Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. Forpost

Forpost Стоїк

12 українців сидить в міжміській маршрутці і я посеред них. коректний водій готовить машину в рейс і підїзджає мерс з даунецким бидлом- біженцем."ти абещал меня взять" водій молодий .трохи дістав пуда .а та сволота стоїть на своєму
    ми підтримали водія .сволота відступила
    так наща земля повинна горіти під їхніми ногами

Надіслано з мого GT-I8190

• Подобається Подобається x 4
  2. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

ИМЕННО, что вы разговариваете "по-русски", а не "на русском". И разницу вам никогда НЕ ПОНЯТЬ судя по всему...

3. ukra i nka

ukra i nka Active Member

А где написано, что я на что-то претендую? Не на большее чем Вы- я такая же украинка, что заработали, то и имеем.

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:08 ----------

лавное чтобы Вы разницу поняли между "национализмом" и "фашизмом", с собой я как нибудь без Вашей помощи разберусь, спасибо за беспокойство! И между "патриотизмом" и "хамством" тоже не мешало бы Вам разницу прочувствовать.

• Подобається Подобається x 2
  4. Moskal Charivnik

Ждут вас БООООЛЬШИЕ сюрпризы с вашей спесью даунбассяцкой, уж поверьте... Если не перестанете бросаться на Людей, как торговка на рынке, которую уличили в том, что она тухлятиной торгует...

5. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Вони там всі такі! У них аргументів не воювати за свою хату вагон! То чоловік львів"янин, то п"ятеро дітей, а хто годувати буде, як вб"ють, то віра не дозволяє брати зброю, то пересиджу в "Фешен"... трохи потанцюю в "СанькоФФ"... Короче море причин! І саме основне, що стрєли переводять зразу в площину обвинувачень на рахунок мови (язика)! Прошу зауважити з якою піною у роті доказують всеодно свою правоту! Це генетично, не визнавати правду! Так як втекли з Донбасу сюди, так само втечуть вони будь-де тільки, як недай Боже путіноїди сюди прийдуть! Такі завжди масу причин знайдуть у своє оправдання!

• Подобається Подобається x 4
  6. ukra i nka

ukra i nka Active Member

Вы просто хам, оставьте меня уже наконец в покое. И вообще здесь есть модераторы?? Почему ЭТО ещё до сих пор не в бане? У Вас изнутри тухлятина так и прёт, поэтому Вы других грязью поливаете, чтобы на себе акцент не делать. Только я в этой ситуации держусь достойно в отличие от Вас. А люди не слепые, они всё видят, кто что из себя представляет. Не захлебнитесь собственной желчью.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, таких розмов заре багато. Думаю це все-таки загальна проблема, в усіх якісь аргументи, але по великому рахунку війни хоче тільки одна-єдина людина, максимум дві, як і в 1939 році (при тому шо сам свою шкуру підставляти не буде), всі решту просто хочуть мирно жити. Завжди у всі часи були добровольці, були мобілізовані і були дезертири.

• Подобається Подобається x 3
  8. ukra i nka

ukra i nka Active Member

В данной ситуации я права, поскольку аргументированно мне никто ничего не написал, а вырывать слова из контекста, додумывать и ярлыки вешать- много ума не нужно. И не нужно мне свою пену у рта приписывать. И откуда вы знаете воюет он за свою хату или нет, главное что Вы пальцами по клавиатуре хорошо воююете.

• Подобається Подобається x 1
  9. WestUkraine

Розумію, коли приїздить біженець зі сходу, коли його переслідують за проукраїнські переконання! Але коли приїжджає лугандон, який ненавидитиь все, що нагадує Україну і починає щей повчати свого рускава міра (відкрито чи в тіхаря).... Ну то перепрошую! Я таких біженців тут бачити не хочу! Найгірше те, що багато тих, що сюди втекли, це попросту боягузи! Які при любому розкладі втечуть і звідси, як спокою і халяви не буде тут! Це морально нестійкі і хитрі люди, яким подавай халяви і спокою, щей доказують, що рускій мір єто хАрашьо! Подивіться, як вони себе поводять у Львові! Через свою толерантість Галичани самі ж і страждають...

• Подобається Подобається x 5
  10. Moskal Charivnik

А через таке інші страждають, бо ж як навіть мене їхній "синдром вахтера" дратує, то що казати за Людей, яких воно ще донедавна "вуйками" звало, та й досі ставить себе "вище", якісь претензії на розуміння пред’являє, хоча дякувати має вже за те, що взагалі сприймають. Знову "пачути данбас!"... У такі моменти я розумію, що радикальність ставлення до них просто життєва необхідність, бо буде знову край, як тільки їх збереться критична маса... Бо загадили Донбас, загадять й Галичину.

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

Вот и не забывайте об этом. Никогда.

11. ukra i nka

ukra i nka Active Member

А конкретно я тут при чём, не объясните?? Почему я должна отдуваться за всю несознательную часть востока? Я отвечаю только за себя.

12. Moskal Charivnik

100%! Перевиховання то є процес не одного дня, та й народну мудрість ніхто не відміняв, перефразую: "Людину можна забрати з Донбасу, але неможливо забрати з людини Донбас".

13. WestUkraine

Цікаво, як галицьких дітей завалюють на "незалежному"! Знаєте який аргумент?! Діти бєжєнців мають вчитись на бюджеті!!! А ви западєнци їдьте в Польщу, мийте 5 років унітази і вчіть свою дитину на платному! Нєфік вам на бюджеті робити! Януковичі мають на бюджеті вчитись! от вам і толерантість і це тільки по одному питанні...

14. Moskal Charivnik

От мені цікаво, ЯК(???) вони іспит з української мови складають, ті діти зі Сходу... Чи спроможні твір написати елементарний...

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо це в вас за істерика уже. Нагадує "Понаехалі, Моцква не різіновая".:mocking:
    Все пропало, чи шо?

16. ukra i nka

ukra i nka Active Member

Удивительно читать про мудрость от человека, который мне написал в карме "Что заранее сочувствет моим детям, если они в мамашу"? Чему Вы сочувствуете- тому что я на Майдане жила или тому, что я военным помогаю или тому, что я свой край и свою страну люблю? Вы своим посочувствуйте, что вы такой хам у них. И для Вас я не "мамаша", свою жену так называйте, если вам так это слово нравится. Вас в детстве недолюбили? Откуда столько злости и ненависти? Вы то хоть сами хоть копейкой военным помогли? Мы с каждой зарплаты определённую сумму на армию выделяем и когда привозишь помощь на блок- пост, они мне говорят "спасибо", точно так же как и я им, и я для них самая настоящая украинка, а Вы только и умеете со своего дивана кодкаркивать. И почему барышни, которые тут сидят и так ратуют за украинскую культуру- ни одна не сделал вам замечания? Или у Вас там так принято с женщинами общаться? Зато какого-то пьяного с востока- обсуждали на 10 страницам, а-я-яй, какой бессовестный, а во львове таких нет- нету. Да далеко идти не нужно, стоит только на вас посмотреть. Вы- позор Львова, по другому не могу назвать И видимо Вам завидно, что да, мой муж по праву рождения львовянин, а вы как раз один из тех, "понаехавших"

17. WestUkraine

Сафяник, чи як Вас там! Заспокойтесь! Мова тут йде в загальному про лугандонів... ми зрозуміли, що Ви за Степана Бандеру! :bandera:

18. Wili

Wili Well-Known Member

коли жителям сіл дали певні привілеї, на вступ та на державну форму навчання у ВУЗах, істерика стояла по всьому Львові...
    п.с. це я вже десь читав, повторяти допис, гм погано це все пахне

19. Moskal Charivnik

Как я уже говорил, "Людину можна забрати з Донбасу, але неможливо забрати з людини Донбас".
    ПіСі
    Я живу несколько десятков лет в Ивано-Франковске, присягал и служил Народу Украины и за годы службы таких, как вы, неуважаемая, НАСМОТРЕЛСЯ. Вы - фактор агрессии, постоянной диструкции и энтропии(посмотрите в словаре!). Вас изолировать надо, потому, что вы дерьмо найдёте и на бильярдном столе и развезёте, портя Людям "моральную экологию". За два дня здесь столько яда расплевали, что вам можно приз давать. И не надейтесь, что свободно будете в том же духе продолжать.

20. Samojlovu4,

1) Так самовпевнено захищаєте львівську ідентичність, але мені досі цікаво, в якому поколінні ви львів'янин? Ви живете в радянській панельці на Сихові чи в австрійському люксі? Ви впевнені, що вас би так само природно сприймали у Львові початку 20 століття?

2) Гадаю, до Львова їдуть переважно люди з україноцентриськими поглядами. Мігранти ж обирають Європу зазвичай не через любов до великої європейської цивілізації, а через значно вищий рівень життя. Іншими словами, щоб жити повноцінно, а не в злиднях на батьківщині. Відносно корінного населення там навіть українці ментально чужі. Ставлення до всіх мігрантів однакове.

3) Коли востаннє ви були в Донецьку, Дніпропетровську, Одесі, Харкові? Чим Львів повсякденний відрізняється від цих міст? Нема мафів та хаотичної торгівлі? Не паркуються на тротуарах? Не паскудять фасади старих будинків кондиціонерами та супутниковими тарілками? Чого ЛАЗ скоротив виробництво до такого мінімуму, що, здається, за цей рік не було вироблено жодного нового автобусу.

а де твій аватар? :)