЬТУРНУЮ просьбу (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2815938&postcount=311) закатил вопли на весь свет, обвинять начал, что "всех стригут"? Да никакой! Только нашивку повесить тебе: "Осторожно, Донбасс".

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ----------

Это КТО всему Донбассу повесил ярлык, я или кто-то из форумчан? Попей пустырника вместо водяры, должно помочь.

---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

А хіба спостерігаємо щось нове, чи унікальне? Ті ж самі смолі про "я нє готов защіщать" й просто звірячу претенціозність на те, що всі ви тут "не такі, як треба". Після таких слів "...не дали мені батьки стільки сміливості, щоб піти та померти за Батьківщину..." ні одне створіння чоловічої статі, на мою думку, взагалі голос подавати не повинно у суспільстві. Особливо, коли воно не має ні дітей, ні сім’ї, а тупо й ницо труситься за власну нікчемну шкіру.
    "
    15-летний изобретатель из Одессы отказался от учебы в Германии ради украинской армии: "Мой долг - помочь стране"

Останнє редагування: 20 сер 2014
  10. Nuclear Angel

Nuclear Angel Member

:haha::haha::haha: да-да-да)))) истерика-такая истерика))))))
    Заметь, кроме тебя-больше никто тут слюной не брызжет, а я только пытаюсь объяснить тебе, что твоё личное мнение-это твоё личное мнение, и переходить на личности-признак убогости ума)))))
    Не дай Бог, конечно, но если вдруг война придёт В ТВОЙ город-посмотрим сколько мужиков пойдёт воевать.
    Почему ваши у нас воюют-не мне такие вопросы задавай, а командованию ВСУ!
    Это у тебя всё чёрно-белое. Защищаешь Родину-Герой, не защищаешь-предатель и сепаратист! И насрать тебе на градацию причин на это повлиявших!
    Это тебе, скорее всего, бухать пора завязывать! Ты мне уже стролько ярлыков навешал не зная кто я и что я. (к твоему сведению, я, уже 8 лет никакой алкоголь не употребляю. просто так. не нравится он мне. и курить никогда не пробовал:yahoo:)
    Тебя так расстроило, что я не ответил на вопрос? Почитай внимательнее.
    И выбирай выражения, человек, называющий себя "Человеком"! По твоему поведению-ты ни разу не отличаешься от того маргинеса, который орёт "расеяприйди" и "путенбох"!
    Сам-то чё не на войне? Ты ж патриот, как я погляжу??!!))))) Или каждый пусть воюет за своё? А как же тогда "Соборність" и "Єдність", про которую так любят говорить патриотично настроенные граждане??!!

Да вы национал-социалист, батенька! На курсы лечения походить не желаете? А то запустить можно! Был уже один-печально всё закончилось!:facepalm:
    И нехрен проецировать на меня личные претензии!

А вот тут ты перешёл все границы общения! Поэтому-просто ПНХ! Ты это заслужил! :good:

11. Boris_Kiev

Nuclear Angel
    Ти вже висрався повністю? Мета твого тролінгу - вбити черговий клин між сходом і Заходом? Хто замовник - медведчук? Газетка "вєсті"? Вважай що ти виконав своє смердюче завдання, атдихай.
    І запам"ятай: коли люди з Заходу допомагають комусь із "ваших" - цілуй їм дупу, а не задирай щурячий хвіст. Крысячий - більш влучне слово.
    У довбаному Дамбаці щоденно гинуть наші солдати і добровольці. Уся допомога - і громадян, і держави - повинна бути спрямована їм. Мені просто огидно читати про чергову "українську гуманітарку" (піар голімий) в той час, як волонтерські фури з німецькими берцами затримують на кордоні.
    Картопля вродила? Вродила. Жеріть, колоради. Вам вистачить.

12. Moskal Charivnik

Цікаво, у когось є сумніви ще, що маємо справу з сміттям генетичним? Воно, це тваридло, так і не сказало, якої думки про тих "біженців" на відео. Само таке - до ворожки не ходити! Тільки фільтраційні табори й штамп у паспорт "НЕБЛАГОНАДІЙНИЙ" для таких!

13. Boris_Kiev

Тиць на трикутничок. Я вже так зробив.

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

До речі, щодо пораненого сина-срочника того україно-німецького бізнесмена, який змушений контрабасом передавати екіпування: каже, що син вже може підняти пораненою рукою пляшку пива, а праску ще не може. Рветься знову на передову.
    В той час як б-дські "нуклеари" стріляють сигарети у перехожих.

14. Nuclear Angel

Nuclear Angel Member

про клин-ты это серьёзно????о_О
    когда я пытаюсь доказать, что на Донбассе есть Укаринцы-мне с упорством идиота доказывают "нет, вы все дерьмо!"(если тебе интересна моя позиция по отношению к ЗУ-вернись на пару страниц, и больше не наряжай меня в идиота!)
    а по поводу "кто, что и для кого делает"-ну откуда ж у вас такая предвзятость к незнакомым людям????
    Если я скажу, что возил на блокпосты ВСУ и Нацгвардии СВОИ ЛИЧНЫЕ ВЕЩИ ИЗ ДОМА, и являюсь одним из волонтёров, делающих это в более глобальных масштабах-всем, наверное, будет пох, ибо уже решили, что я полное г-но??!! Ведь так?
    Всегда проще отстаивать ранее принятое решение, чем согласиться, что был не прав по отношению к незнакомому человеку??!!
    :facepalm:

15. Boris_Kiev

Возив-не возив - цього ми не знаємо і ніколи не взнаємо. Але поводишся тут як хам. Якщо там "у вас" це є нормою, то тут норми трохи інші. Тим більш для новачків.

16. morze

morze Well-Known Member

Незагорами основними словами форуму будуть виразники :допобачення і дякую!

17. Moskal Charivnik

Норми для Людей однакові всюда. Тут ще оберігають "новачків" від "суворої дійсності", навіть, якщо вони з першого посту визнають, що вони є непотріб й баласт для України. НАГАДАЮ "несміливим":

Я йому НЕ ВІРЮ й не довіряю.

18. Nuclear Angel

Nuclear Angel Member

капець!
    ану вкажи, будь ласка, де я ПЕРШИЙ почав хамити? мене з лайном змішали після другого посту! я що не маю права на це відповісти?
    далі. хто куди і що возив-це не тема для піару. я це роблю не за тим, щоб хвалитися потім! і доводити нікому нічого не збираюся-роблю те, що роблю!
    що до відповіді на "те-саме" відео: мої слова

хіба ні про що не кажуть? чи я мав матюками їх вкрити? а хіба не зрозуміло, що моя Правда-Україна, і до оцих(на відео)-відношення НЕ МОЖЕ бути нормальним??!! від таких як вони можна ножа у спину отримати щомиті! це вам на Заході легше, у вас такий один на тисячу, а тут-кожен третій!
    один львів"янин, ще взимку, сказав мені: "один ваш Українець вартий наших десяти! нам легше-у нас усі свої, а ви у лігві ворога!"
    я не буду вам розповідати, що таке місто, окуповане нарколигами та алкашами зі зброєю. коли тебе можуть кинути у підвал за Українську символіку або слово. коли витягують з машини за допомогу Армії та кілька днів катують у підвалах СБУ та міліції. коли ти виходиш на мітинг за Єдність, під час того, коли адмінбудівлі вже захоплені терористами, та ризикуєш додому не повернутися. коли світлини активістів висять у кабінеті терористів і тебе може здати їм власний сусід.
    то ж не будемо тут про героїзм! кожному відведена саме його роль у житті, не більше-не менше!

19. Moskal Charivnik

Нема, про що говорити з створінням, яке завалюється у товариство й каже: я трусло й захищати Україну не буду, мені краще втекти до вас, ви такі класні! А я боюся,- нехай гинуть ваші діти.

Останнє редагування: 20 сер 2014
  20. Boris_Kiev

- Доктог, я хочу как Габінович!
    - А шо может Рабінович?
    - Он гавагіт шо может у вечега до утга без остановкі...
    - Ну так ви тоже гаварітє что можете!

а де твій аватар? :)