Біженці у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем KARABIN, 27 лип 2014.

1. Lutra

Lutra Well-Known Member

Ви читали те, що я вас просила прочитати перед тим як писати пост? Ну з Самойловичем все ясно, йому в житті не пощастило, психічна травма, зламане життя, влом думати і шукати, але за вами я такого ще поки не спостерігала. Мені не потрібно щоб ви переді мною оправдовувались щи ще щось. Просто я хочу, щоб ви зрозуміли, що говорячи так, ви ставите себе в один ряд з тими ватніками, яких так нелюбите, різниця лише і тільки в тому, що ви з іншої сторони барикад. Але особливої радості мені це щось недодає.

safyanik та не звертайте на нього уваги, це просто наш місцевий вуйко :) Який ще до того забагато матюкається. І чого його не банять?

• Подобається Подобається x 1
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Михасику, йдiть си краще бiблiю почитайте зi своэю згубною толерантнiстю, ви i ваша тактика пiдставляння другоi щоки.)

3. LAGIDNA

LAGIDNA Active Member

Три тижні тому я їхала зі Львова в Київ потягом. Так от, мене дуже здивував той факт, що коли люди сіли у вагон, то чомусь всі почали розмовляти російською мовою (потяг Львів- Київ). Плацкартний вагон, людей більш як 50, а одна я розмовляла українською. Невже зі Львову в Київ тільки "рускоговорящие" їдуть. Провідниця, доречі, теж розмовляла російською, хоч я до неї зверталась українською.

Як Ви гадаєте, чому так?

Ще у квітні я їхала в потягу Львів-Маріуполь, то те, що більшість розмовляють російською мене не здивувало, а от те, що львівські студенти , які їхали додому у Вінницю, розмовляли на суржику (при тому, що дівчина була відмінницею в навчанні), мене дуже здивувало.

4. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Ну от, все правильно, повністю підтримую! Але спочатку всіх мужиків-біженців з Луганди призвати до українського війська, досить бухати по галицьких кнайпах і відсиджуватись на Заході України! Крім, того, взяти в Ахметова і Єфремова та інших сепаратистів, через яких ця війна, які теж відсиджуються в Конча-Заспах і Пущах Водицях під охороною київської хунти, пару мільйонів на допомогу українському війську і біженцям!
    Ніхто немає нічого проти біженців, допомогти треба... Але чого вони самі собі не хочуть допомагати??? Натворили ділОв, а тепер западєнци спасайте! Западєни рятуйте!

• Подобається Подобається x 2
  5. Samojlovu4

Ми з вами знайомi? Як ви мене так розкусили швидко, завал...
    Добре, пiшов я поправляти свое зламане життя.))

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я так думаю, что мужиків-біженців человек 10 наберется на весь Львов

7. Samojlovu4

Джекi, спiцназавець хворумний - то просто щоб та кацапка розумiла краще, якщо ти такий тугодум.
    Крiм рiдноi украiнськоi я ще вiльно говорю катсапською, нiмецькою, англiйською, плюс непогана польська. В тебе як справи, так англiйську i не осилиш? Привiтатися хоч вже зможеш, диванний сотник?)

8. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

А зачем? При переключении раскладки ї-Ъ, є-Э, і-Ы да апостроф Alt(зажать)0146, делов-то :crazy:

9. Samojlovu4

Ви коли останнiй раз у Львовi були? 10 мужикiв даунбасiвцiв я ще два мiсяцi тому за раз в одному кастелярi бачив, а з тих пiр того бидла ще бiльше стало.

10. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Рекомендую піти на любий львівський базар, супермаркет, "Фешн", "СанькоФФ" і т.д. то назбираєте цілий батальйон тільки у Львові! Статистика про 3,5 % то просто сміхотворна неправда! А Ви, молодий чоловіче, чого не захищаєте Донєцк свій рідний?! Тільки не треба розказувати про те, що Вам віра не дозволяє брати зброю до рук і т.д. :haha: Відсиджуєтесь у Львові поки западєнци там гинуть?! Може варто свою хату спробувати боронити???

11. ukra i nka

ukra i nka Active Member

Может кацап Вы, но никак не я. И позволю себе процитировать одного умного человека, который писал здесь дня два назад "Вы зачем сейчас делаете всё для того, чтобы жители востока плевались при виде наших военных, а не кастрюльки с вареной картошкой им таскали?" Вы не на ФСБ случайно работаете?

• Подобається Подобається x 3
  12. Moskal Charivnik

+++ Взагалі-то це все трохи інше "демонструє" й набагато складніше... Всі дурощі людина робить від страху, зчаста просто перед незрозумілим...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яких ділов?

Думаєте, якби ми жили на сході, то недопустили б голодомору, чи що? Я вас не розумію. Хто винен, що у них на кордоні москаль, а не Європа? Хто винен, що українців вивезли, а москалів навезли?

• Подобається Подобається x 4
  14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Спасибо за комплимент, но мне уже 58, плюс хронические заболевания, травмы в шахте, так что не боец. Вот приеду во Львов разберусь, кто из Донецка отсиживается

• Подобається Подобається x 3
  15. Moskal Charivnik

Швидко бігають, нендзи... Десь місяць тому я за одного "біженця" тут розповідав, з Амбросієвки... Як воно налиґалось й йому натовкли пику молоді, бо рика́в "правасєкі жість паламалі". Так от воно щезло, а два дні тому його показали по ТБ на фермі у Рівненській області. Лихе не гине...

16. Forpost

Forpost Стоїк

а чого я з Фінєю ходжу по тих же вулицях і живу ві Львові побільше Вашого

Надіслано з мого GT-I8190

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

ніхто нічого не культивує "єдина Україна -два народи " тре це визнати, заспокоїтись ,бо інакше пуйло стравить одних з одними .писи ніякої політичної нації .все це технології кремлядєй і незрілих спудеїв. забрались з ЛФ на щастя

17. Samojlovu4

Ну вам, жителям вастока, можна же ж ненавидiти i робити все, щоб захiдняки плювались при однiй лише згадцi про вас. От i пожинайте, що посiяли.

18. Forpost

Forpost Стоїк

к ней ко мне к нам а ви як думали? Родився а ви з нього москалика зробили і далі надієтесь руццький мір генерувати в моєму домі

19. ukra i nka

ukra i nka Active Member

Ответьте по существу, что конкретно я сделала для того, чтобы конкретно Вы плевались при одном только упоминании обо мне? Я это именно я, как отдельный житель востока, а не конкретно "все жители востока".
    И в каких моих поступках или постах Вы увидели ненависть к западной Украине, которую на самом деле я очень люблю?
    Потому что я родилась на Донбассе и разговариваю по-русски, из-за этого Вы меня ненавидите и клеймите "кацапкой"?

---------- Додано в 09:57 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ----------

Это так же земля моего мужа и в каком надо быть неадеквате, чтобы делать такие выводы высосанные с пальца. Почитайте посты- очень много адекватных львовян здесь сидит и кто Вам дал право говорить за весь Львов и за всю западную Украину? И в каком сне Вам приснилось, что я надеюсь какой-то русский мир у вас дома строить??? И кто Вам дал право делать такие выводы про моего мужа, если Вы в глаза его не видели и его вообще нету на этом сайте? Где Вы всё это берёте??? Если есть какие-то неприличные и наглые беженцы с востока, то какое отношение конкретно к ним имею я??? Я точно так же не люблю наглых людей, люблю украинский язык, но видимо мой грех только в том, что при всём при этом я НЕ ненавижу русский и живу в стране под названием Украина, а не "Новороссия", "Малороссия" или "ДНР". С какой целью вы пытаетесь убедить меня в обратном???? Вы пишите про отсутствие культуры у жителей востока, посмотрите сколько грязи на меня вылили уже на этом форуме и ни разу я не позволила себе ответить на хамство хамством, потому что я здесь представительница Донбасса и от меня в том числе зависит, что будут люди думать про мой край. но меня всё равно гнобят и оскорбляют на пустом месте и всё равно относят к "быдловатому востоку", хотя хамство как раз здесь идёт от тех, кто в хамстве обвиняет меня. Имеющий уши, да слышит, имеющий глаза да видит, неужели Вы так слепы в своей ненависти???

• Подобається Подобається x 4
  20. Moskal Charivnik

Вона так балакає, ніби походження чоловіка їй на щось дає право претендувати... Абсурд!

а де твій аватар? :)