Не моє - з просторів павутини. ******************* Справжній випадок: десь так років з шість тому в Празі на Винохрадах, в одному нічному клубі зчинилась веремія, бо туди гамузом поперли русо-туристо, мало не розтрощили вхід. І все через те, що адміністрація повісила красиву об'яву: "dívky zdarma". Довелось терміново вивішувати російською, що "Девушкам вход бесплатный".
Це було запитання пану Manur_у. Він посміявся з нього, знаючи напевне, що я стібаюсь. На Ваше ж питання я зразу відповів. Так що, ще раз don't mention. Звертайтесь іще.
А чо "Паріж", а не "Поріж"? Кацапка? /@manur, шось ваша шутка віддає трохи запашком від тотої недавньої промови хуйла /
Випадково натрапив на розмову. Не вникав, про шо там мова,але око зачепилося за таке І згадалася байда, ніби за Союзу кляті капіталісти дуже активно купляли львівські автонавантажувачі. А от коли львівяни в погрузчиках противовіс почали робити не з металу, а з бетону, то їх зразу ж перестали купляти. Може і ті горнографіческі спецпланшети так само такі витребувані, бо в них металу багато?
Обережно, нецензурна лексика. Лесь Подерв'янський У гамасєка Карпа Гарасимовича був дружбан старий актор Канделакі. Разом вони іноді устраївали в квартирі Карпа Гарасимовича невеличкий кордебалєт. Заканчівалось обично тим, шо сусіди визивали міліцію, тоді бляді і підараси тікали чорним ходом на горище, а Карпо Гарасимович і актор Канделакі сідали грати в шахмати і пити чайок, а мєнтам казали " Шо такоє?" і " Как ви смєєтє?". Мєнти чухали місця за ушами, і йшли нахуй, тому, що чорний хід був всігда забитий досками, санками, колясками для дітей і йолками, а піти подивитись на горише їм не хватало ума. Але один раз підарасу Пєті надоїло крутить дулі голубам на горищі і він почав кидати в них зажжонними сірниками. Ну і догрався, що спалив нахуй і горище і весь будинок, харашо, шо ніхто не згорів, бо проживающі встигли вибіжать, а бляді і підараси злізли по пожежній драбині, як обізяни. Тут канєшна єсть про шо подумати, бо погоріли і ті хто їбався і ті, хто стучав, но первиє по крайній мірі получили удовольствіє.