Бійня в Мукачевому

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем manur, 11 лип 2015.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Чому я не вірю уряду? Вони зразу в унісон завили проти ПС навіть не маючи об'єктивної інформації. Такої оперативної одностайності не було ні разу. Навіть коли йшлось про безпеку країни. Навіть немає значення наскільки хто винен. Але брешуть як куриться. Злочинці які заслужили на найвище покарання або гуляють або сидять по місяцю. І це верхи не турбує. Ці за цією логікою заслужили на 5 хвилин у в'язниці максимум. Тому не вірю верхам які раптом так сильно зацікавились законністю.

• Тупо Тупо x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Українець з українцем ніколи не воював. Українець воював з гібридним "українцем" - кремлівською підстилкою.

• Тупо Тупо x 1
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ви впевнені, що ці ВСІ воювали?

Юрий Богданов
    2 ч · отредактировано ·

По Мукачево реально не стоит торопиться с выводами. Потому что у защитников любой из сторон данных недостаточно для рисования картины маслом. Потом какой-то из сторон может быть невероятно стыдно. А вполне вероятно - и всем сторонам.

Но то, что случилось - реальный ад. Фактически - удар в спину от всех участников. Гасить в глубоком тылу из пулеметов и гранатометов - это уровень РЕАЛЬНАЯ ЗРАДА.

Дополнение. Не, Правый сектор таки решительно пошел на сознательную попытку себя безусловно выгородить и опять обвинить всех на опережение. (http://pravyysektor.info/news/news/2...go-narodu.html). Опять зашквар. Черт.

Дополнение 2.0. Вторая сторона там - тоже полный абзац. Реально аврал и полный позор.

Логика Правого сектора

Правый сектор стреляется с милицией. ГРАНАТОМЕТАМИ!!!! В мирном городе.

Правый сектор идет устраивать пикет под Администрацией Президента, а не под МВД. Хотя и под МВД идти нет реальных причин.

Правый сектор хочет устроить бучу по всей стране из-за "межведомственного конфликта".

Мозги есть?

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Може тоді ВасМТ правий. Бо хто ж тоді її вміло створює?

• Тупо Тупо x 2
  5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Всі озброєні здаються, далі публічне розслідування включно по контрабанді. Який тут ще вихід може бути

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну так і задумано.

• Тупо Тупо x 1
  7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

"Нема зла, щоб на добре не вийшло" (с)

Не так і погано, що це протистояння сталося зараз, а не пізніше і не з політичними мотивами.
    Зараз СБУ з Києва перетрясе закарпатську міліцію і всякі кримінальні угрупування, заодно всіх провірить на політичну вошивість. А то вже заговорили за Закарпатську НР :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Персі

Ну, те, що у ПС або нема мізків, або свідомо працюють кудись не туди, давно очевидно було )

• Не подобається Не подобається x 1
  9. Alias

Активіст: дійсна причина розбірок в Мукачеві - переділ контрабанди

17:50, 11 Липня 3031
    У Мукачеві сталася перестрілка біля "Червоної гірки". Є важкопоранені / ФОТО

Правий сектор у Мукачеві захопив пост ДАІ та почав гранатну атаку
    Мукачівський активіст Олександр Гокс назвав кореспонденту Голосу Карпат найімовірнішу причину перестрілки у Мукачеві.
    Зокрема, Гокс зазначив, що бійці ПС прийшли на зустріч з нардепом Михайлом Ланьо для обговорення ситуації, що сталася на пунктах пропуску прикордонного Закарпаття.
    - Уже два тижні як київський Правий Сектор розставив своїх людей на кордоні і не дозволяв руху товарів. Через це була ініційована зустріч у спорткомплексі "Анатарес", де на їх уже чекали озброєні молодики і міліція. Так розпочалася стрілянина, барикади, з яких їм важко було вирватися, - заявив Гокс.

Також зазначимо, що за словами місцевих жителів, бачили колону озброєних джипів ПС, яка рухалася Мукачевом. Також на рівні чуток є інформація про причину двотижневої облоги бійцями ПС пунктів пропуску на кордоні. Вона, ніби-то, полягає у тому, що припинилися грошові "відкати", які раніше регулярно отримували бійці ПС від митників.

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Персі

Я виключно про всілякі акції з розгону гей-парадів і тп.
    Не хотілось би образити тих, хто справді стояв/стоїть на фронті.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо "дураки" залишать фронт туди підуть мудрі які дописують на форумі. Чи може не підуть?

• Тупо Тупо x 2
  12. Персі

Перепрошую, що я не на фронті )

13. Alias

Евгений Рахимов
    Наразі я знаходжусь у м.Мукачево. Новини такі. Задайте питання:"Навіщо ПС зустрічався з людьми Ланя?". Ввдповідь проста : перерозподіл контрабандних шляхів. Одного з членів тої группи ПС вже притягали за нелегальну переправку цигарок до Європи. Його фамілія - Стойка. ПС підстрелив охоронця закладу, де мала відбутись "стрєлка". Після цього вони посідали у свої автівки оснащені кулеметами і кинулись навтьоки з міста. На виїзді їх заблокувала міліція. Зав'язалась перестрілка. Ось і все. А спекулюють патріотизмом.

• Подобається Подобається x 2
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я знаю здорові сили виключно на форумі. Згоден. Найздоровіші.

• Тупо Тупо x 2
  15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"Европа не хочет видеть у себя украинских бандитов.

Об этом в блоге на УП пишет нардеп Сергей Лещенко.

Он отмечает, что Украина уже много месяцев обхаживает европейских лидеров с просьбой дать безвизовый режим.

«На прошлой неделе я говорил с депутатом Бундестага на эту тему. Он очень любит Украину, но, говорит, безвизового режима не будет, пока Украина не покажет результатов в борьбе с бандитизмом. Пару месяцев назад я говорил с госсекретарем немецкого МВД на эту же тему. И слышал те же аргументы. Европа не хочет видеть у себя украинских бандитов, которые смогут без виз пересекать границу ЕС и нарушать спокойный ритм их жизни. Тем более есть негативный опыт, связанный с Молдовой», — пишет депутат.

По его мнению, сегодня Европа увидела, как в Украине, которую последние полтора года содержат европейские и американские налогоплательщики, устроили стрельбу с применением гранатометов. В городе, который расположен в нескольких десятках километров от границы с ЕС. И кто-то из европейских политиков даже ужаснется, что оружие это могло быть куплено или произведено за деньги их налогоплательщиков.

«Я уже не говорю о том, что монопольное право на привлечение вооруженных людей есть только у государства. И то, что произошло в Мукачево – это вызов легитимности украинской власти. Если это не остановить сейчас, в следующий раз стрелять из гранатомета будут в центре Киева, прикрывая это все сказками о патриотизме и наказании коррупционеров.
    http://hvylya.net/news/exclusive/v-...evropeyskoe-budushhee-ukrainyi-leshhenko.html

Поэтому, дорогие друзья, мне очень жаль это сообщать, но именно такие истории уничтожают европейское будущее Украины. Подумайте об этом еще раз – перед тем, как ставить лайки людям, оправдывающих бандитов», — написал Лещенко.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Частина точно воювала. Принаймні багато з тих хто воював так кажуть. Далі буде видніше.

Президент зразу туди поліз. Його хто заставляв як дурня язиком ляпати? Як мінімум міг до завтра почекати і виступити арбітром.

• Тупо Тупо x 2
  17. Персі

Візи, то таке. Фіг з ними. А як тепер можна навіть заїкатись про поставки озброєння? Так і побігли шось нам давати, щоб їм потім під боком біля кордону бігали стріляли.

• Подобається Подобається x 2
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він вже два роки так глибоко лиже дупу Порошенку що варто б було відпочити.

• Тупо Тупо x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Персі

Яка різниця, лиже, чи ні. В даному випадку він правий.
    Ой, вибачте, шо я знов шось кажу ) Я ж не на фронті, мені не можна! )

20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Такой подарок сделали путику, уж такой, что лаврик с ним на радостях не один стакан, наверняка, подняли и строчат указивки всем подлеглим...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
а де твій аватар? :)