Бійня в Мукачевому

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем manur, 11 лип 2015.

1. Barmaleykin

Barmaleykin За єдину Україну.

Каким образом они могли его не выпустить?
    Тоже сомневаюсь что снимут.

2. prius

prius Well-Known Member

Заборона на виїзд,як свідку в кримінальній справі

3. Barmaleykin

Вот этих ваших родственников я могу понять, они уезжали из российской империи.
    У меня родственники тоже живут в США, были угнаны немцами на работы и освобождены американцами, не захотели возвращаться в красную Украину, тем более на Волыни многих из нашего семейства пересажали, мой отец попал в Харьков потому что родители сидели за связь с УПА, а вот тех кто уехал, когда у Украины появился шанс вырваться из под гнета Кремля, я скажем так не приветствую.

Жалею что погиб Черновол, возможно что был бы другой путь у страны.

4. Barmaleykin

Свидетелям не запрещают передвижение, а уж депутату....

5. prius

prius Well-Known Member

Його вбили,за нього крім західної України ніхто більше не голосовав

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Із Австрії прошу пана.
    Якщо це камінь в мій город то я виїхав до того. Окрім того мою сім'ю практично знищили.
    Щодо вашого відношення на загал. Вам із ним жити. З України за час незалежності виїхали мільйони осіб. Це дуже велика проблема для вас же. В цьому світі все пов'язано і має тенденцію повертатись.
    Його вбили. Ілларіонов вважає що це було початком війни з Росією. Може і так.

• Тупо Тупо x 1
  7. Barmaleykin

Это и ежу понятно.
    Хотя поляки проводили экспертизу и подтвердили версию несчастного случая.

8. Barmaleykin

Не верю Илларионову, особенно когда он стал комментировать и высказываться за события в Крыму и на Востоке.

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це не питання віри. Радше коли конфлікт став неминучим. Я сам не можу з впевненістю сказати. Але задовго до початку війни.

• Тупо Тупо x 1
  10. Barmaleykin

Вы не поняли, я ему не верю потому что не раз, анализируя его выступления и высказывания, находил в них подвох.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я мав на увазі не самого Ілларіонова а те коли конфлікт став неминучим.
    Щодо Ілларіонова він мені більш цікавий не аналізом а ідеями. Але і його аналіз деколи є цікавим. Я ніколи не сприймаю все як цілість радше окремі думки вважаю як щось близьке до правди або принаймні вони можуть бути поштовхом до роздумів. Щодо суто політичного навантаження воно мене мало цікавить у його випадку. Він не є діючим політиком тому воно не так важливо.

• Тупо Тупо x 1
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Там з самого початку не проводилось належним способом і гальмувалось слідство. Сама "аварія" була надто неправдоподібною. Було надто багато брехні. Це продовжується і сьогодні.
    http://www.depo.ua/ukr/politics/ti-...movnikiv-vbivstva-v-yacheslava-25032015121000

• Тупо Тупо x 1
  13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Це апріорі не могло статися бо симпатії Східної України завжди були на боці комуняк. Я більш ніж впевнений - якби в 1991 році президентом став Чорновол чи Горинь чи Лукяненко, Україна б пішла шляхом Польщі, Чехії чи в найгіршому варіанті Румунії чи Болгарії.
    Східна Україна вибрала секретаря ідеології КПСС Кравчука. Чому? Не наїлися комунізму? Не думаю. Просто Східна Україна на генному рівні ненавидить все українське а особливо Західну Україну. І тому вони проголосували за Кравчука (раніше за комуняк до парламенту), як за менше зло. Бо як казала якась героїня художнього твору, "луччє біть ізнасіліваной чєм українізірованной". На жаль, це менталітет Східної України...

• Подобається Подобається x 1
  14. Barmaleykin

Поинтересуйтесь выборами 1999 года, Кучма получал свыше 90% голосов в Западной Украине, в два раза больше чем на востоке, хотя в 1994 было наоборот.

Регионы, поддержавшие Леонида Кучму

(в скобках даны % голосов, полученных Леонидом Кучмой во втором туре на выборах в 1994)

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Barmaleykin

Черновил в 1991 году получил поддержку только в 3 областях(Ивано-Франковск, Тернополь и Львов), так что кивать только на Восточную Украину не стоит.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Отже, давайте пригадаймо хто був опонент. Таким чином, за кого проголосувала Харківська область? Правильно, за Пєтю-губошльопа.
    Звичайно, на заході боялись, щоб той ідіот, на 100% ставленик Росії не прийшов до влади.

• Подобається Подобається x 2
  17. Barmaleykin

Есть тут ужгородцы, это правда или Москаль врет?

Председатель Закарпатской ОГА Геннадий Москаль поражен состоянием улиц Ужгорода.

Меня поразило состояние, в котором сейчас Ужгород. Когда-то опрятный и уютный город превращается в свалку, даже территория вокруг ОГА поросла бурьяном и заброшена пластиковыми отходами. Когда иду пешком на работу, создается впечатление, что находишься в каком-то депрессивном райцентре, а не главном городе Закарпатья, который должен привлекать туристов,
    — объяснил Москаль, информирует еizvestia.com.

По его словам, коммунальные службы вместе с руководством Ужгорода забыли о своих прямых обязанностях.

В связи с этим Москаль организовал сегодня, 25 июля, субботник в городе, «чтобы привлечь внимание всех горожан — в такой грязи жить нельзя, следует вернуть Ужгороду имидж одного из самых привлекательных городов Украины». Он отметил, что сам примет участие в уборке города.

Читать полностью на http://news.eizvestia.com/news_politics/full/824-uzhgorod-prevrashhaetsya-v-svalku-moskal

18. muravey

muravey Well-Known Member

я не ужгородец, но Москаль частично прав. Был там в конце апреля.

19. Barmaleykin

Спасибо.

20. Hase

Hase зайчик

З цього видно, що у нього свої особисті інтереси. Він використовує, як ПС, так і тітушок у вигляді боксерскої груші, щоб самому вижити. Балога такий ще фрукт, який починаючи від Кучми до зараз має владу на Закарпатті. До речі вже давно були версії, що саме Балога являється заворушинком Русинського сепаратизму на Зарарпатті і саме, щоб залишитися при владі.
    Невже ПС про це нічого не чув, не знав??? Наївні???

а де твій аватар? :)