Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( хіба такі нюанси :cowboy: (їх є багато в Біблії - культура ж то східна, чужа, нам - невідома й незрозуміла) змінюють суть ... хоч тема грошей - цікава. які були гроші в обігу (що на них було зображено ?) й що таке сікль, й чому він з"явився.... ой..... краще навіть не починати. навіть не просіть мене зачіпати тему монополії на чудо сходження Благодатного вогню та історію цього явища. (бідні вірмени....) :no:
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( І не збиралася. На щастя, це до віри має мале відношення. Тонкі алюзії часом досить грубі...
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( а могли б не узагальнювати поверхнево, а відповісти "як на форумі" - змістовно, аргументовано, глибоко копаючи ?
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( Згадкою про книжки ви мене наштовхнули на думку, що й тут православні наслідують жидів. А такий антисемітизм у церковних текстах. Ех, християнство... Додано через 35 секунд А пощо? Мої думки й так лишаються моїми думками. Крім того, я іноді забагато знаю й забагато помічаю щодо традиційних церков, тому більше мовчу та витираю, ніж пишу. Зрештою, то не узагальнення, то більше як партія гри у "пінґ-понґ".
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( ну так... може й грішнику Бог простив, ми ж про то не знаємо... Є ше такі слова: якою міркою когось відміряєш, такою відміряють й тобі. Як строго сам судиш ближнього, так само строго й сам будеш осуджений.
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( Миху - то всіх житєйських ситуацій стосується - чи тіко релігії? Бо щось часто люди набожні аж надто жовчю бризкають в бік лікарів, вчителів, місцевої влади....
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( Доля правди в цьому є. Наприклад, я не чув, щоб серед СЄ були голубі, педофіли, хтось з них бився між собою або щось ділив, чи захоплював чийсь храм. Дивлюсь на деяких отців - одне святотацтво і фарисейство...
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( доля правди - то не вся правда. У СЄ такій людині покажуть на двері і далі вони чисті й пухнасті. Але.... Ісус прийшов до хворих, а не до здорових.... Додано через 10 хвилин Знову судимо... Звідки Ви знаєте чий гріх більший, а чий менший? Звідки ми знаємо хто є хто в очах Божих?
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( цікаво, а де пан мих в моїх словах почув потіху?... це була проста констатація.... Додано через 1 хвилину до геїв?
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( давайте тоді визначимося хто такі хворі. Згадайте випадок, коли Ісус розмовляв з жінкою і ті що були теж говорили - знав би Він з ким говорить.... читайте СП... Ісус говорив з повією.
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( Миху - на "всі галичани" - то вашмосць перекрутили та й не так багато тотої Галичини До речі - знаю галичан, що вони, бідаки, на себе волошинські одкровення не приміряють, і регочуть з тих цитат - бо направду хуторянство в стадії загострення - було завше смішно і, до речі - для кожного українця кордон України - власний пліт. Що по львівських вулицях/подвір'ях - добре видно І не треба кивати на Садового - то не він у вашому під'їзді стіни поросписував та на сходах "наклав". І дезодорантом з запахом сечі - теж не він обтраскав Додано через 1 хвилину == Зовсім забув.... Миху, крім християнського прощення - є ще така традиція: на Паску ворогам прощати. Мушу зробити висновок, що влада вам - не вороги
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( чому тільки? повії в тому числі, як і геї, як і злодії.... хорі люди. Додано через 2 хвилини та йой... та ви сте забули....всі-всі згідно опусів пана В. Додано через 4 хвилини незнаю-незнаю... по під"їдах не ходжу. Додано через 5 хвилин які ж вороги? вони ж наші, доморощені. Як їх не любити?
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( щось я пригадую, щоб Ісус серед геїв проповідував...... але це таке.... до речі, а з чого ви взяли, що геї хорі?.... маєте власний особняк?... вітаю!
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( а я не пригадую, що серед повій і шо? Додано через 32 секунди хорі душею, бо грішні.
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( ймовірніше - якраз безгрішні а грішні - ті на дорогих Рено роз'їжджають == А ще, Миху, не думаю, що мірятимуться чесноти по славослів'ю - таки думаю, що "кожному по справах його" ну, і огульне поливання лайном - вам то властиво, Миху? - не думаю, що то надзвичайна чеснота Навіть якщо розбійників лаєте - воно ж десь було про "не судіть"? == Шкода тільки, що лікарі, на жаль, не мають права відмовляти от хоч не хоч - а мусять чемно/ввічливо вислуховувати всяке, що прийде, ще й виконувати мовчки свої обов'язки
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( Може? Не знаємо??? Я вважаю, що простив. І Юду простив. О, дуже мудрі слова. Тепер собі подумайте, якою міркою ви афтерстепа відміряли.
Відповідь: бійка у Храмі Гробу Господнього ( Я не знаю такого випадку, щоб голубому, чи педофілу СЄ показували на двері. Мені здається, що туди взагалі вони не йдуть, бо знають, що їх не приймуть. І правильно зроблять. Перестануть грішити, покаявшись за гріхи, хай приходять. В нас голубий, чи не голубий, головне, щоб гроші офірував на церкву і чим більше офірує, тим більше возвеличують, а там Бог йому суддя... Ще краще, коли самому отцеві покладе 100 баксів в кишеню... Власне через таку "любов до ближнього" точуться постійні війни між конфесіями, кожен знає, за що бореться, в тому числі у храмі гробу Господнього...