Бійня в Мукачевому

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем manur, 11 лип 2015.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А Вам яка різниця в Лєнінґрадє?

• Тупо Тупо x 1
  2. Barmaleykin

Barmaleykin За єдину Україну.

Я в этом даже не сомневался, политруки они такие, все знают, все видели. У вас что слет троллей был?

3. Barmaleykin

Ой политрук, политрук, вы все еще живете в СССР, Ленинград давно у же стал Санкт-Петербургом.
    А вот с соображаловкой у вас не очень, что кстати не удивляет, можете спросить у модераторов, они знают откуда я.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Для Вас він навічно зветься Лєнінґрад
    Куплені ольґінські ІР вже давно не є секретом.
    Щось фантазія чи як це по-ватному "саабражалавка" у ольґінців не дуже. Вигадали бздуру і тішать себе до дуру.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Barmaleykin

Ой, а почему то именно Вы его так называете, понимаю, ностальгия.
    Это уже на уровне бреда, поинтересуйтесь у модераторов ЛФ. С больной фантазией стоит лечиться.
    Вы даже слово толком скопировать не можете.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Тупо Тупо x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Деколи Вам краще мовчати.
    Вам вже лікування не допоможе.
    Ніби я його копіював. Пишіть далі. Вам практика не завадить. Може переведуть в кращий відділ в Ольґіно.

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Barmaleykin

В советах политруков я как то не нуждаюсь.
    Вы такой знаток, все знаете про Ольгино, давно работаете?

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В стилі "сам дурак" це все що ви можете. Не переймайтесь скоро на "гастраном" час. Там і відпружитесь. Відберете солений огірок в сусіда, вмажете. І до ранку забудетесь. :)))

• Тупо Тупо x 2
  10. Barmaleykin

11. Hase

Hase зайчик

Балога зізнався, що фінансував закарпатський "Правий сектор"
    Народний депутат України Віктор Балога підтвердив, що фінансував представників закарпатського "Правого сектору".

Про це він заявив у четвер на прес-конференції в Києві, повідомляє "Укрінформ".

"Під час революції 2013 року в Києві я фінансував і Майдан. Я фінансував закарпатців, які тут були, в тому числі і представників "Правого сектору". А зараз, я скажу вам однозначно, "Правому сектору" як в Києві, так і закарпатському допомагав", - сказав він.

http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/23/7075441/

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Тупо Тупо x 1
  13. Barmaleykin

Коментуючи операцію силовиків на Закарпатті після подій у Мукачевому, Балога зауважив, що вважає її неефективною – з огляду на власний досвід. За його словами, коли він учора їхав із Закарпаття в Київ і проїжджав пост «Нижні ворота», в бік його машини ніхто із силовиків навіть не подивився: «Влада говорить про те, що там військові, Нацгвардія, податкова – весь купаж силового блоку. Та ніхто навіть не подивився в сторону моєї машини, везу я там якогось закарпатського сепаратиста на Київ чи не везу. Ніхто не каже, що відкрийте багажник. І така сама ситуація на всіх перевалах».

А если бы проверили, то кричал бы о дискриминации и превышении власти.

14. Barmaleykin

• Подобається Подобається x 1
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Останнє редагування: 23 лип 2015
    • Тупо Тупо x 1
  16. Hase

Hase зайчик

Вороне, ну Ви сама компетентність, "спору нєт".
    Америка ще не доросла, до нації, для цього потрібно тисячoліття. І поки вони ще не прошли, під назвою "американці" залишаються" "всі кому попало зі всього світу".
    Саме тому Ку-Клукс-Клан цілком расисtcька або сатанісtsька секта, яка під виглядом протестантів і хрестів, поширює ненависть і вбивства. Адже чорні такі самі "американці", як і білі, чи не так??? Так за яку націю боряться ці "націоналісти"???
    Та, клан Балоги ще не таке кричали і творили :)
    Пан Ворон, краще дослідіть, ХТО такий Балога??? І спитайтесь після того, чому патріоти ПС берутрь гроші від Ригіонала, який посилав тітушок і також їх оплачував під чaс Майдану, який організовував у Закарпатті протести проти мобілізації??? Так для кого і на кого працюють ПС???

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

То ви сі в пані в'Ольги з Бродів питайте'сі! Вона всьо юж знає про гАмерику! Вона юж справжня гАмериканка і знає ,які ті всі западенські наційоналісти зі Львова поганії,як і г"американськії куклукскланівці,котрії всіх хто не за гАмерику хочуть лупцювати і вішати,як бандеровці і правосеки заатра і тіко тому,щоб не дати свої фінанси і доляри слати десь до дідька,до Африки,на-варята...а чи то десь до Афганістану до-хулєри,а чи і до Ізраелю для мільонерів...тьфу-ти,для палестинців,во!

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я підтверджую свої слова доказами. Принаймні в таких речах які не дискусійні.
    Це ваше уявлення яке є хибним. Америка є старішою нацією від Німеччини. Приблизно на сотню років. Поцікавтесь коли Пруссія "об'єдналась" із іншими землями в Німеччину. Ви плутаєте етнос із нацією. Етнос це завжди складне питання і він не є однорідним. Всі нації складаються із різних етносів. Або на загал споріднених як у Німеччині або неспоріднених як у Франції або Італії. Формуванням націй в минулому відбувалось довкола короля. Пізніше по етнічному та юридичному принципу. Сьогодні принцип юридичний є загальноприйнятим. Хоч і є етнічні націоналістичні рухи як шотландський чи басків.
    Америка як нація є набагато старшою від української. Український етнос старший. Україна також мала державність яка була набагато старшою але була. Це не була безперервна державність і сучасній українській нації тільки 25 років. Вона все ще знаходиться під впливом старших радянських законів і державних традицій. Не українських а радянських.
    Щодо американського етносу то він формувався довкола "протестантської білої більшості". В США вже багато людей які намішані етнічно і вважають себе американським етносом. Навіть якщо він порівняно молодий тим не менш він існує.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

ККК це не секта а політичний а в деякі часи і військовий рух ультра-правого характеру. Політично він в деякі часи мав сильний вплив через політиків які його приховано підтримували. 1 і 2 клан були дуже потужні особливо на півдні. 1 клан здебільше діяв порушуючи закони які південь не вважав справедливими. 2 клан в пік мав коло 6 мільйонів членів і діяв на півночі також. Проти юдеїв та католиків окрім негрів.

ККК починаючи від 2 клану боролись за Америку без юдеїв, негрів і католиків. Або сеґреґація із ними. Тобто різні раси живуть окремо. Це їхні політичні вимоги. Протестантська реліґія завжди була основою так же як і біла раса. Це ультраправа расистська орґанізація. Але різниця наприклад між ними і демократами в минулому в тому що демократи дотримувались законів. Сеґреґація на півдні наприклад була законною хоч і расистською. А от ККК любив вішати всіх хто їм не подобається цілком беззаконно. Це включало і білих протестантів-республіканців або тих що підтримували скасування рабства в часи 1 клану. 2 клан був більш політичним рухом але і він застосовував методи залякування і вбивства. 3-тій клан не є таким багаточисельним але нагадує 2 клан. Через терор. Хоч останнім часом вони були більш політичним рухом але там завжди щось може відбутись. Якихось відомих убивств скоєних ККК останнім часом немає. Але не так вже давно такі були. Я навів ККК щоб показати приклад ультра-правого руху в США так як Ви щось про це запитували.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Балога говорив що він і Майдан оплачував. От дослідіть на кого працював Майдан. :)

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)