Бійня в Мукачевому

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем manur, 11 лип 2015.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Barmaleykin

Barmaleykin За єдину Україну.

А у вас есть данные, сколько из тех кто там стрелял в Мукачево были на фронте? Может они просто косят под защитников?
    Ну зато прекрасно срете на Президента Украины.

Останнє редагування: 13 лип 2015
    • Подобається Подобається x 3
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Але тут не про це. Всі ці чеченці є громадянами інших країн і не тільки чеченці. Грузини і інші. Приїхати захищати Україну без будь-яких прав практично нелеґально. Без будь-яких ґарантій. Якщо відірве ноги Укр.держава платити пенсію не буде. І ніхто не буде. І зарплату не платить. В деяких країнах вони можуть втратити громадянство. Ризикують усім. Чеченці часто проводять військову розвідку що одна з найбільш небезпечних акцій під час війни. Сидить здоровий бик - український громадянин і багатий підприємець в тилу і колупає в носі та розповідає про найманців і ще порівнює їх із кадировцями. На фронт бик та у розвідку не спішить. Приклад виродка і гниди. Саме через таких Україна там де вона є.

• Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

збирало, тіко ворон не повідомляло....

6. Barmaleykin

Простите, а вам не кажется что так тупо оскорблять Президента страны, дело не благодарное и достойно только умственно отсталых людей?

Вам наверное стоит почитать заявление Артема Скоропадского, который огласил о возможности вывести в Киев около 20 батальонов ПС, которые сейчас проходят подготовку.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Частина точно що була. Але дехто тут сере на весь ПС включно із тим що на фронті що не може не обурювати.
    Поки ми громадяни США сплачуємо вам допомогу я буду срати на вашого недоумка скільки мені завгодно.

• Тупо Тупо x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

та не будьте серуном, я вас прошу.

• Смішно Смішно x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ні вони повинні чекати поки тилові щурі їх перестріляють під захоплені вигуки рагулів.

• Тупо Тупо x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я жінок які вдають із себе чоловіків серйозно не сприймаю. Тому надаремне стараєтесь. :)))

• Тупо Тупо x 1
  11. Barmaleykin

Точно, а может это ваши домыслы?
    Господи, как пафосно.
    Не обижайтесь, но вы мелкий винтик, в системе, а раз США вкладывает деньги, то видимо они не считают Порошенко недоумком.

И кстати, у нас на харьковском форуме уже не раз всплывали граждане вещающие из США, вернее так они себя представляли, даже IP был штатовский, в итоге оказывалось что это москальская босота.
    Великое дело этот инет, не правда ли?

12. Barmaleykin

Ой, более 20 батальонов, а на фронте всего два. Так что там про тыловых крыс?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я на форумі з 2007 і мене люди які мають знайомих на форумі зустрічали особисто. А ось хто такий Ви і звідки Ви пафосно дописуєте невідомо.
    По друге я слабо розумію мову на якій Ви пишете. Російську чи білоруську. Тому прохання звертатись до мене українською або анґлійською. Дякую.

• Тупо Тупо x 2
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вам краще про них знати.

• Тупо Тупо x 1
  15. Barmaleykin

Очень может быть, я просто привел пример, вас это зацепило, не стоит обижаться. Я из Харькова и пишу не пафосно, а просто и доступно. Когда вы заикнулись о деньгах, меня просто это повеселило.
    Вот так всегда, чуть что, так сразу не понимаю.
    Я пишу на том языке, на котором мне удобно, здесь это не запрещено, львовяне прекрасно понимают русский язык. Можете не отвечать на мои посты, если у вас трудности с переводом, не стоит себя так нагружать, а то не останется сил для поливания грязью Президента моей страны. Но это отнюдь не мешает мне комментировать ваши.

Прочитал последние 5-6 страниц темы, завтра прочту остальное, думаю что будет еще о чем поговорить.

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

I don't give shit.

• Тупо Тупо x 1
  17. Barmaleykin

Это просто детский лепет, но только на английском.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

When one has to say nothing one starts to talk about his opponents. Don't bother to reply. I wont answer.

• Тупо Тупо x 2
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ґрон був правий...
    Шкода що його тут вже нема.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Купа кацапських тролів які ні слова українською написати неможуть.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)