більше, ніж суперечка

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Гелена, 11 кві 2008.

1. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Відповідь: більше, ніж суперечка

З чоловіком взагалі не сварюсь, напевне тому що він не конфліктний :) :) Бо коли я починаю кипіти він на провокації не піддається і відмовчується. Коли в нього поганий настрій, мені якось розуму вистачає не напрошуватись на сварку. За майже 5 років спільного життя порядної сварки не було, хіба суперечки часом, головним чином через різні погляди на процес виховання дитини.

• Подобається Подобається x 9
  2. Натуся

Натуся Well-Known Member

А в нас в основному якщо і сваримось-то лише через спиртне...Ну не вміє мій чоловік пити:8: ,якщо вчасно поїдемо додому,то все ще якось обійдеться,вложу спати і все...А якщо засидимося в гостях,то він забуває,що є межі в його організму:babruysk: ...А потім все це дошліфовує пивом...:suicide: :suicide: :suicide: От тоді я зла як вовчисько і хочеться не тільки сваритись а і понамилювати боки:babruysk: :babruysk: :babruysk: Благо,він не буйний і не дасть здачі,а то бувають кадри...

Додано через 2 хвилини
    Р.S.:Добре,що п'є рідко,тільки по святам,то і не сваримось:)

• Подобається Подобається x 1
  3. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

Сварки, як на мене унікальна зброя винищення нервів, принижування гідності, проте і в деяких випадках - вирішення стосунків. Проте останнє відбувається вельми рідко. Кожен вважає, що це ВІН правий, має рацію. ДРУГИЙ не може з цим змиритися.Виходить повний каламбур.:8:
    Я по своїй натурі спокійна, в деякій мірі вразлива, тому завжди шукаю компроміс на словах, хоч емоції наче димлять через вуха, ніздрі і рот. ;) У сварках людина отримує певного виду адреналін, тому не зразу відчуває свою нікчемність, особливо, якщо це стосується побуту. Ну а після.. починається певного роду спустошення, немає сил, наче увесь ти випарувався..:suicide:
    Для мене це наболіла тема. Відносини такі чомусь склались. Усі вперті, багато хочуть від інших, найближчих, при цьому нерозуміючи їхнє сприйняття суперечки. Хм, егоїсти.. Майже усі є в певній мірі егоїстами, а якщо не ними, то просто товстошкірими людьми, котрі знають свою і тільки свою правду. Вони не заглиблюються у філософію, навіть поверхневу і це робить їх нецікавими та занадто в собі впевненими. Оточуючих це відлякує і тому мало хто може зрозуміти їх.
    Як на мене усі сварки починаються із суперечки, а закінчуються відвертим і спеціальним непорозумінням. Думаю, що не всі зробляться відвертими "конфліктниками". Думаю, що залишаться люди в яких совість буде вище , ніж манія бути правими у всьому.

• Подобається Подобається x 2
  4. tiana

tiana Well-Known Member

а я інколи шкодую що не вмію сваритись як "бабульки на базарі", бо деяким людям нормальними словами важко доходить

а де твій аватар? :)