Бін Ладена вбито. Правда чи брешуть?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Nevermind, 2 тра 2011.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Странно как-то его убили...Не живьем не допросили, ни трупа не предъявили...Може снова брешуть...

• Подобається Подобається x 7
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Вони навіть не збираються опубліковувати фотки.

http://www.unian.net/ukr/news/news-434166.html

• Подобається Подобається x 5
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Тому і вбили (якщо дійсно вбили)
    Перед Саддамом були чисті, і не побоялися відкритого процесу
    а Ладену мабудь було що сказати

• Подобається Подобається x 2
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Навіщо? Агент розкритий, агента прибрали, агенту дали інше ім'я. :)
    (програма захисту свідків - у фільмах надивився :mocking: )

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Щеб...хто ж його в афгані озброював і фінансував...
    Та і опіуму з поваленням талібану вирощують кажуть на порядок більше...сучасні технологіїС..

• Подобається Подобається x 3
  6. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

ФБР попереджає про віруси у посиланнях на відео з бен Ладеном
    http://zik.com.ua/ua/news/2011/05/04/285701

7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Может им ещё и видео выложить?:)

8. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

А потім і новий антивірус :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  9. Nevermind

Nevermind Просто персона

Хм, видео с телами убитых внуков Каддафи как-то не постеснялись показать по новостным каналам.

10. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

11. Redvisitor

Redvisitor Well-Known Member

Мне лично всеравно убили его или нет. его смерть ничего не изменит, очередной пиар и отвлечение от реальных проблем.

• Подобається Подобається x 8
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

Миху, файну сте промову мовили, як ксєндз проповідь в церкві. Але з тої промови я так і не зрозуміла, в чому Ваш довід, що американці тупі? ;) Чи Ви з таваріщєм Задорновим заїдно? ;)
    За те, що Ви просвітили мене за класи в Америці, то я знаю сама, що є тут working class, middle class, upper middle class, upper class and upper upper class. То я ще в коледжі в 1995 році на соціології вчила. ;) То і що? Ви самі вже визначили, як хто думає? Ви жили в Америці, Ви спілкувалися з людьми цими? Я тут живу вже скоро 20 років і не могла би визначити, як хто думає. Бо є бідні, які так думають, а які так і не думають. Є люди середнього класу, які вірять гаверментові, а які на все скептично кивають: "yeah, wright...", а є і багаті, які вірять всьому, що подають, а є ті, що знають, що і як робиться насправді. За великих багатіїв не знаю, бо з ними не стикалася. А Ви, якби жили в Америці, то би знали, що в Америці більша половина всього будується на довір"ї. Тобі будуть вірити, що ти будеш писати в анкеті про себе і ніхто не буде кидатися за кожним разом перевіряти досторірність написаного, якщо ти маєш бізнес, то тобі будуть довго вірити, які дані ти будеш подавати по податках і за 20-30 років ти можеш навіть і не знати, як виглядає представник податкової. Тому і люди, особливо ще старше і середнє покоління, вірять в те, що чують. Вірять, бо на цьому будувалася ця країна. А не тому, що так хочуть вірити. І називати їх за це тупими, то, по найменшій мірі просто нефайно. Бо інакше хочеться і далі згадати і перефразувати того ж Задорнова:" Как поговоришь с нашим, то каждий в отдельности- гений, а страна - дебильная, а поговоришь с простим американцем, то по отдельности каждий тупой, а страна - первая в мире." Ну десь от так він говорив. Я дослівно не пам"ятаю.
    А ще мінус я Вам, Миху, поставила, що не повторюйте дурнуватих припущень, про 9-1-1. Від тої події в Америці все пішло шкереберть. Якщо хто і організував то, крім Аль-Кайди, то не сама Америка. Тим більше, що тоді при владі були республіканці, а ці своєю країною дорожать більше, ніж безрідні обами, які не знають, що тут би вони нарешті хотіли побудувати, соціалізм, чи комунізм, щоби чорнюхи вже цілими на голову вилізли більшості білого населення, що на них працює.

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

Ну, то Ви фігню написали. Яке весеління, коли в країні криза?

А з цим згідна. Тільки того не треба було придумувати. Того Бен Ладена може вже і давно вбили, але оце його впіймання притримали, як козирну карту для таваріщя на другий строк.

Та дурачки завжди знайдуться з чого би радіти. Я в нас тут щось не бачила, щоби хтось з чогось радів. І те радіння певно більше з того, що навіть дитина знає, що то більше хвала Хусейну Бараку Обамі, ніж радість за смерть другого мусульманина, хай навіть most wanted.

• Подобається Подобається x 7
  13. Nevermind

Nevermind Просто персона

У принципі, ця версія цілком правдоподібна.

Цим пояснюється вся "завіса таємниці" над смертю Бін Ладена, чому його труп "затопили в море", нікому не показавши.

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

ой чиста правда. Я працюю зараз в Нюарку - саме чорне місто Америки. Так як вони себе поводять, то це просто ЖАХ!!! У них споживацький менталітет всмоктаний з молоком матері.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага... ядерну зброю тіпа знайшли....

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Нє, не знайшли. А як її можна було знайти, як її завчасно вивезли до Сирії під виглядом гуманітарної допомоги. Я вже то неодноразово писала. Скільки можна то повторювати? Скажете, нема доказів і фактів? А зараз є факти і докази, що Бен Ладена вбили? Написали вам і ще й розписали, які вони гуманні , бо поховали трупа за мусульманськими законами, а ви хавайте, тобто - вірте! :crazy:

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Нема, але самі аль-каїтяни підтвердили що убілі батюшку. І попередження написали, що ми вам ще покажемо кузькіну мать!!!

http://www.foxnews.com/world/2011/05/06/al-qaeda-confirms-bin-ladens-death-islamist-websites/

і для нечитаючих англійською

http://www.rg.ru/2011/05/06/benladen-anons.html

• Подобається Подобається x 1
  18. valtasar

valtasar New Member

27 апреля американский США предупредил о возможном дефолте США. И почти тотчас же воодушевленные этим событием морские котики грохнули мифического бен Ладена :crazy:

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

20. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Жив ли Усама Бен Ладен, мертв ли Усама Бен Ладен? Это широкой общественности неизвестно и никогда доподлинно известно не будет...

Однако, уже сейчас мы можем достоверно констатировать факт, что для официального Вашингтона он умер.

А это значит, что следующие теракты (а кто-то сомневается, что они будут?) будут приписывать другому живому воплощению терроризма. Догадайтесь с трех раз ФИО этого нового главного террориста мира...

Неужели А.Г.Лукашенко?!...о_О

Останнє редагування: 6 тра 2011
а де твій аватар? :)