Білорусь!

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lambda, 3 гру 2016.

1. lambda

lambda Well-Known Member

в Мельбурні.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мельбурн - це цікаво.
    Якщо я спитаю, чому поїхали так далеко від милої вашому серцю Біларусі, - це не буде дуже нетактовно? Хоч знаю як мінімум чотирьох свої співробітників, які вже років 7-8 там.

• Подобається Подобається x 1
  3. Forpost

Forpost Стоїк

Off/Поц зміну здав,не мечіть перли /off

Tapatalk

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Не поспішайте запитувати. Пан Алесь-Олександр-Кирило-Андрій тут з нами якусь гру затіяв. Чоловік, за якого пан намагався видавати себе, не в Австралії.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. lambda

lambda Well-Known Member

У нас авантюрний характер і була можливість переїхати за професійною програмою. Австралія і Мельбурн нам подобаються. Ми часто путешствуем по Австралії.

Поставиш полатку на березі океану, навколо на сотні кілометрів нікого. Вранці прокидаєшся зі сходом сонця від шуму вітру і хвиль. Гарно.

Але Білорусь наймиліша і красива.

• Тупо Тупо x 1
  6. lambda

lambda Well-Known Member

Latana!

Навіщо мені вас обманювати? Запитайте модераторів або адміністратора - вони бачать в якій країні я перебуваю.

Хочете я сфотографую свій двір і будинок в яких ми живемо? У нас багато зелені і сонця. Тільки якесь у нас дивне спілкування.

Останнє редагування: 7 гру 2016
    • Тупо Тупо x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я зауважував, коли їхав приміським поїздом із Хотислава до Бреста, деякі пасажири цигани, особливо підсідавші на станції Малорита могли говорити українською, майже як цигани Закарпаття. Деякі білоруси говорили про незначні відмінності Берестейщини з іншими регіонами Білорусі, колись Галицько-Волинське Князівство мало північні межі Берестя ( сучасний Брест ) і Барановичі, Берестейська Унія - ніби підписана у Бресті, попри все - йти на Білорусь війною і щось у них відбирати ввжажаю неприпустимим.

8. Latana Royal

А я ж не знаю навіщо Вам те робити! Навіщо Ви викладаєте фотографії Кирила Атаманчика, литовського активіста білоруського походження, стверджуючи, що то Ви (хоч Вас ніхто за язика не тягнув). Австалійськи фото викладаєте з блогу молдавського емігранта, у профілі Іспанки підписуєтесь Олександром, а тут представляєтеся Алесем. :dntknw:
    Тому й спілкування дивне, що Ви поводитесь дивно і неприродньо :pardon:

Вкладення:

• Подобається Подобається x 2
  9. lambda

lambda Well-Known Member

Алесь - коротка версія Олександра в білоруському варіанті. Про фотографіях з блогу молдавського іммігранта я не знаю. Я викладаю відео і фотографії о Бiлорусi от різних авторів. Це не означає, що я їх автор. :)

Кирила я добре знаю. Похвально що ви його теж знаєте. :)

• Не подобається Не подобається x 1
  10. lambda

lambda Well-Known Member

Latana!

Я так не можу зрозуміти, в чому ви мене підозрюєте. Ми можемо поговорити і увідідеть одного на скайпі. Можу вам по телефону подзвонити. :)

11. Latana Royal

Дякую за похвалу, звичайно.
    Але, дозволю собі нагадати Вам, що репутація, то така річ: забрудниш - не відпереш

12. lambda

lambda Well-Known Member

Чим я забруднив свою репутацію? В вам запропонував спілкування по скайпу, щоб розвіяти всі ваші підозри.

13. Latana Royal

Надішліть в пп номер телефону і ім'я скайпу

14. Latana Royal

Тільки в приватні повідомленя, @lambda, а не в профіль, як Іспанці :)))

15. lambda

lambda Well-Known Member

Я погано володію форматом форуму. Мені приховувати нічого. :)

16. Latana Royal

Якщо натиснути на аватар користувача, відкриється віконце, де справа від фото буде напис-посилання "розпочати переписку". Натиснувши на нього Ви створюєте приватне повідомлення до цього користувача :)

17. lambda

lambda Well-Known Member

Дякуємо. :)

18. prius

prius Well-Known Member

Вони вже разом всі сидять і строчать

• Смішно Смішно x 1
  19. hrim

hrim Well-Known Member

Схід України.

ЗАСЕЛЕНИЕ ЮГО-ВОСТОКА БЕЛГОРОДСКОЙ ОБЛАСТИ В XVIII ВЕКЕ
    Алексей Андреевич Бережной
    Московский Государственный Университет им. М.В. Ломоносова

Интенсивное заселение юго-востока Белгородской области украинцами происходило во второй четверти XVIII века.
    Основание украинских слобод сопровождалось порой противодействием со стороны однодворцев.
    Украинские переселенцы в первые три года после основания слободы были освобождены от оброка, а также имели право беспошлинно заниматься винокурением. Кроме того, подданные черкасы могли свободно переходить от одного помещика к другому, в то время как на помещичьих великороссийских крестьян распространялось крепостное право.
    Для определения населенных пунктов, в которых жили предки основателей украинских слобод белгородского края, проанализируем фамилии слободских жителей, образованные от названий городов и рек. Подобный анализ географических фамилий жителей Великомихайловки Яблоновского уезда приводит к выводу об основании этой слободы выходцами из Слободской Украины [Бережной А.А. История Великомихайловки и Сидоровки (Белгородская область), 2001 http://www.history.bel.ru/sidorowka.htm].
    Отметим, что географические фамилии среди однодворцев встречаются еще реже, чем среди украинских казаков и крестьян.
    Например, для получения льгот русские крестьяне помещицы Исаковой в 1775 г. выдавали себя за украинцев, чем вызвали недовольство властей [РГАДА, ф. 405, оп. 1, 539 - 541 ед. хр.].
    Браки однодворцев с украинскими казаками были крайне редки, их численность не превышала 3 % от общего количества браков. Отсутствие межнациональных браков способствовало сохранению особенностей культуры, языка и быта как среди русских, так и среди украинцев белгородского края.
    Большинство населения всех трех юго-западных уездов Воронежского наместничества составляли украинцы
    ЗАКЛЮЧЕНИЕ
    Основание однодворческих сел и вольных украинских слобод на территории юго-востока современной Белгородской области относится к концу XVII - началу XVIII века. Помещичья колонизация края наиболее активно проходила во второй четверти XVIII века. Судя по анализу фамилий жителей слобод, большинство подданных малороссиян было выходцами из слободских полков.
    ЗАСЕЛЕНИЕ ЮГО-ВОСТОКА БЕЛГОРОДСКОЙ ОБЛАСТИ

• Інформативно Інформативно x 1
  20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Лукашенко одобрил присутствие в Беларуси "зеленых человечков"?

а де твій аватар? :)