Бійня в Мукачевому

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем manur, 11 лип 2015.

1. Hase

Hase зайчик

Так справа в тому, що якраз не одинокий: Ланьо та Брати Балога. Без них там взагалі нічого не відбувається.

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На противагу Вам я виріс громадянином СРСР там же. Але також жив там як громадянин США не один раз. І досліджував корупцію з середини і в різних інституціях та місцевостях України. Не є експертом саме по Закарпаттю але все ж знаю достатньо про корупцію центрального апарату.

• Тупо Тупо x 1
  3. Agaton

Agaton Well-Known Member

Та ясно, це був, ну ....сарказм.
    Ось я про цей закон - здається, що в тому випадку одні із перемовників (Балогі ? ) зробули висновок, що "виконання закону буксує"

Останнє редагування: 14 лип 2015
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/14/7074409/
    Вимоги Балоги.

• Тупо Тупо x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

http://www.pravda.com.ua/news/2015/07/14/7074405/

Заява ПС. Як завжди заперечує офіційну версію.
    Не те що я сприймаю все на віру але вибачте офіційна версія вже настільки заплуталась у власній брехні що тільки недалекі люди можуть її сприймати як щось достовірне.
    В даному випадку здались чи затримали не має суттєвого значення але не здивуюсь якщо силовики знову набрехали. Хоч в цьому випадку не факт що ПС говорить правду. Але факт що решта успішно переховуються на цей час.
    Повинно бути політичне вирішення. Бандити Авакова надто розпустились. Що становить неабияку загрозу для держави.

• Тупо Тупо x 1
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

http://www.washingtonpost.com/polit...64939e-29b0-11e5-960f-22c4ba982ed4_story.html

Яценюк на заході прийняв досить збалансовану точку зору стосовно подій в Мукачеві. Зрештою це вже стає офіційною позицією. Хоч питання наскільки буде покарана поліція.

• Тупо Тупо x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мені тяжко писати які будуть ці цінності. Це вирішить революція. Але законність точно що буде однією із них. Купа бандюків в погонах на краденому авто і в компанії тітушок ніколи не стане об'єднувальною цінністю. Це цінність хіба для "рускава міра".

• Тупо Тупо x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Хоч може вже і відомо?

Шокін намагається "замнути" справу прокурорів-хабарників – активісти

Все найкраще - дітям. Прокурора Гузиря

Бандити в прокуратурі прагнуть кривавої люстрації.

Твіттер Адміністрації президента теж зламали
    :)

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На Закарпатті стартувала операція по затриманню членів «Правого сектора» в лісі — ЗМІ

Ну ось замість політичного вирішення питання вирішили побавитись в солдатики. Компрометуючи себе і Національну Ґвардію. Дурість хвороба невиліковна.

• Тупо Тупо x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Тупо Тупо x 1
  11. Hoakina

Hoakina Well-Known Member

а
    посилання на цю інфу в Вас є? треба

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Було в прямій трансляції по громадському. Вчора вечором.

• Тупо Тупо x 1
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Угорщина визнала діяльність своєї розвідки в Україні - ЗМІ

Це якщо хтось думає що є "далеко від фронту".

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. ollan

ollan Well-Known Member

Сейчас, со всеми этими прокурорами и Закарпатьем, для Порошенко наступил реально момент истины. В такой ситуации уже задницей ламбаду не потанцуешь, тут нужно принимать решение. А вот какое будет решение - увидим.

Ворон, не рвите так сильно рубаху за ПС. Конечно, почёт, искренняя благодарность и самое большое уважение тем представителям ПС, которые воевали и воюют на востоке. Но хочу напомнить такой момент, что все правые радикальные движения в Украине за последние 25 лет отличала одна характерная особенность - всегда продаваться, даже своим идеологическим противникам.

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А де Ви це побачили? о_О

• Тупо Тупо x 1
  17. ollan

ollan Well-Known Member

Ну, мне почему-то так показалось.
    Будем считать, что несколько страниц назад я Вас неправильно понял.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Мені набридли "славапорошенківці" які кричать ура навіть на стороні 100% бандитів в уряді. Бандити в формі або уряді це набагато гірше чим бандити звичайні. І бандитів в уряді набагато більше чим поза ним. Тепер в цій ситуації можливе тільки політичне рішення. Натомість уряд вирішив піти на облаву з кулеметами. Чим себе політично поховав на Західній Україні. Вже назавжди. Дурням хтось винен окрім них самих? Тільки суд над Аваковим і компанією міг би щось вже змінити. Але дурні на це не підуть. Тому йдеться про поступовий розвал уряду в близькому майбутньому. І можливі дострокові перевибори у ВР. Я вже глибоко сумніваюсь що без цього можна обійтись. Інші варіанти будуть набагато гіршими.

• Тупо Тупо x 1
  19. ollan

ollan Well-Known Member

Поживём - увидим. Сейчас самый момент - окончательно сломать хребет старой ГПУ. Если это сейчас произойдёт - можно будет надеяться на какой-то прогресс. Если Петя это дело сейчас замылит, то Украина двинется в ещё большее "дупло", чем при Яныке.
    Но надежда есть. Яценюку в Америке вот, похоже, пистон совсем неслабый вставили - какой-то вид у него был подавленно-скучный после встречи в верхах. Для Петруши пистоны, я думаю, тоже найдутся.
    Короче, ждём перелом.

• Подобається Подобається x 2
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)