Заломили руки и тащили по земле: в сеть попало видео жесткого задержания девочки-подростка в Беларуси
Вважаю, що може дійти до великої крові в Білорусі. Коли Раша встромила свого носа - це не йде до кращого, тільки до поганого.
я от не розумію... Лукашенко ж наче не зовсім тупий, 26 років на посаді - він і так вже увійшов в історію... Білорусі, ну хоча б допустити нормальні чесні вибори, оці всі демонстранти - це такі ж громадяни... може йому відступати нікуди, бо щось накоїв у минулому, а може хоче щоб опозиції влада дісталася дорожче... щоб узяли на себе більше відповідальності...
Не знаю всіх нюансів, але, якщо так, зараз ще може піти на своїх умовах, зберігши для себе недоторканість, пізніше може повторити долю Чаушеску і Каддафі.
Все набагато простіше. Лукашенко не хоче, щоби все, що він зберіг і примножив, не дісталось цим крикунам і скакунам, які просруть і розкрадуть все за пару років. Одне тішить, що якщо до влади в Білорусі прийдуть скакуни, ми піднімемся на передостаннє місце в Європі...
А чого всі так розпинаються? Лукашенко трохи приївся, але обравши опозицію, буде у Білорусі інший шлях розвитку? Не проросійські Бабарико чи Тихановська?
ну як це? фальсифікація виборів - це серйозний злочин!!! ---------------- якщо звичайний білорус вкраде мобільний телефон - їхня міліція його посадить на кілька років.... а крадіжка голосів - це зовсім не смішно... доступ до влади - це можливість розподіляти бюджет, інші ресурси... які належать народу... і ось частина народу бачить такі "вибори", розуміють, що в них крадуть майбутнє...
Я ніколи не був і зараз не схвалюю довічність Лукашенка. Але порівняння із майданом у нас та скиненням Януковича тут не доречне.
хіба я порівнював? а шо було в нас? проти фальсифікації виборів був перший майдан... його вдалося мирно розрулити... пощастило нам тоді... мабуть Парасюк був ще малий... --------------------------------------- чи пощастить білорусам мирно вийти з цієї ситуації - цього ніхто не знає... --------------------------------------- є ще один відносно мирний варіант - просто махнути на лукашенка рукою, не звертати на нього уваги, не платити податки, розбудовувати тіньову економіку... і гроші будуть в народу, і ніякої поліції на це не вистачить...
Мається на увазі Помаранчева революці? Якщо глибше, то стояли на кону прозахідний Ющенко і проросійський Янукович. Принагідно, чим не майдан "Революція на граніті"? Зараз, якраз роковини цієї події. В Білорусі не зауважував національно-визвольної боротьби, націоналістичних рухів, які були на території України. Якщо у когось більше історичних відомостей - виправте мене!
ви якось постійно з'їжжаєте... на політику... яка різниця, хто кандидати, і чого вони хочуть... скажіть просто: ви згодні, що фальсифікація виборів - це кримінальний злочин ?