Біль

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем ABDURAKHMAN, 23 чер 2010.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Або не знають, що це таке...

• Подобається Подобається x 1
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я думаю,що здогадуються..... інакше б тої болі не чинили іншим:cry:це вже-вампіризм, а проти тої "хвороби" тільки кіл,часник і срібне....ну шось там срібне...:)

• Подобається Подобається x 3
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Курю на балконі.
    Внизу йдуть діти...з квітами...
    Останній дзвінок.
    Біль.

• Подобається Подобається x 3
  4. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Я колись перевіряла почуття по ранках. :) Якщо перша ранкова думка "так" - значить так, якщо "не знаю" - значить сама себе накрутила.. :)

Дуже гарне спостереження. У казках недарма кажуть "ти зараз не думай нічого, лягай і поспи, а вранці..", "утро вечера мудренее" і т.д.
    Можливо, вранці внутрішній голос (інтуїція, т.і.) краще чутно, бо не "фонять" гормони, емоції, надмірне нервове напруження.

..я думаю прибирати кінцеві симптоми - не найкраще.. адже голова найчастіше болить, наприклад, від спазму судин. Спазм судин - через перенапруження (стрес, недосипання, якийсь психічний конфлікт який може навіть не усвідомлюватися, тривала напруга протягом дня і т.п.)
    Для інших органів - там ще інакше..
    тому відсторонюватися від болю - це варіант.. але чому б не спробувати знайти місце затиснення і спробувати розслабити той вузол який є першопричиною виникнення спазму.. тоді біль минеться - як минають наслідки першопричин.
    якось так.
    До речі, на принципі пошуку першопричин побудована і аюрведа. Правда, я мало про неї знаю.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну то в кого як...і ше залежно з ким пробудишся...часом дуже навіть фонять :)))

Найкраще почуття перевіряти після оргазму...якщо не хочеться поскоріше кудись втікти значить любоФФ :blush:

6. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

:girl_haha:
    ..точно певно казки складало мудре - але жіноцтво у віці.. ;)
    ок, стосовно гормонів -знімаємо. :)))

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

З власного досвіду можу сказати що з віком в жінок гормони фонять значно більше :)))

8. ovod

ovod Well-Known Member

на жаль чи на щастя майже немаю можливості потренуватися... на слабшому болі пробую і получається практично зразу... а сильніший практично ніколи не буває.. просто визначаю що зараз буде поганий стан і уникаю його... хоча деколи свідомо допускаю, але до кінця все-одно не доходжу...
    а сильних фізичних болей в мене немає...

я десь тут чи там писав, що "розслаблення" знімає біль, а причину доводиться додатково шукати...і змінювати стан ще "там"...
    про аюрведи не чув... тре почитати)))

• Подобається Подобається x 2
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Судоми...спазми.
    Вже років з 4.
    Я то так назвав,бо таке враження,як-от в воді ногу ловить корч.
    Але в мене грудна клітка.
    Ззаду,спереду,зверху,зсередини.
    В очах темніє,не дає дихнути,кожне клітинку,кожен м"язик,ніби пропускають через м"ясорубку.
    Таке триває 5-10 хвилин,після того шкіра...і вся верхня частина,як попечена.
    Часом може тижнями не тривожити,часом по кілкадесять разів на добу.
    А коли підключається нирка...і то на фоні безперервного душевного болю і моєї дійсності...
    А Зоряна відійти не дасть.
    Раніше я думав,що найстрашніше,що в мене було - то ниркові судоми.
    Але то...мабуть сильніше.
    Та й во так.
    Намагаюсь то перетерпіти без стогонів...не завжди вдається.
    Дохтури розводять руками...в Польщі кажуть - нєрвіца.

• Подобається Подобається x 2
  10. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Дивно... чого це вони руками розводять - хіба провели обстеження і не виявили відхилень у роботі серця. Я не лікар, але ці симптоми одразу мені виалися "знайомими":

Следующие признаки дополняют клиническую характеристику стенокардии, но их отсутствие не исключает этот диагноз: 1) локализация боли за грудиной (наиболее типична!), редко — в области шеи, в нижней челюсти и зубах, в руках, в надплечье и лопатке (чаще слева), в области сердца; 2) характер боли— давящий, сжимающий, реже —жгучий (подобно изжоге) или ощущение инородного тела в груди (иногда больной может испытывать не болевое, а тягостное ощущение за грудиной и тогда он отрицает наличие собственно боли); 3) одновременные с приступом повышения АД, бледность покровов, испарина, колебания частоты пульса, появление экстрасистол. Все это характеризует стенокардию напряжения. Тщательность врачебного расспроса определяет своевременность и правильность диагностики болезни. Следует иметь в виду, что нередко больной, испытывая типичные для стенокардии ощущения, не сообщает о них врачу как о «не относящихся к сердцу», или, напротив, фиксирует внимание на диагностически второстепенных ощущениях «в области сердца».
    Стенокардия покоя в отличие от стенокардии напряжения возникает вне связи с физическим усилием, чаще по ночам, но в остальном сохраняет все черты тяжелого приступа грудной жабы и нередко сопровождается ощущением нехватки воздуха, удушьем.
    http://www.blackpantera.ru/useful/health/sickness/5957/

p.s. Ромку, хочеться чи ні, а треба би Вам знижувати міцність кави.. мусите дбати про "справність механізмів" - бо ж на них треба їхати буде не тільки нині, а й завтра.. мусите берегтися хоч трошки...

а де твій аватар? :)