Це куріння мало чисто символічний характер і не мало первісного значення. Курение возникло в гибнущих культурах Центральной Америки задолго до эпохи Колумбовых открытий как часть ритуалов поклонения языческим богам ацтеков, которым приносились, в числе даров еще и человеческие жертвы. http://www.usurt.ru/ru/data/index6.phtml?cat=5_2&id=6#data3
ага, а ми п"ємо заради здоров"я я думаю цим ви багатьох форумлян налякали от я п"ю дуже рідко, напиваюся взагалі дуже дуже рідко Стати алкоголіком, в прицнипі, я не маю нагоди. Але поведінка моя у стані алкогольного сп"яніння змінюється. На мордобой мене не тягне, але зміни таки є. Скажімо, я зазвичай стаю комунікабельніший, спершу відчуваю емоційне піднесення, покращується загальний тонус, потім чим далі в ліс, тим навпаки, фізичне виснаження, бажання влягтися спати (дехто навпаки, тягне на пригоди, в "двіженія"), тому не люблю довгих застіль, мене воно втомлює (виняток - на природі).
Хтось вживає для розкомплексування, а на мене воно навпаки діє. Стільки контролю за кожним своїм рухом та словом як після випитого - в тверезому житті нема Я так розумію - то тому, що не алкоголізм)) це добре. А з часом додалась сонливість. Так що тішуся життю я найкраще твереза.)
А в мене є один сусід-алкоголік (ну взагалі-то він не один,але про інших мови не буде бо вони безобідні...Про сморід в під'їзді промовчу,бо то діло життєве ),так от він постійно,повертаючись додому всі ті 5 поверхів до своєї квартири ричить як підстрелений вепр,потім між поверхами зупиняється і починає когось крити 9-и поверховим матом (хоча в той момент на сходовій клітці нікого...)...То би і все витрималось,але малеча лякається...А ще,якось будучи майже тверезим,він оголосив,що настане день коли він всіх нас підірве,включе в себе газ і піде,і хай всі дусяться...Найгірше те,що в тверезому стані-нормальна людина...:confused:,а ще те,що це батько моєї подруги...Вони з мамою і братом від нього в Італію втекли,бо горілкою давно захоплюється...:rus:...Але тверезим він буває 2 рази на рік...