біла гарячка...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем duncan, 7 жов 2008.

1. harmony

harmony Well-Known Member

Це куріння мало чисто символічний характер і не мало первісного значення.

Курение возникло в гибнущих культурах Центральной Америки задолго до эпохи Колумбовых открытий как часть ритуалов поклонения языческим богам ацтеков, которым приносились, в числе даров еще и человеческие жертвы.

http://www.usurt.ru/ru/data/index6.phtml?cat=5_2&id=6#data3

Останнє редагування: 8 жов 2008
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ага, а ми п"ємо заради здоров"я :)
    я думаю цим ви багатьох форумлян налякали :)

от я п"ю дуже рідко, напиваюся взагалі дуже дуже рідко :) Стати алкоголіком, в прицнипі, я не маю нагоди.

Але поведінка моя у стані алкогольного сп"яніння змінюється. На мордобой мене не тягне, але зміни таки є. Скажімо, я зазвичай стаю комунікабельніший, спершу відчуваю емоційне піднесення, покращується загальний тонус, потім чим далі в ліс, тим навпаки, фізичне виснаження, бажання влягтися спати (дехто навпаки, тягне на пригоди, в "двіженія"), тому не люблю довгих застіль, мене воно втомлює (виняток - на природі).

• Подобається Подобається x 6
  3. bora

bora Well-Known Member

Хтось вживає для розкомплексування, а на мене воно навпаки діє. Стільки контролю за кожним своїм рухом та словом як після випитого - в тверезому житті нема:) Я так розумію - то тому, що не алкоголізм)) це добре. А з часом додалась сонливість. Так що тішуся життю я найкраще твереза.)

• Подобається Подобається x 2
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:blush: а я люблю випити горівки під хорошу компанію та закуску.....
    пробиває на стьоб....... :cry:

• Подобається Подобається x 3
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

та сама фігня... вітаю в клубі латентних алкашів

• Подобається Подобається x 4
  6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

привіт, мартіні! :drinks::empathy:

• Подобається Подобається x 1
  7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

третього приймаєте?
    Я, і тверезим, люблю постібатися...

• Подобається Подобається x 4
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ми це помітили:)

9. Натуся

Натуся Well-Known Member

А в мене є один сусід-алкоголік (ну взагалі-то він не один,але про інших мови не буде бо вони безобідні...Про сморід в під'їзді промовчу,бо то діло життєве :bad::crazy: ),так от він постійно,повертаючись додому всі ті 5 поверхів до своєї квартири ричить як підстрелений вепр:ireful1:,потім між поверхами зупиняється і починає когось крити 9-и поверховим матом (хоча в той момент на сходовій клітці нікого...:scare:)...То би і все витрималось,але малеча лякається...А ще,якось будучи майже тверезим,він оголосив,що настане день коли він всіх нас підірве,включе в себе газ і піде,і хай всі дусяться...Найгірше те,що в тверезому стані-нормальна людина...:confused:,а ще те,що це батько моєї подруги...Вони з мамою і братом від нього в Італію втекли,бо горілкою давно захоплюється...:rus:...Але тверезим він буває 2 рази на рік...:suicide:

а де твій аватар? :)