Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

А ось й наслідки тієї "диструкції та ентропії"... Спровокував "перехожий", сторонній, а накал у відносинах в "місцевих... Одна ламехуза спаскудить весь мурашник, а скільки їх ще прилізе...

2. сніжинка

сніжинка Well-Known Member

яке щастя, що ви все-таки не живете у Львові ( як і ряд ще р яних "патріотів").
    не псуйте собі нерви. Якщо комусь комфортно собі створити територію ненависті , то будь-ласка- це його право. Але ж сам у те. що створює- точно так само вірить і врешті-решт сам і вариться у тому болоті. Бо по іншому не вміє. Подібне притягує подібне ( це до того, що якщо навколо вважаються " вороги", тугодуми і безхребетні- варто в зеркало подивитися самому). Мало того, якби , не дай Боже, конкретні військові дії велися на його території, то "ноги в руки" бралися б в першу чергу . На відстані все бачиться по іншому. Вам у Львові в реальності багато таких осіб потрапляло, які казали, що "їдьте назад і вас тут не треба"? Не думаю. Так само, які з мовним питанням- багато чули на свою адресу негативу саме за мову в реальності ? Теж не думаю. Українську ніщо не заважає вивчити , якщо реально тут будете жити і працювати( з часом просто по іншому не вийде- у мене чоловік, коли приїхав до Львова , українською не володів узагалі, оскільки виріс не в Україні. Але чудово за кілька років її вивчив і володіє нею краще за багатьох інших . По іншому просто не вийде- для роботи, для навчання дітей хочеш-не -хочеш- володіти українською доведеться. Це і називається власне асиміляція). Це не забороняє у побуті розмовляти російською і ніхто вас за це не четвертує, як не четвертують поляків у нашому місті, які теж у побуті розмовляють польською чи вірмен, які теж у побуті розмовляють своєю рідною мовою. Одним словом, треба відділяти "насіння від шкарлупи" .

---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

а ви прсто не звертайте уваги. Не буде тем до розмови.
    але ж ви робите те саме. Ефект зеркала :)

• Подобається Подобається x 6
  3. Moskal Charivnik

Відносно ОДНІЄЇ особи, не перебріхуйте! Я сам собі дивуюся, але більше мене завело хамство цієї особини данєцкой національності стосовно Самойловича, який у мене в ігнорі. Ви, звісно, можете спробувати провести аналогію між мною та цією мадамою, але прийдеться визнати факт, що вона нахамила тут мінімум 5-м й гвалту подібного масштабу через мене ще не було :crazy: Люди навіть між собою починають шось з’ясовувати. Чи Ви її манеру й тон вважаєте "вишуканими" й заслуговуючими на іншу реакцію? :crazy:

Останнє редагування: 6 сер 2014
    • Подобається Подобається x 1
  4. сніжинка

Чоловіки ( не буду вже перечисляти), ви розвели такий "срач" в темі, що аж... Вашу енергію, та би у мирне русло. Загляньте на сусідній форум, де жінки займаються збором допомоги нашим хлопцям на Луганщині, загялньте на сайт БФ "Крила надій", які закуповують харчування та ліки для наших поранених у військовому госпіталі.. Там є купа запитань, де і чоловіча думка була би потрібна: спальники, одномісні намети і багато-багато іншого. Одним словом- переключіться з образ на щось інше, бо то честі з вас нікому не робить.

• Подобається Подобається x 2
  5. Moskal Charivnik

А чого ви уникли назвати причину того "срачу"? Встидно? Чи не в курсі, що таке "ламехуза"? :crazy:

6. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Ой, про ЛАЗ власником якого є плємяша Чуркіна, шо в ООН сидить с "братскай" путляндії, не треба!
    Задайте це питання путіноїдам, чому розвалили ЛАЗ???

• Подобається Подобається x 3
  7. Moskal Charivnik

Вже є інфа, що Львівська влада пропонує націоналізувати підприємства родини чуркіна...

8. WestUkraine

Шановна Сніжна, прошу доказати, що до прикладу я не допомагаю нашим військовим?! І взагалі, не люблю пантів типу " а я дала 50 гривень на армію"................ Ще не означає, якщо людина не хвалиться цим, вона нічого не робить! Просив би уважніше читати, що люди пишуть і який меседж доносять, а дискусія по принципу "сам дурак" не пройде! Ми маємо право на свою думку, чи в своїй хаті вже слова не маємо права сказати??? Бачу Ви теж добре язиком молоти вмієте! Дякую за увагу і перепрошую, як образив! :ireful1:

• Подобається Подобається x 4
  9. WestUkraine

10. Moskal Charivnik

ОТОЖ!!! А цю сторону взагалі ніхто, здається, до уваги не бере... Бракувало раптом "прозріти" від того, що на вулицях з’явились "ввічливі зелені чоловічки"...
    Дуже правильно це: "...[FONT=&quot][/FONT]ці переміщені особи не повинні розчинятися у суспільстві, вони повинні бути під пильним наглядом. Я не маю на увазі, що їх треба посадити за грати. Нагляд може бути цілком доброзичливим, делікатним, акуратним, але пильним. Вони повинні усвідомлювати, що до них прикута увага — і громадськості, і держави. Причому держави — у першу чергу. Ця державна увага повинна мати демонстративний рівень.", а не "я маю право...", "я за все плачу...". Йде інтервенція при сприянні місцевого населення й тому неможна легковажити, даючи можливість до мімікрії, свідомі переселенці при розумі САМІ мають усвідомлювати необхідність такого стану, бо вони тікають від війни, яка мала їх привести до тями, а не "ображатись" й викабенюватись.

11. prius

prius Well-Known Member

Це початок,чим далі тим буде гірше,згадайте вбивство І.Білозіра,і як це преподносили мразьТБ

• Подобається Подобається x 4
  12. Moskal Charivnik

Треба аж так далеко? Менти одеські, тварі, при розгоні пікетників концерту лорак викрикали "мочі укропов!", мурло вже оговталось й ні у чому воно не кається... То що вже казати за Донбас...

13. prius

prius Well-Known Member

Ось тому ніколи лугандон не буде Україною

14. Щось мені здається, що українців ще довго матимуть, прикриваючись біженцями та всякими агентами. Кради, ґвалтуй, бери хабари - лише б у рідному місті біженців та "агентів" не було. Хто викриває хабарника, той напевне "агент", "колорад". Такий собі варіант "націонал-прєдатєлєй". НМСД, краще ніколи не заводити мову про політику з незнайомими. До статті, що посилання на неї виклали вище, великої довіри нема. Відкритий ноутбук, чуже листування, алкоголізм - вже промовисто До того ж прибічники ДНР ніколи не скажуть "наші гради". Політичні переконання деяких переселенів, звісно, можуть викликати незадоволення. Але нічого не зробиш, якщо в них родичі пішли воювати за терористів. Війна закінчиться, а нам якось жити далі. Після перемоги вони мовчатимуть, бо так завжди відбувається з тими, хто програв. Головне не втрачати здоровий глузд і не розпалювати ще більше ворожнечу.

15. Moskal Charivnik

А от не треба "якось". Треба вже вирости у громадське суспільство, де кожне сміття, яке під ногами, не чиясь там справа, а кожного. У тому числі сміття у думках й серед людей. Довіри до статті може й нема, але думки викладені прості й здорові.

16. Moskal Charivnik, Ви хочете швидко вирішити серйозні справи. Усі не відчуватимуть себе свідомими громадянами. Такого нема й на заході. Є певна категорія людей, які займаються громадською діяльністю, є ті, хто їм допомагає, ще одна категорія - це ті, хто співчуває, іноді може взяти участь в якомусь пікеті тощо. Це я спостерігаю у Львові. Наприклад, є група людей, яка облаштовує місто лавочками, висаджує дерева, ставить стовпчики проти автомобілістів. Решта людей зайняті своїми справами. І це непогано. Вони ж цим так само роблять добробут суспільству. Вважаю, що громадянська свідомість львів'ян ще на досить низькому рівні. Скажімо, цьому підтвердження новобудова, яка псує вигляд з Високого замку. Не пам'ятаю вулицю.

17. сніжинка

ви уважно читали допис? там написано про те, що потрібна чоловіча порада ( а не міряння ..., хто кому по чому...). Тому що чоловіки більше розбираються в наметах, спальниках, знають що до чого в технічних нюансах, ніж жінки. Підказати, а не витрачати енергію в образи. А ви все переводити у міряння відомо чим. Мова про інше. Ну але хай.. Сприймайте як хочете і міряйтеся між собою далі.

18. ukra i nka

ukra i nka Active Member

Ну ось і добре, що порозумілися. Слава Україні! :bandera:

---------- Додано в 19:44 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Спасибо большое за поддержку! Вы абсолютно правы- за 10 лет совместной жизни с мужем объездила Западную Украину вдоль и поперёк и мне и правда очень везло на хороших и умных людей. Поэтому и люблю я ваши края)) . По украински говорю достаточно хорошо, но в жизни разговариваю по русски, как ни крути, а Донбасс- русскоязычный. Но опять таки жила бы в западных регионах- естественно перешла бы на украинский, я это прекрасно понимаю и не противлюсь этому. Но вот именно потому что я написала то же, что и Вы сейчас, что украинский внедрять в массы нужно, но в быту каждый волен говорить на том языке, на котором хочет, для некоторых "жителей форума" стала врагом №1 и человеком, который хочет внести какой-то "русский мир" во Львов. Было бы смешно, если бы не было так грустно))). И ещё раз большое спасибо за поддержку, благодаря таким сообщениям, как Ваши, всё так же продолжаешь верить, что нормальных адекватных людей больше.)

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ви з мужем на якій мові в побуті говорите?

20. ukra i nka

ukra i nka Active Member

А Вы всё никак не успокоитесь. А теперь по существу- к каждому предъявленному обвинению прошу добавлять цитаты из моих постов, чтобы не быть голословным. У Вас удивительная способность обосрать вокруг всё и вся и свалить на другого. У Вас проблемы с женщинами? Или какие-то комплексы? Обычно так себя ведут люди, которых в реальной жизни все гнобят, поэтому они самореализовываются где-то в виртуале, оскорбляя более слабых, женщин к примеру. Вы оскорбяли меня два дня подряд и Вам доставляло это невероятное удовольствие, когда-же мне надоело читать Ваши скудоумные посты в свой адрес и я решила Вам ответить, Вы начали плакать, что Вас бедного заплевали ядом. Вот поверьте мне- я за свою жизнь ни разу ни с одним соседом не поругалась, потому что более тактичного и сглаживающего углы человека очень тяжело найти, у меня много друзей по всей Украине и за её пределами и мне повезло в жизни, что до сих пор, кроме Вас, мне не попадались такие духовно нищие и плоско мыслящие люди, я только сейчас это поняла, какая я счастливая на этот счёт. Я даже не думала, что такие вообще есть. Даже животное чувствует, когда к нему с добром приходят. Но Вы же- не животное, а человек. Я не хочу с Вами ни ругаться, ни соревноваться в острословии, но меня так воспитали, что мужчина, который оскорбляет женщину- не достоин называться мужчиной. Я не знаю, почему Вы себя та ведёте, возможно действительно что-то в Вашей жизни такого произошло, но человек должен всегда оставаться человеком. Вы даже аргументированно не можете объяснить чем вызван Ваш негатив. Я Вам говорю "Люблю Украину", Вы мне отвечаете "лицо дАнецкой национальности", я Вам говорю "мне нравится украинский язык", Вы мне пишите"Вы подобны торговке, которую поймали за продажей тухлятины", я пишу "мой муж со Львова", Вы мне отвечаете "Вы сделали из него москоля и дети ваши тоже никогда не станут украинцами", кто-то назвал меня "кацапкой", я ответила "что я не кацапка, может он сам кацап" и Вы уже плачетесь, что я не только вам оказывается тут обижаю, но и того человека тоже. И ни одного аргумента- просто поток грязи. Как можно ненавидеть людей не за что? Видимо мне этого никогда не понять.

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

Могла бы соврать, но не имею такой привычки, поэтому отвечу правду "на русском". Когда едем в гости к родственникам мужа "на украинском" с ними, между собой- когда как. Дети у меня растут трёхязычные- русский, украинский, английский. С удовольствием поют детские украинские песни с "Малятко ТВ" и скадируют "Банду геть" :uanew:Средняя дочка копит деньги, чтобы выкупить у России Крым и вернуть его Украине.
    Я Вам выше в постах задала вопрос, хотелось бы получить на него ответ.

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

Вы знаете, как ни удивительно, но в этом посте я солидарна с Вами по поводу одесской милиции-жесть конечно, но опять таки не могу согласиться относительно Донбасса, вы так это преподносите, как будто это один человек, а не миллионы абсолютно разных людей. У нас хватает конечно всяких- разных и несознательных тоже, но очень много и тех, кто за единую Украину, люди покупают краску и раскрашивают стеллы с названиями своих городов в цвет украинского флага. А милиция- по моему она везде продажная..

а де твій аватар? :)