Бійня в Мукачевому

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем manur, 11 лип 2015.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кроліка - так, але не Порошенка.

Давайте дані, подивимося.

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

якщо чесно - плювати хотіла на той вступ, зважаючи на ціну за нього
    та і влада поки що не довела відданості народу настільки, щоб народ реагував на подібні заклики до вірності
    а Ярош - то такий собі кнут для норовливої кобили, та єдиний стримуючий фактор для уряду, який усе ще хоче "і на х*** сісти, і рибку з'сти"
    і дуже схоже, що саме тому його намагаються позбутися

• Подобається Подобається x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Чеченець воює проти Росії і тому за Україну. Мільйони боягузливих подонків сидять в тилу і віджирають свої дупи і морди. Від призову линяють, добровольцями не йдуть. І хамлять усім які пішли. Надзвичайні гниди.

• Тупо Тупо x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я тоже не хочу до Москви
    Але я не хочу і в Європу в якості якогось грека ;)

А європейська прихильність - діло платонічне, ніби вона і є, а по суті її нема :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вороне, російські війська напоготові.

У нас є два виходи.

1. підтримувати нашу корумповану владу з надією побороти корупцію.

2. підтримувати корумповану російську владу без надії на поборення корупції.

Вистарчає зробити нестабільність, типу в Мукачево за допомогою Яроша, чи якого іншого "вершника без голови" і 40 000 російських придурків побіжать виручати русинів на Закарпатті. Донецьк так і починався. Якби різко придушили... може того і не було б.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ідея значить...

А ви вкурсі, що багато чеченців воює і за Лугандонію? То вже хто де собі роботу знайшов...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так це саме Ярош здав Росії Крим без бою. І Донбас майже весь здав. Добровольці зупинили просування на Донбасі. Поки тилові виродки разом з урядом соплі жували по форумам і фейсбукам. Тепер Ярош у них винен. Гниди. Вони за Україну борються своїм пустомельством розом з порошенками. А чеченці на фронті гроші заробляють. Падлюки тилові.

• Тупо Тупо x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Добре що ви там воюєте. Форумний мудрагелику.

• Тупо Тупо x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Громадяни вони великі. Іноземці за їхню свободу кров проливають і гниди ще на них серуть. Виродки.

• Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

платонічне... ніби і є... ніби нема... Згоден.

Треба розуміти одне: не все зразу робиться. Для Європи Україна майже як новостворена країна. То ми собі тут думаємо, що ми від Адама походимо. А ще пару років в Європі нас пізнавали по футболісту Шевченко. А так... казали - раша. Сьогодні Україну знає весь світ і це сталося майже моментально. Можна як завгодно думати, мов Європа слабо допомагає, але погодьтеся, ще ніколи світ так не допомагав Україні. НІКОЛИ! І ніколи так серйозно не визнавав. І це вже успіх! Ясно, що ми б хотіли ще більше - то природньо. Але для того і ми повинні доводити, що ми є народ. Не все зразу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прихильності рівно стільки, щоб невдахи остаточно не погрязли в своїх невдачах, а цінність наша об'єктивно низька.
    Кожна людина може стати успішною, а може стати на облік на біржу праці і на цьому все. Кожна країна так само. Євросоюз же не біржа праці для постсовків.

Ми ж в сердньовіччі, чи в Африці, чи все разом

• Тупо Тупо x 1
  12. Latana Royal

так тоді тільки й визнав, коли ми НЕ підтримали нашу корумповану владу!

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Правом секторе опровергают информацию, что отправленные в больницу члены партии сдались властям

Два тяжелораненых в перестрелке в Мукачево члена Правого сектора отправлены в больницу. "На самом деле, двух наших соратников с пулевыми ранениями отправили в больницу с целью спасти их жизни", -прокомментировали в партии слова народного депутата Антона Геращенко о том, что двое из заблокированных под Мукачево членов Правого сектора сдались властям.

Напомним, ранее Антон Геращенко сообщил, что два члена Правого сектора в Мукачево сдались властям и помогают вести переговоры с 12 вооруженными членами ПС, которые до сих пор не сдали оружие.

• Тупо Тупо x 1
  14. Latana Royal

я особисто нічого не хочу іззовні
    вважаю, що Україна здатна існувати досить самодостатньою. але для цього тільки й потрібно, що знищити тих щурів, накшлат Ланьо, що спотворюють життя країни зсередини

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я так відчуваю, що ви зараз булькните біля Нового Йорку у воду і винирнете в Дніпрі десь на лінії фронту з автоматом в руках, нє?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, тільки правильно буде Лайньо.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

При отступлении участники перестрелки в Мукачево, Закарпатской области, оставили тело своего погибшего и технику с символикой "Правого сектора". Жители населенного пункта Лавки под Мукачево вместе с правоохранителями нашли тело и автомобили, переоборудованные для ведения боевых действий, недалеко от селения. При осмотре были заметны следы от пуль, при этом в одной из машин лежали отработанные гранатометы и пулеметные ленты. Самих пулеметов обнаружено не было. Отступающие унесли их с собой.

4b09e5003af0c7faf5c70ff674b76.jpg

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

читаю російські змі... там вже угорські війська входять в Україну, Мукачево... але вже роздмухують, але стараються...

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я ніколи не був громадянином України на відміну від Вас. По-другому я ніколи не срав на тих хто вас захищає. Це робите ви. Сидячи у Львові і булькочучи про педераста Порошенка. А також линяючи від свого обов'язку і не йдучи на фронт. А також сручи на чеченців які захищають вашу тлусту задницю яку ви успішно збільшуєте за їхньою спиною.

• Тупо Тупо x 1
  20. Latana Royal

амінь )))

а де твій аватар? :)