Бін Ладена вбито. Правда чи брешуть?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Nevermind, 2 тра 2011.

1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вновь пиар. Не будь это нужно для очередного рейтинга, сделали бы тихо, чтобы никто никогда не узнал.

• Подобається Подобається x 4
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Та то взагалі! "Уму не постижимо!" Читала коменти американців після цієї новини, то люди плюються за це на "месію", що ну! Ще би в мечетях молебні замовив за його душу! :crazy: Треба так, як росіяни пропонували робити з такими : в свинячі шкіри замотати і закопати, як собаку!

І якщо ви з тим спеціалістом згідні, то я вас підтримую. :)
    Миху, я завжди дивувалася, як так, проклинаючи совок, у наших українців такі совкові думки? ;)
    До речі, чомусте не прокоментували мене по поводу тупих гамериканців і гострих українців? ;)

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

Та я згідна з тією статтею. Тому Сергія і перепитала. :)

Та ж його таваріщ Абама спіймав. А він патрійот. Віддасть у фонд податків! :haha:

• Подобається Подобається x 7
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

А ті хто давлять дуже відрізняються ;)

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:34 ----------

А може на освіту афганських жінок)))...або на розвиток сільського господарства в афгані(кажуть там мак файно родить)

• Подобається Подобається x 1
  4. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ага, у фонд відродження агропромисловості Пакистанщини. :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Впали посіви пакистанського маку? :)))

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, то довга розмова і широка тема, Олю.
    Просто на землі живуть дуже різні люди. Є дуже-дуже бідні. Радіус їх думок не виходить за межі : їжа, одежа, ночівля. І то є коло для тих людей, за межі якого вирватися їм майже неможливо.Є люди багатіші, які мають будинок і роботу. Але робота - це те, що їх тримає. Тримає не лише з позитивної точки зору, а вона обмежеє їх у свободі. Вони крім роботи нічого не бачать, бо бояться її втратити. Ці люди так само привязані і вони ніколи не вийдуть за межі свого пізнання, я б сказав свого побуту. Є ще багатіші і ше, над ними ше багатіші. Є сильно багаті люди, а є страшно багаті. Думки останніх ніяк не пересікаються з думками дуже бідних, бідних, нормальних і трохи багатших. Ніяк! Вони мислять по-іншому, у них інтереси зовсім інші.

Так от, що я хотів сказати. Середньостатистичний громадянин як правило думає тими категоріями, в середовищі яких він знаходиться, а середовище, в якому він знаходиться є те, яке сформовано надбагатіями.
    Середньостатистичний громадянин вірить у перемогу добра, вірить телевізору, газеті, радіо. Той, що обертає мільярдами, замовить вакцину проти вірусу, яка призупинить ріст населення і оком не моргне, при тому для середньостатистичної людини це нон-сенс. Адже всі кругом нього хочуть, щоб все було добре і світле, він вірить, що йому платять більше, бо він того вартує, а для багатого то більше є насмішка і він витисне з нього в сотні раз більше. Люди - сировина. І ото: "та він таке не міг зробити" є звичайний міраж, уява середньо статистичної людини. Людина вірить у світле.

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Пані Олю! Ось тупі американці чи не тупі, але як можна радіти смерті Бін Ладена, ніби команда США виграла чемпіонат світу з якогось виду спорту.

Бачила кадри, як радіють американці. Чому вони радіють? Я вже закриваю очі на моральность , але Бін Ладен - це просто один з терористів. А таких терористів - ще дуже багато.

Убили Бін Ладена, так з'явиться який-небудь новий Мухаммед Аль-Бородатен.

А вони так радіють, немов взагалі ніколи в усьому світі терактів більше не буде, і в літаках можна буде літати з шампунями в ручній поклажі, і не проходити ретельний огляд речей...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вам поясню чому.

У світлі того, що я написав.

Думаю, що повстало питання: як повеселити націю, як ввести впевненість у ряди середньостатистичного американця в американське справедлмве правосуддя, як піднести дух? як піднести рейтиг Обамі?

Придумали! Знайшли і вбили Бен Ладена. Звичайно, з розвідкою, яка є в США, можна б було його не вбивати, а піймати, а впіймали б - могли б витягнути багато безцінної інформації у боротьбі з тероризмом. А так... вбили і всі задоволені. То була гра на публіку, на середньостатистичного американця. І ефект хороший і кінці в воду.

• Подобається Подобається x 5
  9. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А у нас так радовались полёту Гагарина,подвигу челюскинцев...

Для меня было бы дико,если бы толпы москвичей вышли плясать как по поводу уничтожения Басаева,равно как и по поводу Бен Ладена.
    Кстати,сегодня мелькнуло сообщение,что Обама со товарищи наблюдал всю операцию онлайн благодаря камере на шлеме одного из "морских котиков".Если это так,то это вообще дикость

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Уже фотка облетела Интернет (похоже, конечно, на фейк):

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. серега-очкарик

А на дисплеях CounterStrike ?

• Подобається Подобається x 3
  13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ага, наверное... Думаю, что это фотошоп. :pardon:

14. sani

sani Well-Known Member

а актор гравший Бін Ладена накінець то побрився

15. серега-очкарик

Вот интересно.А был ли суд,признавший вину Бен Ладена?Был ли приговор?Кроме того,сегодня власти США сообщили,что он вообще был безоружен.

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мі єго суділі по-законам ваєнного врємєні!:hi: :)))

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А Гамерика уже и с Пакистаном воюет? о_О

18. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

:good:
    А боротьба з тероризмом,яка не закінчиться ,ще довго.то...та хіба то справа лише г'Америки!То...то такий мячик,який копає кожен в потрібний для себе момент ,хто бачить в тім сенс!
    Ось і Обама його й копнув!
    Я Вам мовлю,же він так-таки має добру голову! Кращу ніж Ющенко мав в нас! Бо коли всі навколо тільки й гадають,що б то таке придумати,жеби хлопу президентські в'язи скрутити,то йому що...та йому на думку також такі ж самі думки приходять!
    І получається що,Хто раніше встав,Той і штани вбрав!
    :)))

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Недавно фільм дивився гАмериканський, як вони Афганістан від талібів визволяють...
    Там солдати так щиро дивуються чого афганці їх не люблять...ну подумаєш випадково вбили 4 цивільних...вони ж не хотіли...ну корову дідові застрілили :mocking:..ну так тушонки ж дали за неї....;)

І чого ті дикі афганці не хочуть помагати будувати американцям дорогу на базу.....дикі люди одним словом)

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А єнтат таваріщ Пакистанський грамадянин?

Плюс ті союзники до самої до душі, 10 років казали американцям шукати Осаму в степах України, а самі його кормілі на ваєннай базє і сміялись, - ну как ми їх взулі?

А Американці також не ликом шиті, он правда трошки гальмують так як і наш прєзік, бо бідака мучився 16 годин перед тим як добро дати. Але мусульманська совість таки замучила, бо зразу сказав - ПОХОРОНІТЬ ЯК НАШ ЗАКОН ГЛАСИТЬ!!!

А він шо йолуп прос....ти можливість просидіти в Білій Хаті ще чотири роки? І та пісатєльніца його також його своїм «делікатним» тілом з тьощою на пару до сцєнки притиснули. Дєвкі сталі раздєватся, а Обамі нєкуда дєватся!

а де твій аватар? :)