Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. Finya

Finya enjoy the silence

2. Wili

Wili Well-Known Member

Узагальню судіть по справах.

3. Finya

Finya enjoy the silence

русскiе нiколи не стануть украiнцями.

• Подобається Подобається x 2
  4. ukra i nka

ukra i nka Active Member

А Ваш однодумец Москаль-Чаривник прямо из кожи вон вылазит так ему хочется. Но Вам виднее, видимо раз он с Дона, то не судьба ему украинцем стать)).
    У Вас какая то двойная политика стандартов. Когда меня последними словами обзывали, Вы так радовались и так поддерживали, а самой даже замечания нельзя сделать. Ну-ну.

• Подобається Подобається x 1
  5. Kram

Kram Active Member

Дякую за пропозицію і теплу зустріч. Натякаєте на мою українську ? Так я вже вибачався. Як що треба, то можу і ще раз вибачитись. Пробачте, будь ласка. Але не думаю, що саме мова є найголовнішою проблемою у цей час. Багато людей на сході ( та є і у Криму також) не підтримують думку об'єднання з Росією та путіноідами. Вони люблять СВОЮ країну і вважають , що Україна єдина (почитайте хоч форуми наших міст - знайдете багато цікавого, а може і корисного для себе) , а Ви, навпроти, своїми висловами, руйнуєте цю думку.
    А у російськомовні регіони ( саме додому у Краматорьк) ми, мабуть і повернемося у самий найближчий час. За житло сплачувати дуже багато, а знайти тут більш-менш нормальну працю та ще без місцевої прописки, мабуть неможливо. Ще і дітям треба навчатись, а навчальний рік вже не за горами. :sad:

6. Kram

Kram Active Member

Слава нації ! Героям слава! ;):bandera: Тільки я ось не зрозумію - східняки, особисто для Вас, в першу чергу, громодяни однієї з вами країни і ваші друзі та брати , чи просто якісь найманці-нігєри доісторичного часу і спосіб на їх горі отримати дешеву рабсилу ? Допомогти Вам у господарстві, звичайно, можна, но не на таких умовах, вибачте. Кожна праця повинна належно оплачуватися. Якщо окрім їжи буде якась сума грошів і сприяння у офіційному працевлаштуванні, допомога у пошуку нормального житла та влаштуванні моїх дітей до навчальних закладів - можемо зустрітись і обговорити це питання. :pardon::uanew:

Останнє редагування: 7 сер 2014
  7. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

При чому тут нігєри-найманці! От Вам, люди добрі, і руЦький мір! Вже бЄженєц плаче про утискання його тим, що запропонував, пасти корову за екологічно чистий сир і молоко! Ви западєнци подавайте тАваріщю всьо матьоре! Ви западєнци обЯЗЗЗяні дати матьору роботу, дітей влаштувати в елітну школу і житло надати на халяву нормальне! От Вам Галичани Ваша толерантість! Нашо йому то молоко і сир??? Он шо лох і нігЄр корову пасти??? Плати... Давай бабло!!! Диви який спеціаліст високооплачуваний!!! :haha: І ще тут хтось буде розказувати за НОРМАЛЬНИХ БІЖЕНЦІВ?! :haha:

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

Чесно кажучи, я є приватним підприємцем середньої ланки і по суті непогано заробляю як для Львова, створюючи декілька десятків робочих місць, але принципово не допомагаю ХАЛЯВОЮ біженцям! Армії, військовим, ветеранам АТО допоможу і допомагаю, не сприйміть за вихваляння! А от таким скритим бЄжєнцям, які на халяву всього хочуть і тільки плачуть, не вважаю за потрібне! Хіба корову пасти підуть і так як вище писав! Вибачте за відвертість але це моя особиста позиція!
    Вважаю за свій обов"язок помагати дійсно тим кому та допомога потрібна, а халявщикам, які мають руки - ноги - голову і здорові, як бугаї втікаючи через свою дурну голову і ненавидячи Західних Українців все своє життя і підтримуючи руЦький мір помагати не буду!

• Подобається Подобається x 6
  8. Kram

Kram Active Member

Та нічого, бог вибаче. Зараз по факту - Ви самі особисто, погодились би на таку пропозицію? Тільки відверто. :blush: Нехай навіть і на екологічно чисту їжу ? І я не казав - що Ви "забов'язані" мені щось, не треба брехати. Я тільки висунув свою пропонову, по вашій пропозиції і трохи її підкорегувував для надання їй людяністі, рішення за Вами. Втім, мені здається, Ви вже і так нам відкрили своє справжнє обличчя .;)

9. Zair

Zair Member

Доброго вечора, шановне панство. Хотілося запитати у форумчан, чи є тут хтось , чия рідня воювала в УПА?

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

є, а шо?

11. Zair

Zair Member

Якщо є, тоді у мене інше питання. Ким вважати нащадків воїнів УПА, родини яких було вислано ( у 1951 році) з території, яка зараз належить Польщі, у степи Донбасу ? Коли на Донбасі вони бЄндерівці, а на заході вони "рюські"? Чи може таким піти під верховну раду і застрелитись?

12. Forpost

Forpost Стоїк

чия би корова мичала , а ваша би мовчала
    Хто покликав війну в Україну западенці Га? Ви тут слюні тепер пускаєте агентів пятої колони типу сніжна вишукуєте.Забудьте що ми взагалі існуємо будемо мовби браття

Надіслано з мого GT-I8190

13. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ви самі себе ким вважаєте? :)
    Якщо українцем - то які проблеми можуть бути?

П.С.
    Ця гілка - не показник, Ви тут нікому і нічого не доведете, всі дуже премудрі.

• Подобається Подобається x 2
  14. Forpost

Forpost Стоїк

йди Вікі почитай шо одне до другого має спільне УПА і переселення з Польщі

Надіслано з мого GT-I8190

15. Kram

Kram Active Member

Ось тільки не треба такої конкретики. Я, особисто, не кликав до нас цієї біди, також як і багато моїх земляків. Скрізь по Україні вистачає і нормальних , і негідників. І запад України не є якимось особистим винятком. Ось к прикладу - http://kharkov.comments.ua/news/2014/04/14/081545.html
    http://www.unian.net/politics/93110...poddelnyie-bronejiletyi-dlya-boytsov-ato.html
    http://www.rbc.ua/rus/news/accident...zhu-dvuh-zhiteley-ternopolskoy-28072014150300
    Це є справжні западенці-патріоти своєї країни ? Так що давайте не ставити клеймо зрадника на усіх без розбору східняків. Уся наша різниця в тому, що ми живемо на сході, а ви на заході. І хто зна - як би воно що виходило, як що б на нашому кордоні була Польша, а на вашому Росія.

16. Zair

Zair Member

Будь ласка, трохи історії http://lemky.com/ethnic_regions/bojkivshchina/207-deportacija-1951.html
    І якщо ВИ вважаєте себе людиною більш старшою за мене,можете називати мене на ти. А історію Бойківщини треба патріотам знати. І те, що мій дід загинув за вільну Україну не дає Вам права так зі мною спілкуватися. Ще можна дуже багато сперечатися, хто більший патріот. Ще хочу ВАМ побажати з'їздити на схід, а тоді вже щось казати. І ще трохи історії
    http://ru.m.wikipedia.org/wiki/УПА
    ---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

[/COLOR]
    Дякую за Вашу відповідь. Я завжди вважала себе справжньою українкою, і розумію, що тут також є справжні українці, які не ділять країну на схід і захід. Де які кажуть , що ми прокляті бЄженці. Не хотіла би я Вам того, що ми пережили. Вибачте, будь ласка.

---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:17 ----------

Хочеться у ВАС запитати, якщо б до ВАС принесли повістку, ВИ пішли би воювати, або вже є проплачена справка з лікарні? Бо гонору дуже багато. А що до війни, вибачте, вона ні мені ні моїм дітям не треба. Я ні коли не бажала людям лихого, але особисто ВАМ я бажаю почути від ВАШИХ дітей, якщо вони є, те що я чула кожного разу, коли вели обстріл мого міста. Бажаю ВАМ щоб снаряди літали над ВАШОЮ головою, щоб діти їхали на навчання по Замінованій дорозі, щоб ВАША хвора мати після кожного обстрілу телефонувала і казала , що жива. Але не бажаю ВАМ смерті. Хочу, якщо це можливо, щоб до ВАС хоч трохи дійшло, хто хоче війни і кому вона потрібна. Звідси краще бачити всі проблеми війни, ніж жити на війні.

Останнє редагування: 8 сер 2014
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По-моєму наступний етап української революції - це поб'ються між собою хто воював і хто не воював.
    Схаменіться будьте люди, як казав Шевченко.

Однакова кількість людей воює з усіх регіонів, найбільші втрати в Дніпропетровщини. А соціально-небезпечними елементами має займатися міліція і СБУ, ось і вся проблема.

18. Zair

Zair Member

Згодна з Вами. Але я питала лише одну конкретну людину. Вибачте, якщо ще когось образила.

19. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

та вже зараз такий кордон проходить між чоловіками, хто там і хто ще тут( тобто мобілізованими і ні), між дружинами тих чоловіків хто там, і хто тут ( бо питання: "чому саме мій, а не ... виникає у кожної хоч не хоч). А потім та катавасія ще буде з наданням статусу учасників ( бо виявиться, що реально не так багато їх буде на папері. як реально є...). Тому роботи для психологів є і буде багато ( це навіть стосовно того, що зараз дивуються, чому повістки почали приносити жінкам-психологам, які не є військовозбов язаними)

20. Zair

Zair Member

Мені здається, що де кому потрібні ще й психіатри (Forpost наприклад)

а де твій аватар? :)