Бійня в Мукачевому

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем manur, 11 лип 2015.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви виправдовуєте війну на Закарпатті через цей випадок? о_О
    Бо АТО і військо це війна а не правоохоронна акція.

• Тупо Тупо x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну так шпигунів і сепаратистів випускали під умовний термін. Ці не є аж такими злочинцями в порівнянні. Чому б і ні?

• Тупо Тупо x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Батьки хлопчика-«заручника» «Правого сектора» взяли гроші за брехню сина (ВІДЕО)

Цікаво це правда?

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Barmaleykin

Barmaleykin За єдину Україну.

Сомневаюсь.
    Мальчик рассказывал очень уверенно как это было. Если бы он заучивал версию, то это было бы видно, мальчик все таки не актер. СМИ сообщили о мальчике довольно быстро после происшедшего, так что времени на качественную зубрежку у пацана не было.
    К тому же мальчика снимали в открытую, а здесь непонятная жительница, да еще по телефону.
    Получается что мальчик не боится давать такие показания против ПС, а эта, якобы жительница, не может дать показания на камеру.
    Как там - Не верю (с)

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В мене десятирічний син. Коли він починає щось розказувати, він десять разів відволікається, десять раз збивається, і десять раз повертається до пропущених дрібниць.

6. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

інколи правда вигляда брехнею, а брехня схожа на правду...
    можна порівнювати до своїх дітей при умові, що ваші теж ростуть у неблагополучній родині
    я зтикалась з дітьми, які з малечку ростуть як бур'ян, вони привчились брехати і викручуватись так завзято, що диву даєшся
    тому я б особисто не робила аніяких висновків, та не відкидала б жодну з версій

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Місцеві журналісти також говорили що там щось не так з цією історією...

Це дуже велика проблема якщо уряд систематично йде на велику брехню і порушення закону.
    Я не знаю за цей випадок.
    Але у випадку з "Торнадо" де під вигуки Москаля ловили "педофілів" було явне порушення з боку держави. Педофілія досить рідкісна хвороба і цілі групи людей які випадково зібрались на неї не хворіють. Такі злочини з боку держави кваліфікуються як одні із найтяжчих. Не ґеноцид звичайно але і він починається з подібної безкарності урядовців. Дуже може бути що потрібно бити на сполох. Вже була низка дуже серйозних злочинів з боку уряду.

• Тупо Тупо x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Тупо Тупо x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Тупо Тупо x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

http://ua.112.ua/suspilstvo/susidy-...-prosto-pokazav-dorohu-zhurnalist-244736.html

• Тупо Тупо x 1
  12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Власне, це я й хотіла сказати. Не варто робити висновків вже хоча б тому, що діти різні - як і дорослі.

13. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

мене дивує, що нема продовження цієї історії, просто на багатьох сайтах були вброси і все затихло. Чому нема розслідування, в новинах ніде про це немає? можна було опитати журналістам дитину. В нас же люблять такі історіїї... Тому для мене це схоже на фейк.

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Громадське, Свобода і 112 його опитали. З тих що я бачив.

• Тупо Тупо x 1
  15. Barmaleykin

А какое должно быть продолжение? Его опросили и не раз, есть видел этих опросов, продолжение будет когда поймают тех кто скрывается и возьмут у них показания.
    Для меня фейк, это телефонные показания, якобы жительницы села, чего она боится личико засветить?

16. Barmaleykin

Моему 12 лет и он тоже когда что то рассказывает сбивается, а вот соседский рассказывает спокойно и уверенно, как по книжке читает. Дети разные, так же как и мы с вами.

Будем ждать видео с рассказами жительницы, хоть я и сомневаюсь что оно вообще появится.

17. Barmaleykin

Благополучие семьи не всегда играет роль в воспитанности или развитии ребенка, есть много примеров когда в благополучной семье растут балбесы.

18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Геннадій Москаль: екс-очільник Закарпаття платив Правому Сектору по 10 тисяч доларів

Якщо це правда, і якщо ПС справді рекетував підприємців - то дії НГУ досить навіть виправдані, шо нє?

19. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

18.07.2015
    БЛОГЕР STEELGREY
    Мукачево-докази: Правий Сектор потрапив у пастку

Продовження та поглиблення попереднього аналізу, що обгрунтовує версії підготовленої для Правого Сектору пастки. Всі данні опубліковані блогом, автор якого досліджує та аналізує події війни в Україні на підставі відкритих даних: ukraineatwar.blogspot.com

http://dl2.archiveshare.net/v2/1807...d0ac70210388703156908971d82026a/web/?archSh=1

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Москаль вже забагато брехав раніше. Всю правду він говорити не буде...

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)