Бін Ладена вбито. Правда чи брешуть?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Nevermind, 2 тра 2011.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Е, нє. Ми ж про причини, а не наслідки.
    Не знаю.

• Подобається Подобається x 1
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Між іншим, Барак Обама отримав Нобелівську премію миру. А тепер радіє, що без суду і слідства вбили терориста № 1. Як-то це не зовсім гуманно з боку лауреата Нобелівської премії.

Діє злісними путінськими методами. Один-в-один, як Путін з кавказькими бойовиками.

Бін Ладена треба було захопити в полон, а потім вже судити, а не "знищувати".

Це, звичайно, якщо Бін Ладен взагалі існував і його дійсно вбито.

А то мені здається, що "вбивство Бін Ладена" - це промоакція для відведення очей від ситуації в Лівії, де авіаударами вбивають дітей.

• Подобається Подобається x 6
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так, я теж про причини. Якщо Обама займеться проблемами літака Суперджет і впровадженням відновлюваної енергетики, то в нього не залишиться часу плавати авіаносцем Джордж Буш біля Аравії ;)

Тоді усі проблеми зникнуть самі :)

Анекдот:

• Подобається Подобається x 2
  4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А какое он отношение,собственно,к этому имеет?

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ваши, Сережа, кстати, тоже радуются.

http://lenta.ru/news/2011/05/02/binladen2/

• Подобається Подобається x 3
  6. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А что,им плакать что ли надо?

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Могли б панахиду якусь організувати
    Обаму від церкви відлучити

---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:37 ----------

І ЄС щось мовчить
    це ж просто расизм якийсь і нетолерантність

8. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Погоджуюсь. У Обами серйозні проблеми з рейтингом і сертифікатом про народження. Терміново треба було щось придумати для відволікання уваги. Ніби вдалося, увесь світ говорить про це, про решту забули.
    До речі, Трамп скоріш за все правий, коли у своєму інтерв*ю говорить про невідповідність сертифікату про народження встановленому стандарту. Нема печатки, підпису. Як пишуть, Обама витратив величеньку суму грошей для "відбілення". Але судічи з бігаючих очей Обами кілька днів тому при відповіді на запитання про сертифікат - знає кицька чию сметану з*іла.

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Це вони видали все як - просто так. А щоб до нього добратись треба було провести дуже велику роботу і в першу чергу з тими пакистанцями які видають себе за «друзів» США. Скільки ж років вони його тримали під своїм крилом і не видавали, хоча прекрасно знали де він і що.

На мою думку військові давно чекали на добро щоб піти і затовчти того таваріща в тій хаті але того добра не було ані від пакистанців ані від голови держави США. А тут тому голові треба було обов’язково якусь козирну карту витягти бо діла його плохі а вибори на носі. Ось він і витяг пікового туза з рукава. Хоча думаю що трохи поспішив, бо якби витяг трохи пізніше то ще краще б зіграло на його користь.

Для мене ніякого його козирна карта не заставить мене повірити в те що він месія і спаситель, бо він самозакоханий клаповухий попка.

• Подобається Подобається x 4
  10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Плакать не надо.
    Но все равно не по-христиански радоваться смерти человека, кем бы он ни был.

• Подобається Подобається x 2
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну довготривалий суд нічого б не дав. Я не берусь голоситись на премію але вважаю що інакше не можливо було поступити в цьому випадку.

---------- Додано в 15:12 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

Будемо про це знати в наступні кілька днів як зроблять аналіз ДНК, хоча скептики завжди існували і існуватимусь, і не повірять ніяким дослідженням хто б їх не робив.

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ----------

вбивають дітей Кадафі. Он розбомбили його хату це був його син, і він загинув.

Але це не замилювання очей а навпаки показуха! Мол, Кадафі пасатрі як ми тебе можемо дістати.

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

Ну радіти за смерть то я також вважаю, що така поведінка не робить нас кращими за тих самих мусульман які танцювали 09/11 і святкували коли впали близнюки.

Нажаль, ми люди і в нас нема досконалості яка притаманна Богу і багато з нас два рази подумає перед тим як підставити ліву щоку, за удар по-правій. Я не кажу що це правильно але просто вказую на те що ми далекі від того які б мали бути.

12. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А Ви троха почекайте...почекайте,щоб побачити,що Обама йдучи в розріз з корумпованою системою США Цей Факт від Трампа про сфальсифікований сертіфікат Ще...ще візьме на озброєння собі.
    І-і-і...піде-поїде,коли Президент подасть петицію в Верховний Суд про опорочення і наклеп на Вищу Посадову Особу США,зі всіма звідси виходячими послєдствіями,як росіяни люблять повторювати! Ну і опісля рішення суду (а адвокати,юристи там в нього також міцні,як і в Кучми на Україні від США) :)...ну і а ля sovieticus nationalisation all property пана Трампа ,на початок...!А далі той шлях конфіскації,яким він (Обама) йде приблизно,як Лєнін в Октябрє...
    А бен Ладен...він шо дядя йому,щоб плакать? Та й де труп,де хвотографії,де бабки,то биш його мульйони...
    Е-е-х...Та 9 мая в нас,то дитяча гра з тим,шо Обама ще встругне!
    А таки встругне! А зобачите! :)))

http://news.rambler.ru/9776992/

[​IMG][​IMG]

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Було б як із Хусейном. Судили, засудили до смертної кари, повісили. Зате все було прозоро і весь світ знає, що Хусейн помер.

А про Бін Ладена після такого швиденького "знищення " ще 100 років народ буде сперечатися, чи вбили Бін Ладена, чи він досі десь переховується в горах Пакистанщини.

---------- Додано в 17:25 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

Так вони вже зробили аналіз ДНК, а тіло відправили в море на поживу акулам.

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Гарантовано!

Мене дивують люди які захоплюються Трампом. о_О То ж УЖОС!!! :bad: Не тільки на вигляд а й зі всіма його банкрутствами і жінками. А як він матюкається... і всі з того тішаться. Той Трамп то троянський кінь!!!

---------- Додано в 15:27 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

Ні... тіло вони спалили а порох розвіяли над морем. Якби тіло вкинули в океан то його собратья б виловили і замуміювали як онто деякі собраття зробили з вождем революції.
    Тому власне спалили.

А аналіз ДНК за 24 години повести неможливо. Це займає часу, то вони зробили попередній а зараз роблять детальний.

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

Ні не було б. Тут зовсім інша справа. Хусейна хотіли усунути певні кола в арабському світі а он Бен Ладен їм був потрібен. Нехай напів живий, але потрібен. Тому його так довго і не видавали і ховали в Пакістані.

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

Гарантовано! Ось ви підтримуєте цю теорію ;)

• Подобається Подобається x 8
  15. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Не щастить Штатам з президентами після Клінтона. Ірак, Афганістан, Лівія. Треба було Бушу і Обамі знайти собі по Моніці і світ мав би чистий спокій.
    Взагалі, таке швидке захоронення у морі (якщо це правда) наводить не однозначні думки про fake. Якщо вийде на яв, що це підстава, то це принесе Обамі більше шкоди ніж користі. Між іншим, люди на багатьох міжнародних інтернет форумах досить скептично ставляться до цієі "топ новини".

16. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

То правда!Ну хто...хто ріже Курку,яка Золоті Яйця несе!:preved:

• Подобається Подобається x 1
  17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Так а як же не скептично ставитися, якщо і до цього час від часу з'являлася інформація, що вбили бін Ладена? :pardon:

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

Ну нехай спалили і розвіяли над Аравійським морем , але що буде, якщо виявиться за аналізом ДНК, що це був не Бін Ладен?

З ким взагалі це ДНК вони будуть порівнювати? У них були точні зразки ДНК Бін Ладена ще до цього? :pardon:

• Подобається Подобається x 5
  18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Не вийде!

Я вже писала вище воно для нас бідних смертних представлено як - трах тібі дох тібі дох! А по суті це велика і довготривала праця і перемовини з воєнними Пакістану, бо вони ту людину охороняли і прекрасно знали де він і що. Тільки тому що нам не подають всіх деталей не означає що все було зроблено з бухти барахти. Не вірю я в це! В армії такі речі не робляться лише тому що Обамина йому не дала і він вирішив що нині дасть розпорядження забити Бен Ладена.

Аналізуємо! Клаповухий друг сам нічого не вирішує! До сьогодні я ще не бачила ні одного рішення яке б він прийняв самостійно. Як не його кобіта на нього тисне, то якась інша женшина. А як він тьощу всюди за собою волоче, ви бачили що Буш чи Рейган своїх тещ селили б Білу хату?

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

А нічого не буде. Скажуть - упс, не того підсунули. Але я сумніваюсь що таке буде.

А попередні ДНК були і є, адже у Бен Ладена є діти, брати і сестри.

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

Не встигне :))) Той оголосить себе банкрутом до того часу :haha:

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

Найцікавіше - що вбивство Бін Ладена нічого не змінює.

Все одно, як були ці терористи, так і будуть.

Ну нехай не Бін Ладен, а який-небудь інший бородатий бармалей - лідер терористів, але з'явиться...

І на нього знову почнеться полювання.

• Подобається Подобається x 7
  20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

О власне!

Он подивилась відео тих ликуючих що Обаму, ой Осаму вбили. Та то все діти-студенти (не хочу нікого образити), вони навіть не розуміюtь з чого тішаться. Нажаль. Мені такі радості не подобаються.

• Подобається Подобається x 9
а де твій аватар? :)