Відповідь: більше, ніж суперечка З чоловіком взагалі не сварюсь, напевне тому що він не конфліктний Бо коли я починаю кипіти він на провокації не піддається і відмовчується. Коли в нього поганий настрій, мені якось розуму вистачає не напрошуватись на сварку. За майже 5 років спільного життя порядної сварки не було, хіба суперечки часом, головним чином через різні погляди на процес виховання дитини.
Відповідь: більше, ніж суперечка А в нас в основному якщо і сваримось-то лише через спиртне...Ну не вміє мій чоловік пити:8: ,якщо вчасно поїдемо додому,то все ще якось обійдеться,вложу спати і все...А якщо засидимося в гостях,то він забуває,що є межі в його організму:babruysk: ...А потім все це дошліфовує пивом... От тоді я зла як вовчисько і хочеться не тільки сваритись а і понамилювати боки:babruysk: :babruysk: :babruysk: Благо,він не буйний і не дасть здачі,а то бувають кадри... Додано через 2 хвилини Р.S.:Добре,що п'є рідко,тільки по святам,то і не сваримось
Відповідь: більше, ніж суперечка Сварки, як на мене унікальна зброя винищення нервів, принижування гідності, проте і в деяких випадках - вирішення стосунків. Проте останнє відбувається вельми рідко. Кожен вважає, що це ВІН правий, має рацію. ДРУГИЙ не може з цим змиритися.Виходить повний каламбур.:8: Я по своїй натурі спокійна, в деякій мірі вразлива, тому завжди шукаю компроміс на словах, хоч емоції наче димлять через вуха, ніздрі і рот. У сварках людина отримує певного виду адреналін, тому не зразу відчуває свою нікчемність, особливо, якщо це стосується побуту. Ну а після.. починається певного роду спустошення, немає сил, наче увесь ти випарувався.. Для мене це наболіла тема. Відносини такі чомусь склались. Усі вперті, багато хочуть від інших, найближчих, при цьому нерозуміючи їхнє сприйняття суперечки. Хм, егоїсти.. Майже усі є в певній мірі егоїстами, а якщо не ними, то просто товстошкірими людьми, котрі знають свою і тільки свою правду. Вони не заглиблюються у філософію, навіть поверхневу і це робить їх нецікавими та занадто в собі впевненими. Оточуючих це відлякує і тому мало хто може зрозуміти їх. Як на мене усі сварки починаються із суперечки, а закінчуються відвертим і спеціальним непорозумінням. Думаю, що не всі зробляться відвертими "конфліктниками". Думаю, що залишаться люди в яких совість буде вище , ніж манія бути правими у всьому.
Відповідь: більше, ніж суперечка а я інколи шкодую що не вмію сваритись як "бабульки на базарі", бо деяким людям нормальними словами важко доходить