Більшовицька імперія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Прокіп, 10 кві 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я й бачу, що в Україні Абдуракманів багато розвелося, їм би потриндіти в -неті та почитати К. Дойля. Результат - дивися навколо в житті.

2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

а що ти зробив для країни сьогодні??

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Даю посилання - моя голова.

---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

Замінив поршневі кільця в своєму авто, щоб екологію краще зберігати та менше платити москалям за бензин.

• Подобається Подобається x 1
  4. Locke

Locke невиправний реаліст

Деколи дійсно корисніше почитати Конан Дойля. Ви хоча би потрудилися вказати автора статті, а то просто писанині ніхто вже не вірить, совєтські часи закінчилися.

Якби прочитання того дало позитивний результат, то сам би прочитав 5 разів перед сном і друзів агітував.
    Тепер писати всі гаразд, і владу на форумах критикувати всі гаразд. Ми всі давно знаємо про це і агітувати про це не треба вже здається нікого. А от коли проходять заходи акції "Вставай, Україно", то чомусь всі найзавзятіші або сидять в той час на форумах, або в далеких ГАмериках і ностальгують. Правою друкую, а лівою ностальгую. :haha:
    А як вийти на вулиці - то нІкому.

• Подобається Подобається x 2
  5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Читай попереднє.

Ти поряд зі мною був, коли я протестував проти вводу військ в Прагу-68, Кабул-79? А може був на страйку поряд зі мною на КрАЗі на початку 60-х?

6. Locke

Прошу мені не тикати, я з вами свиней не пас.

Проти призову в Афган протестував, і в вісімдесяті роки на перших мітингах у Львові був, коли розганяли гумовими палицями і вівчарками, і листівки ночами розклеював за незалежну Україну, і в дні початку путчу виселяв один з львівських райкомів партії і чіпляв на даху будівлі райкому синьо-жовтий прапор, і мене комуняки обіцяли розстріляти одним з найперших.

А на от протесті Прага-68 дійсно не був, і хамом таким як ви також ніколи не був.

Останнє редагування: 11 кві 2013
  7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пан живе по москальському "табелю про ранги"? Повторюю в черговий раз - в автентичній слов'янській культурі хлоп навіть до князя чи гетьмана звертався на "ти".

З висновку царського цензора після прочитання поеми "Сон" (У всякого своя доля...).

Пане, я відкрию велику таємницю. В варварській Російській імперії комуняки (Плєханова) зникли ще під час 2 з'їзду РСДРП, їх місце зайняли сурогатні більшовики. То пан героєм був, походивши на трупові КПСС.

8. Locke

Принаймі за правилами хорошого тону і правилами спілкування на форумі.

То пан живе за москальсько-комуністичними правилами, де кожен до незнайомого тикав і називав друг, товарищь і брат.

Інтелігентні люди в жодному разі ніколи не дозволяли собі звертатися на "Ти", до незнайомої людини, тим більше невідомо якого віку. Але кому я це оповідаю, Вас це не стосується.

Ні, героєм себе не вважаю, бо робив свою справу, як кожен свідомий громадянин в цей час.
    Чи не Ви перший почали рвати на собі тєльняжку, вихваляючись своїми подвигами?

• Подобається Подобається x 3
  9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

правила хорошого тону варто вчитися хоча би в англо-саксів, а правила спілкування на форумі зварганили вихованці культури "рашен".

А що таке "інтелегентна людина"? Що про неї трактує Британська енциклопедія? Повторюю в черговий раз для малоосвічених людей - феодальні "ви" до однієї особи заніс на наші землі невіглас Пьотр І в той час, коли цивілізовані народи вже майстрували "біллі про права" з їх "рівністю та свободою", згідно яких простий англієць звертається до своє королеви на "ти". В тій, більш цивілізованій культурі, трошки інша етика взаємовідносин між людьми, тому й ціна людського життя там набагато вища.

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Черговий прокопівський срач.

Тему зачинено.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)