Бін Ладена вбито. Правда чи брешуть?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Nevermind, 2 тра 2011.

1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну что тут скажешь...

• Подобається Подобається x 4
  2. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Має бути якась особа, яку можна звинувачувати у всіх гріхах...
    http://www.gazeta.ru/news/lenta/2011/05/02/n_1820757.shtml

• Подобається Подобається x 3
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

А мені здається, що то правда. Але це вбивство не як наслідок довгого шукання Бін Ладена, а просто запасний козир для Обами на перебрання на другий строк президенства, як багато тут дописувачів вже написали. :) Якби хотіли, вже давно би його зловили і знищили. Чекали підходящого моменту. При Бушові того робити було невигідно, бо треба було всякими силами дескридитувати республіканців і знову привести дєрьмократів до влади. А тепер ще треба закріпитися їм на другий строк. То ж ясно, як в білий день. "І к бабкє нє хаді!" :)

---------- Додано в 09:35 ---------- Попередній допис був написаний в 09:30 ----------

А українці такі гострі, такі гострі, шо просто страх!:wacko: Нащо зека до влади тоді привели? ;) Чи свого, Миху, не видно під носом... ;)

---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:35 ----------

Я не зрозуміла. Ви привели цю статтю, як доказ, чи щоби посміятися?

• Подобається Подобається x 6
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Думаю, що стаття, яку привів Сергій є дуже актуальною. Я навіть десь читав в відгуках на цю новину щось подібне - как, нєужєлі єщьо ктото в єта вєріт? Рускіє давно даказалі что твін таверс взорвалі самі амєріканци.
    Для нормальної людини бен Ладен був терористом номер один і на його руках кров тисяч невинних людей. Як би ми до Обами не відносились але він сказав правду - justice has been done.

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ось ще новина:

http://www.unian.net/ukr/news/news-433918.html

Тобто його все-таки не спалили і попіл розвіяли над морем, а саме тіло відправили в море. Тобто Аравійське море все одно може стати місцем паломництва мусульман у водолазних скафандрах до тіла Бін Ладена. :crazy:

• Подобається Подобається x 5
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цікаво кому дали 25 "лимонів" за Ладена? :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Понимаете, Сережа, версий можно напридумать еще больше, например, что Бин Ладен - это был актер, которому надоело играть "роль", его "убили", а сам он сейчас спокойно отдыхает где-нибудь на Сейшельских островах после пластической операции.

Почему сложно полностью согласиться с официальной американской версией, хотя она, конечно, имеет право на существование?

Во-первых, Усаму убили в самый нужный для Обамы момент.

Во-вторых, самым мутным в этой истории я считаю быстрое отправление тела в море акулам на съедение. Ну как-то не верится, что Бин Ладена, за которым столько охотились, не будут выставлять на всеобщее обозрение, или хотя бы проводить ДНК-экспертизу подольше.

Вот с Саддамом Хусейном все было понятно и прозрачно. Диктатора повесили, причем, засняли все это на видео. Жутко, конечно, но достоверно.

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

Ще десь читала версію, що його вбили на тиждень раніше, але не хотіли цієї новиною "затьмарювати" весілля британського принца Вільяма. :)

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вийшло, як подарунок на весілля.

9. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Думал, только и разговоров будет сегодня, что про Бен Ладена. Ан нет. Никто даже не заикнулся. Каждый день читаю в новостях: уничтожен один из лидеров бандитского подполья в Дагестане (Чечне, Ингушетии). Такое чувство, что там всё население - сплошные "лидеры". Привыкли люди. И Бен Ладен давно пофиг стал.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю що ці нагороди за голову ніколи нікому ще не виплатили, лапша це.

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ну, Бен Ладен - как-никак террорист № 1. Был.

Типа самый раскрученный. Самый распиаренный. :)

12. NorthWind

Вот это и лишнее. Не пиарить надо, а давить. Ибо такие гады и людьми зваться права не имеют.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не думаю, що це дві взаємовиключні речі.
    А те, що Бен був агентом ЦРУ - відома річ.

Я не вірю, що якась там групка людей організувала терор 11 числа у США. То просто казочки. При тій безпеці, що є у США, це просто нереально.

Був фільм про ці події. Виступали спеціалісти, які будували і знають кострукцію Близнюків. Будинок підівався, ак автозаправна станція...просто смішно.

Або... як терористичний літак міг втрафмти у Пентагон - сєрдце Родіни? То є просто смішно.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То вертоліт був лише.

15. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Я недавно згадувала, як на Красній площі приземлився літак. Тоді теж здавалось неймовірним, як таке могло трапитись. Можливо, тому що військові і розвідка самі себе заколисали власною могутністю

• Подобається Подобається x 8
  16. NorthWind

Так оно и есть. Военные его видели на радарах, но в панике не знали, что делать. Пока согласовывали с высшим руководством, он благополучно приземлился. Кто тогда мог в это поверить? Всё-таки думаю, что и американцы не верили 11 сентября...

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

У Пентагон врізався літак Боїнг 757-200 рейсу 77 American Airlines.

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

До речі, досі остаточно не доведено, що це саме Бен Ладен був організатором терактів 11 вересня.

• Подобається Подобається x 5
  18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Такі не спалили... а жаль :)))

Будуть показувати в тілівізорі за наказом Обами бо він в штани навалив. Злякався що мусульман абідєл, то покаже що церемонія була прафільна за законами мусульман - завинули в біле простирало і кинули в море.

Тепер в єнтам акіянє буде мусульманське риболовство - всі будуть риб виловлювати і збирати часточки бідного таваріща з черев ненаситних рибів.

• Подобається Подобається x 6
  19. Nevermind

Nevermind Просто персона

Це був би вже міжнародний скандал: як так, тіло Бен Ладена спалили не за мусульманськими звичаями....

Ще б 3-я світова війна почалася, яку б мусульманські країни оголосили США через те, що Бен Ладена поховали не так, як треба :crazy:

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Какой смех,упаси Боже!Просто привёл мнение достаточно авторитетного специалиста.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)