Бійня в Мукачевому

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем manur, 11 лип 2015.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти хоч читай тему, чудо в пір'ї, каркаєш дофіга. Це вчора було.:facepalm:

• Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

провокація Кремля в Мукачевому вдалася:

-удар українській владі нанесено - народ повірив, що влада винувата

-організатори терракту вдало зникли: в змі фігурують ПС і МВС, а третьої сторони просто "нема".

Провокація зроблена на 5 балів.

Значить будуть повтори.

3. Hase

Hase зайчик

Як на мене, то в мукачівських подіях явно відчувається «російський слід». Інша річ, як тут працює російська агентура. І як вона зуміє використати протистояння в Мукачеві. Водночас питання, чи зможе українська влада цей конфлікт локалізувати, не допустити його розростання й «третього майдану», на який із нетерпінням чекає російське керівництво.

Але як би цей конфлікт не розгортався далі, він вже на сьогодні має результати. І всі вони, за великим рахунком, на користь Росії.

Росія зуміла відкрити на Закарпатті «другий фронт», який може розповзтися всією Україною
    По-перше, цей конфлікт створив вкрай негативний імідж України в очах Європи. Тим паче, що він стався близько до кордону з країнами ЄС. Це, безперечно, загальмує просування України до Євросоюзу. А про безвізовий режим для громадян України в країни ЄС на певний час можна забути.

По-друге, стрілянина в Мукачеві створила велику напругу в українському соціумі, відволікши чималі сили від війни на Донбасі. Образно кажучи, Росія зуміла відкрити на Закарпатті «другий фронт», який може розповзтися всією Україною.

По-третє, вищезгадана подія призведе до зниження рейтингу патріотичних сил і посилить вплив проросійського «Опозиційного блоку». Не даремно останній зараз ставить питання про переобрання Верховної Ради.

Словом, події в Мукачеві – це серйозний виклик для України. Чи впорається вона з ним, залежить від нас і від нашої мудрості.

Петро Кралюк,проректор Острозької академії
    http://ua.krymr.com/content/article/27124102.html

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не тільки російське керівництво, а й мудозвони в цій темі.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

повністю згоден.
    Про другий фронт говорити ще зарано, а зі всім решту - -погоджуюся. Зараз дійсно важливо розрулити ситуацію і прийняти правиль рішення, кадрові в тому числі що стосується міліції і силовиків у закарпатті. Обовязково знайти винних. Лайня заарештувати, зараза знав про це, тому втік закордон. Подати в міжнародний розшук.

• Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А Європа хай ще почухається трохи, то наступна стрілянина уже буде з їхнього боку кордону. Не треба про Європу, кожен сам за себе хай відповідає. В нас їхній імідж теж не самий веселковий.

• Тупо Тупо x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якби були мудрі то не вибрали б Йолопа. Тепер її вже пізно шукати. Все йде по неконтрольованому сценарію з того часу.

• Тупо Тупо x 2
  8. UNIA

UNIA Well-Known Member

Чеченцам на Украину наплевать.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Wili

Wili Well-Known Member

хз я не бачу жодної катастрофи для країни через "мукачевські події", гнійник прорвало, будуть і інші.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Імідж Європи в Україні немає жодного значення, тому що Європі легше обійтися без України, а от навпаки - ніяк.

А взагалі, ситуація в Мукачево для Європи і для США - палка двох кінців.

Або інтесивніше помагати Україні зброєю, грішми і реформами, або забити на Україну і просто забути, укріпивши кордони НАТО і ЄС.

Напевно тепер все піде зараз ще більше прискорено, невідомо в якому напрямку.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

теж варіант.

12. Barmaleykin

Barmaleykin За єдину Україну.

Господин американец, патриотичность не измеряется знанием языка, у нас хватает ватников, готовых продать страну, которые прекрасно владеют украинским и много патриотов, которые говорят на русском, армянском, азербайджанском и других языках. Первый погибший из "Небесной сотни", Сергей Нигоян, практически не говорил на украинском, но отдал свою жизнь за Украину.
    Вглядитесь в его лицо и попробуйте бросить ему в вину незнання української мови.

По поводу троллей.
    Сейчас очень сильно наблюдаются, со стороны московских ботов, агрессивные нападки именно на Президента Украины, видимо он многое делает правильно, пусть и не все, а у вас каждый пост сквозит неприкрытой ненавистью к Порошенко.
    Ну и так чтобы вам было понятно.
    Моя освіта і виховання не дозволяють мені хаяти та ображати різними призьвиськами керівників інших держав, тому що їх вибрав народ тих держав, я з повагою відношусь до їх вибору. Для мене Хуйло, став Хуйлом тоді, коли він розпочав війну в моїй країни.
    Говорячи "Президент рагулив", ви ображаєте усіх українців ї тих хто за нього не голосував також, бо вїн ї їх Президент, а вони не рагули.
    Рагуль скорїшь тот, хто з за кордону вїшає, образливї ярлики на народ України, ображаючи його Президента, и не має значення місце перебування таких рагулів, чи то Москва, чи то США.

Пробачте мене за мою, може не зовсім правильну українську мову, бо вивчав я її ще в СССР.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  13. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Не треба паніки. Час мине -усе зміниться. Хіба можна було мріяти, що колись настане кінець "червоної чуми".Але ж воно он як сталося. ..

• Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Barmaleykin

Согласен, но наказать желательно обе стороны конфликта, чтобы знали все, что в мирных городах с оружием бегать не стоит.

15. UNIA

UNIA Well-Known Member

Вообще, очень странно, что до сих пор кремлёвские "гибриды" не катаются по Украине на грузовиках с эмблемой правого сектора и пулемётами. Хочешь на западную границу едь, хочешь на южную.

Никто же не останавливает, не разоружает. Скажешь "правiй сектор, м. Винница" и добре. Хоть гранатомёты вези, хоть два грузовика кадыровцев в балаклавах.

Приедут, поубивают кого-нибудь, представятся правым сектором, азовом или ещё кем-нибудь. Делов-то...

16. Barmaleykin

Вообще то можно сравнить борьбу с контрабандой, данный случай и случай с Торнадо. Тогда бойцы Торнадо остановили сам груз, сняли все на видео, выложили в инет, а здесь приехали тупо на разборки, как в лихие 90-е.

17. Barmaleykin

А зачем им подставляться, тут и так агентов карлика хватает, к сожалению.

18. UNIA

UNIA Well-Known Member

По моему скромному мнению, основная "подстава" правого сектора в этой ситуации лишь то, что они приехали на разборки, рассчитывая на свои пулемёты и гранатомёты, ожидая встретить плохо вооружённых бандитов в трениках, а столкнуться им пришлось с милицией. :pardon:

19. Barmaleykin

Ну прям как дети неразумные, они что не знали что менты крышуют или надеялись что своими пукалками они заставят Ланьо жить честно, я в это не верю.
    Как говорит народная мудрость - В семье не без урода. - Вот сейчас эти ребята из ПС подставили всех, начиная от имиджа страны, заканчивая Ярошем. И уж поверьте, Балога там не просто так засуетился.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

З більше десятка мільйонів жертв для українців. І ще з століттям хворої психолоґії якою будуть користуватись усі кому не лінь. Це не паніка а констатація факту.
    Так усе зміниться але я вже того не побачу. От смерті Ху№ла я таки дочекаюсь. :)

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)