Бійня в Мукачевому

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем manur, 11 лип 2015.

1. Barmaleykin

Barmaleykin За єдину Україну.

Поменять это одно, а иметь два, это другое. Американское приняли?

• Тупо Тупо x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Кацапська нагла рожа с Лєнінґрада не буде комусь вказувати з ким розмовляти а з ким ні.

• Тупо Тупо x 2
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви за своїм російським підданством краще слідкуйте. Бо в Лугандон зашлють.

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. prius

prius Well-Known Member

Тепер передивітся всі теми,ніколи українці не назвуть виїхавших за кордон зрадниками,це преоргатива кацапів

• Подобається Подобається x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Я ж вам відповів я громадянин України?що не ясно?

• Подобається Подобається x 1
  6. Barmaleykin

Обязательно.

7. prius

prius Well-Known Member

О свинарь джекі появився,давно не було,певно газда в стайні закривав,а тепер випустив погуляти

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та не тільки українці а люди на загал. Але кацап людиною не є. Воно ніколи з дерева не злізло.

• Тупо Тупо x 2
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

шО?? Свинарь приусько говорити навчився? Новина.

• Тупо Тупо x 2
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не смішіть. Тоді я індієць племені Сіу. Скажу вам одну істину. Англійці живуть по всьому світу. Мабуть нема ні одної країни, де б не жили англійці. І не має значення, яке в них громадянство - вони англійці! Скажіть англійцю, який проживає, скажімо, в Малайзії, що він не англієць. То так дістанете, що довго будете відходити. Я, наприклад, громадянином України ніколи не був. Але я від того не менший українецьніж, скажімо, Мих. Мій рід з діда прадіда жив в Україні. Працював в Україні. Воював в Україні. (Мій батько з самого початку воювапв в УПА. Замітьте, воював проти ваших братів, а наших окупантів). Я розмовляю українською вільно. А бути громадянином в Україні, яка поки що українською державою не є - це не дуже великий привілей. А щодо вашого "українства", то це вже не смішно. Прожив все життя в Україні і двох слів українською не звяже. Українець...

Останнє редагування: 25 лип 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Barmaleykin

Неоднозначно, в свое время из Украины сбежало много коммуняк. Для меня лично нет разницы куда и кто подался в поисках лучшей жизни, хоть в США, хоть в Рашку, но Украину они покинули.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Свинар зі смереки знову зліз. Еволюція!

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він ще не зліз. Хоч і в Чикаго, але Вася поїхав з села та село з Васі не поїхало. Емігрантам ніц не помагає, ні Лондон, ні Чикаго. Може в зоопарку живе зі своїми друзями.

• Тупо Тупо x 1
  14. Barmaleykin

Побачемо як ваши онуки будуть розмовляти українською.
    Мои сини вже вільно володіють мовою, онуки теж будуть володіти, я маю дуже мало практичного спілкування українською, бо усі розмовляють переважно на російскій. Так шо не треба, мову я знаю, але не так спритно спілкуюсь як Ви.
    Хоч англійці, хоч китайці, але в Малайзії він буде малазійцем англійского походження, як що в нього малазійське громадянство.

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я чув там зараз проблеми в зоопарку. Співчуваю.

• Тупо Тупо x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я теж. В емігрантів важке життя. Нерви ні к чорту.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Barmaleykin

Ланьо бежал из Украины через юго-западную границу, — СБУ
    Народный депутат Михаил Ланьо бежал из Украины через границу по линии юго-западного направления. Об этом в эфире «5 канала» заявил советник главы Службы безопасности Украины Юрий Тандит, информирует еizvestia.com.

«Ни одна из служб, которые могли бы противодействовать ему в том, чтобы он покинул или не покинул территорию Украины, не может ничего сделать, потому что он имеет неприкосновенность как народный депутат. Дела относительно него открыты, кажется, Генеральной прокуратурой. Им занимаются активно. Пересечение границы было по линии юго-западного направления, никто из нас не мог противодействовать этому», — отметил Ю. Тандит.
    Читать полностью на http://news.eizvestia.com/news_poli...-iz-ukrainy-cherez-yugo-zapadnuyu-granicu-sbu

Снимать нужно неприкосновенность, обязательно снимать.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В багатьох розмовляють якщо говорити про стару еміґрацію. Деякі без акценту хоч це рідкість. Ось вже російськомовні еміґранти навряд чи зможуть навчити своїх дітей української. В чужій країні це набагато тяжче.
    Навіть ті із моєї родини що мій прадід вивіз 1870-1910 як хто. Зі старшого покоління яке народилось в першій половині 20 зазвичай знають. Молодші в залежності від гілки. І навіть в одній сім'ї деякі знають мову досить добре а деякі недуже.
    Питання етнічної належності не зв'язане з мовою. Зі мною колись вчилась кобіта наполовину таїландка наполовину українка. Зовнішньо вона українку не нагадувала і з мови знала кілька слів але етнічно вона себе відчувала принаймні частково українкою. Такі речі залишаються в багатьох поколіннях. Деколи століттями. Чому тяжко сказати.

Останнє редагування: 25 лип 2015
    • Тупо Тупо x 1
  19. prius

prius Well-Known Member

Його не мали права арештовувати,але його могли не випускати,не вірю що злодії знімуть з себе недоторканість

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Радий принаймні що Ви нарешті заспокоїлись. Нервові клітини не відновлюються.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)